Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Hvala Bogu, nešto je naučio čak i Jovan iz Domazetova predavanja

Nije on to ni pogledao. Ako si primetio, on cak i ne zna da je Domazet govorio o ugradnji prirodne virusne MRNA u DNK.

On samo kopira sa google-a, bez razmisljanja. Zato s njim ne vredi ni pricati..

I dalje ostaje da mRNA vakcine zaista ne sadrže reverznu tanskriptozu, kao što je i rečeno od početka.

A zasto stalno ponavljas jednu istu mantru? Uopste nije potrebno da vakcina sadrzi reverznu transkriptozu!

Ti samo kopiras sa google-a i nista drugo ne radis. Ne razmisljas o onome sta pises niti si poslusao coveka!

To je delimično tačno. Retrovirusi imaju najveću šansu, s time da ni oni to ne mogu uvek i često jer da mogu odavno ne bismo postojali. Dakle, retorvirusi mogu najviše jer imaju reverznu transkriptozu ali to je takođe redak slučaj.

Ne Jovane, to se desava nakon prelezane bolesti! Ne menja virus nasu DNK (to se retko, gotovo nikada ne desava), nego domaci MRN-a koji telo proizvodi, on menja nasu DNK u celiji, tako da telo u buducnosti bude sposobno da brze prepozna virus!

Kada govorimo o MRN-a vakcinama, one oponasaju "domaci MRNA", i tako zaobilaze odbarnu organizma da ga "prepozna kao strano telo" i izbaci!

Proizvodjaci vakcine, su imali problem da odrze MRNA u telu, jer ga telo momentalno unisti nakon ulaska, prepoznavajuci ga kao "strani MRNA". Zato su ga izmenili i modifikovali, pa on oponasa "domaci MRNA"!

S tim, je ugradnja daleko izvesnija..

Dakle, odgovor na tvoje pitanje da li se vakcinalni MRNA ugradjuje u nasu DNK - DA SIGURNO! Jer zaobilazi sve barijere i imitira domacu MRNA koju i samo telo proizvodi.. Pitanje je samo, koliko je vremena potrebno za ugradnju, nekad je potrebno vrlo malo vremena da se to desi, a nekad treba i vise puta da se razbolis..

Verovatno zato pucaju ljude sa tolikim brojem doza! Svaka nova doza povecava nogucnost ugradnje!

Ostali virusi nemaju reverznu transkroptozu i zato mogu samo slučajnim mutacijma u citolplazmi ćelije da se stvore enzimi za transkrptozu(pretvranje RNA u DNA i da se ugrade u genom ćelije).

Mi ovde ne pricamo o direktnoj ugradnji virusa u DNK (to se jako retko desava), nego o uticaju virusa, koji navede telo da samo uz pomoc domace MRNA izmeni DNK, tako da u buducnosti telo odmah poseduje instrukcije kako da se odbrani!

Nije ti imunitet zasnovan samo na antitelima! Antitela su "pasivni imunitet", na primer kada mladunce dobija antitela od mleka majke. I ta antitela se brzo razgradjuju.

"Aktivni" ili trajni "adaptivni" imunitet je nesto sasvim drugo i stvara se na genskoj bazi celije! On stvara celije sa memorijom! Da bi se antitela u buducnosti brze razvijala, domaci MRNA kao sto sam rekao upisuje informaciju u DNK, a B limfociti koji su odgovorni za sintezu antitela ih tada brze stvaraju, pa telo u buducnosti brze reaguje na bolest ako je vec imalo prilike da se susretne sa istim patogenom, i to bez obzira sto vise nema antitela! Ovakav imunitet uglavnom traje ceo zivot, jer nije upisan samo u telesnim tecnostima vec unutar celijske DNK!

Tako da ova priča je zaista ne prenaduvana, ova koju je izneo Domazet-Lošo, nego služi za plašenje neukog naroda koji ove stvari ne razume, i koji očito vešto manipuliše pričom o mogućnosti ugradnje mRNA informacije u DNA ćelije iz vakcine.

A zasto bi covek manipulisao? Jel ga neko potplatio da laze? Da li to radi namerno?

Pa on se suocava sa opasnoscu da bude ismejan i da izgubi kredibilitet zato sto ovakve stvari iznosi, cak rizikuje da bude otpusten a mozda i fizicki uklonjen!

Izgleda si ti ucen pa se razumes u sve (dok neuki narod ne zna nista), ti sve znas, i to da ovaj covek namerno laze..

"Vakcina na bazi RNK unosi se u organizam u obliku takozvane "Informacione RNK“. Ona sadrži protein koji provocira odgovor imunološkog sistema. Vakcine na bazi DNK, dezoksiribonukleinske kiseline, funkcionišu slično, ali molekuli DNK najpre moraju da prodru u jezgro ćelije da bi ih "informaciona RNK“ prepoznala", kaže molekularni biolog.

To znači da, vakcine zasnovane na DNK i RNK sa sobom nose teoretsku mogućnost da unošenjem stranog genetskog materijala u ćeliju on prodre u genetski materijal, genom, same ćelije.

Međutim, obimna ispitivanja na nisu potvrdila ovu mogućnost, kaže Stojanović za MONDO.

"Svi ovi teoretski rizici odnose se na manji broj ćelija u organizmu, a ne na genom čoveka koji je vakcinisan. Tvrdnja da ovakve vakcine utiču na čovekov genom je netačna. Sva dosadašnja ispitivanja pokazala su da do bilo kakve komplikacije ove vrste nije došlo nakon primene ovih vakcina", kaže molekularni biolog.

Podseća da je teoretski moguće da virusi koji su prisutni u ćeliji "prepišu“ RNK u DNK i tako ipak dospeju u genetsku strukturu domaćina, ali da sada takav proces nije zabeležen."

(Molekularni biolog Božidar Stojanović).

Izvor: https:// www. google. com/amp/s/mondo.rs/Info/Drustvo/amp/a1447547/vakcina-menja-dnk.html

Ovo je ipak lazna informacija, jer kao sto je Domazet rekao, ispitivanja na geneticko oneciscenje DNK nije nikada ni izvrseno!

A sto je jos bitno naglasiti (sto pise i u tekstu gore citiram: Svi ovi teoretski rizici odnose se na manji broj ćelija u organizmu, a ne na genom čoveka koji je vakcinisan. Dakle, tacno je da se trajni imunitet formira samo u "nekim celijama" tela (memorijskim celijama), ali je i to dokaz da se vakcinalni materijal sasvim sigurno ugradjje u celije - tj. DNK! Za to je naravno potrebno vise pokusaja, jer se ne upisuje odmah, ali je sasvim izvesno da ce se ponovljenom infekcijom to desiti!

To ne znaci da ce ti nakon vakcine - "izrasti rep"! Ali..

Da li onda treba strahovati, da ce se materijal MRNA vakcine kopirati i sirom celog ljidskog tela, dakle ne samo u "memorijskim celijama"? Da treba strahovati, jer je taj materijal jos i dodatno modifikovan, tako da olaksa upisivanje, vise nego sto je to slucaj kod domace MRNA. To je Domazet i naveo..

Kod nekih izvrsenih obdukcija (vakcinisanih) , ovo se izgleda i potvrdjuje, jer je spike protein nadjen u gotovo svim celijama tela i organima!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Od koga si ovo prepisao? Od one svoje "jednooke ljepotice"? ;)

Mozda je urokljiva, pa ga je ocarala.. :)

Lepotica jeste, moraš priznati. Ako si "džentlemn" :). No, ja se nisam bavio njenim izgledom...nisam pojma imao da je taka lepotica...sad ću češće da je citiram:).

No, nije od nje...mada je ona rekla istinu. Istina je da u mRNA vakcinama tj. samom molekulu nema reverzne transkriptoze. To stoji.

A ovo je "sakupljeno" iz relevantnih naučnih izvora

Dokaz da ti ne znas sta citiras ni od koga citiras.. Bitno je da se kopira..

No, ja to volim svojim rečima a ne ko neki što samo citiraju nekoga:). Jer kada ispričaš svojim rečima znači da si razumeo.

Zalosno je sto ti nisi nista razumeo Jovane, ni to sto tvoji pisu, ni ono sto smo mi napisali..

Danas svako moze govoriti da razume, ali kopiranje sa google-a sto ti radis nije isto sto i razumevanje. To jedva preletis i onda kazes kako si razumeo napisano. Kada mi postavimo to i ne pogledas, isto kao sto nisi ni onaj video gore pogledao, ili si ga preleteo, zato i ne znas sta covek govori, pa ponavljas pricu o transkriptazi!

Ako si primetio ja retko kad citiram, nemam potrebe.. A jos manje cu da citiram te njihove gluposti. To sto pisu odise ogromnim neznanjem i propagandom, i prosto boli kad sebe nazivaju "strucnjacima".

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Proizvodjaci vakcine, su imali problem da odrze MRNA u telu, jer ga telo momentalno unisti nakon ulaska, prepoznavajuci ga kao "strani MRNA". Zato su ga izmenili i modifikovali, pa on oponasa "domaci MRNA"!

S tim, je ugradnja daleko izvesnija..

Nije.

mRNA se veoma kratko zadržava u telu. Tako da je iz vakcine najbezbedbnije. Prirodni virus se zadržava duže u telu jer ga ima više i duže traje. Prirodni virus ima 20 puta više raznih proteina od mRNA vakcine..tako da Mire sračunaj..u svakom pogledu vakcina je bezbednija od ostalih mogućnosti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sada si počeo da radiš isto ono što si meni zamerao u vezi Loše, samo još na višem stepenu.

Ja samo inzistiram na istini. Što je u tome loše? Što je u tome nedopustivo? Što je u tome kršenje neke od Božjih zapovijedi?

Ali sada je jasno zašto se Institut Ruđer Bošković ogradio(na čemu sam ja insistirao) o Lošu. Jer iznosi neosnovane stvari.

Tko gdje i kada je dokazao da prof. Domazet Lošo iznosi neosnovane stvari? Podsjetit ću te - profesor Domazet prokazuje "okultne pseudoznanstvenike" (tako ih on naziva, a pokazalo se da i jesu) koji tvrde da se mRNA iz cjepiva nikako ne može ugraditi u ljudski DNA. Domazet ih čak ismijava, a da su vrijedni ismijavanja najbolje pokazuje činjenica da su i oni sami, dva dana nakon što su odslušali Domazetovo predavanje, morali priznati da se mRNA iz cjepiva (kao i općenito RNA molekule) može ugrađivati u čovjekov genomski DNA. Baš kao što si i ti morao priznati. Od tvoga (i vašege) - NE MOŽE NIKAKO do MOŽE, ALI SAMO MALO, SAMO MALKICE. Ovakvi ste zaista vrijedni ismijavanja i prokazivanja, jer vi ste sektaši okultne pseudoznanosti.

Ti sada se baviš samnom da bi prikrio osporbu na Lošin račun, jer je Lošo zaista izneo netačne stvari u pogledu navodne opasnosti iz mRNA vakcina.

Tko, gdje i kada je osporio tvrdnju prof. Domazeta, da se sve RNA molekule koje na svome kraju imaju tzv. poli-A rep, pa tako i mRNA molekula iz cjepiva, ugrađuju u ljudski genom? Otkriven si kao onaj tko je stotinu puta ponovio istu laž, zašto i dalje nastavljaš lagati. Zar te toliko opsjeo otac laži?

Kao što smo videli, vakcine nisu opasne.

Gdje si to vidio? U noćnom snu na Orionu? ;) Vidjeli smo upravo suprotno. Baš nitko ne zna kakve sve štetne posljedice ova mRNA cjepiva mogu imati.

Uostalom, ako imaš "zrno soli" u glavi, razmisli i priupitaj se o slijedećoj činjenici: U dokumentima regulatornih agencija jasno stoji da genotoksičnost i kancerogenost mRNA molekula iz cjepiva nije nikada testirana. Ako su točne tvoje tvrdnje, koje si očito preuzeo iz "okultno-pseudoznanstvenih izvora", da su mRNA potpuno sigurna od štetnih posljedica, zašto državne regulatorne agencije navode kako "genotoksičnost i kancerogenost mRNA molekula iz cjepiva nije nikada ispitana".

Zalosno je sto ti nisi nista razumeo Jovane, ni to sto tvoji pisu, ni ono sto smo mi napisali..

Ima nešto što mu ne da. Ako je Isus Istina, onda su ljubitelji i širitelji laži antikristi. Evo ovdje i sada do kraja razotkrismo da Jovan mjesecima širi notorne neistine. Opsjednut okultnom pseudoznanošću, niječe notorne znanstvene činjenice, znanstvene činjenice koje je otkrila Barbara McClintock 1950. godine, za što joj je i 1983. dodjeljena Nobelova nagrada. Jovanova "znanstvenost" je ranga kojega bi bila znanost nekog povjesničara koji bi tvrdio da Staljin i Hitler nisu nikada ni postojali, jer on, eto, za njih nije ni čuo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
OPASNOST!

"Moje ime je Robert Malone i obraćam vam se kao roditelj, baka i djed, liječnik i znanstvenik. Obično ne čitam iz pripremljenog govora, ali ovo je toliko važno da sam želio biti siguran da svaku riječ i znanstvenu činjenicu prenesem točno.
Ostajem pri ovoj izjavi s karijerom posvećenom istraživanju i razvoju cjepiva. Cijepljen sam protiv COVID-a i općenito sam za cijepljenje. Cijelu svoju karijeru posvetio sam razvoju sigurnih i učinkovitih načina prevencije i liječenja zaraznih bolesti.
Nakon ovoga, objavit ću tekst ove izjave kako biste je mogli podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji.
Prije nego što date injekciju svom djetetu - odluka koja je nepovratna - želio sam vas obavijestiti o znanstvenim činjenicama o ovom genetskom cjepivu, koje se temelji na tehnologiji mRNA cjepiva koju sam stvorio :
Tri su pitanja koja roditelji moraju razumjeti:
Prvi je da će virusni gen biti ubrizgan u stanice vaše djece. Ovaj gen tjera tijelo vašeg djeteta da proizvodi otrovne proteine. Ovi proteini često uzrokuju trajna oštećenja kritičnih dječjih organa, uključujući:

Njihov mozak i živčani sustav
Njihovo srce i krvne žile, uključujući krvne ugruške
Njihov reproduktivni sustav

A ovo cjepivo može potaknuti temeljne promjene njihovog imunološkog sustava
Najalarmantnija stvar u vezi s tim je da su, nakon što su te štete nastale, nepopravljive

Ne možete popraviti lezije u njihovom mozgu
Ne možete popraviti ožiljke srčanog tkiva
Ne možete popraviti genetski resetirani imunološki sustav, i
Ovo cjepivo može uzrokovati reproduktivnu štetu koja bi mogla utjecati na buduće generacije vaše obitelji
Druga stvar koju trebate znati je činjenica da ova nova tehnologija nije adekvatno testirana.
Potrebno nam je najmanje 5 godina testiranja/istraživanja prije nego što stvarno shvatimo rizike
Štete i rizici od novih lijekova često se otkrivaju mnogo godina kasnije
Zapitajte se želite li da vaše dijete bude dio najradikalnijeg medicinskog eksperimenta u ljudskoj povijesti
Još jedna posljednja točka: razlog zašto vam daju da cijepite svoje dijete je laž.
Vaša djeca ne predstavljaju opasnost za svoje roditelje ili bake i djedove
Zapravo je suprotno. Njihov imunitet, nakon što dobiju COVID, ključan je za spašavanje vaše obitelji, ako ne i svijeta od ove bolesti
Ukratko: nema koristi za vašu djecu ili vašu obitelj cijepljenje vaše djece protiv malih rizika od virusa, s obzirom na poznate zdravstvene rizike cjepiva s kojima ćete kao roditelj možda morati živjeti za ostatak njihovih života.
Analiza rizika i koristi nije ni blizu.
Kao roditelju i baki i djedu, moja vam je preporuka da se oduprete i borite da zaštitite svoju djecu."

Robert W Malone, MD, MS
Izumitelj mRNA i DNK cjepiva, RNA kao lijeka. Znanstvenik, liječnik, pisac.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Institut se ogradio, to sam naveo. Reči čelnika Instituta o njegovoj tvrdnji o vakcinama

Ne spamaj temu. Tema je mogu li se mRNA molekule iz cjepiva ugraditi u genomski DNA, a ne tko se od koga ogradio. Ako te je sramota dalje diskutirati o pravoj temi, jer si ovdje prokazan kao notorni lažov, 'ravno ti polje', možeš potpuno zašutiti ili otići na neke forume i sa ženama laprdati o modi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
...
. Prirodni virus se zadržava duže u telu jer ga ima više i duže traje. Prirodni virus ima 20 puta više raznih proteina od mRNA vakcine..tako da Mire sračunaj..u svakom pogledu vakcina je bezbednija od ostalih mogućnosti.

Evo ovako, ja cu samo malo glavom da udarim.. :gl_sigh:

Mi ne pricamo o virusu, ne menja virus DNK, vec tvoj domaci MRNA koji proizvodi telo.. Dakle, nema sta ovo da zavisi od zadrzavanja virusa u telu!

Nije. mRNA se veoma kratko zadržava u telu

Ne, vec se zadrzava mnogo duze! Oni su bas i imali problem sa brzom razgradnjom MRNA iz vakcine, jer telo unisti vestacku MRNA cim udje! Zato su je modifikovali da prevare organizam, tako da se zadrzi.. A te njihove lazi sto si pokupio, ti veruj..

Pogledajte pesmu:

Poslednja izmena:
Natrag