Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Samo si zaboravio ukazati da to isto može da se desi i sa virusom SARS-COV2 i to u mnogo većem obimu kao i sa retvoriusima u samom čoveku.

To se Jovane i desava! Svaki virus se ugradjuje u covekovu DNK i prenosi se na potomstvo! Da toga nema ne bi preziveli!

Elem, kako sada priznajes ovu cinjenicu, a do nedavno si to negirao, kada sam ja to spominjao???

Nego, tu se ne radi o "prirodnoj ugradnji" vec o necemu sto je potpuno neprirodno (vakcina imitira virus i nije prirodna), stoga predstavlja vecu opasnost!

Mi ne znamo sta se tu tacno ugradjuje i kako su oni manipulisali te sekvence! U stanju su da prikriju sve, kao sto su i ovo sakrili (da se ugradjuje). Zato da bismo dobili odgovor na to pitanje, mora biti uradjena studija..

Baš sa cepivima mRNA može najmanje :)

Kako sad odjednom "moze da se ugradi u DNK" a do juce si tvrdio da "nema sanse"?

Na ovom primeru se vidi koliko si ti povodljiv, ponavljaces kao papagaj sve sto tvoji napisu! Ti uopste ne razmisljas, iskljucio si mozak! Zapravo ti i ne zelis da razmisljas, struka ce ti reci sta da mislis..

namerno prikrivši činjenicu da ako postoji takva mogućnost sa mRNA cepivima da je takva mogućnost sa prisustvom samog virusa mnogo veća..hiljadma puta

Zasto izmisljas? Covek nista nije sakrio! To da se virusi ugradjuju u DNK je opste poznata cinjenica! I to sam ti ja nebrojeno puta ponovio, pa si to ignorisao i tvrdio "da se to ne desava"!

Covek jednostavno nije o tome govorio!
Jer nema razloga! To sto se virusi ugradjuju u genom je potpuno prirodna stvar, dok je ovo sa vakcinama neprirodna stvar koja se ugradjuje! Mi ne znamo kakvog to uticaja moze imati na coveka (nije radjena studija), niti sta su oni zapravo manipulisali tim sekvencama (nece reci iskreno), lazu sve sto kazu i prikrivaju kao zmija noge, isto kao sto su sakrili i to - DA VAKCINA MOZE DA PROMENI DNK! ..

Uskoro detaljnije...

Dakle, još jedna lažna studija, pogrešno interpretirana.

Po cemu je lazna studija? Samo zato sto nije pomenuo da se i prirodni virusi ugradjuju u DNK?

Jovane, to nije bila njegova tema, vec da li se molekul MRNA ugradjuje, i covek je dokazao da se to moze desiti!

Opasnost od vestackog je stotinu puta veca nego od prirodnog!

Kada paradajzu promenis genom i jedes njegov GMO veca je opasnost od bolesti, nego kada jedes prirodan paradajz, premda se i jedan i drugi "ugradjuju u DNK"!

To je zato sto telo ne moze da prihvati "osakacen genom"!

Dakle, pitanje nije da li se nesto ugradjuje ili ne, vec da li to predstavlja opasnost po coveka!

A ti ne samo da si promasio poentu, nego uopste i ne razmisljas! Pusti neka drugi misle za tebe, eto "struka", sve zna.. (Boze sacuvaj tog naziva, jer su totalno nestrucni).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ps. sad sam gledajuci video, zakljucio da ti uopste nisi ni pogledao video niti poslusao coveka! On jeste pomenuo ugradnju virusnog RNK u genom!

Strasno.. S tobom uopste i ne treba ni razgovarati kada ti sve preskaces i pricas napamet..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To se Jovane i desava! Svaki virus se ugradjuje u covekovu DNK i prenosi se na potomstvo! Da toga nema ne bi preziveli!

To je delimično tačno. Retrovirusi imaju najveću šansu, s time da ni oni to ne mogu uvek i često jer da mogu odavno ne bismo postojali. Dakle, retorvirusi mogu najviše jer imaju reverznu transkriptozu ali to je takođe redak slučaj.

Ostali virusi nemaju reverznu transkroptozu i zato mogu samo slučajnim mutacijma u citolplazmi ćelije da se stvore enzimi za transkrptozu(pretvranje RNA u DNA i da se ugrade u genom ćelije). Dakle, kod ostalih virusa se to može stvoriti samo nasumično, slučajno. Kod mRNA vakcina pak još je manja verovatnoća jer mRNA informacija kod vakcine sadrži samo deo virusa-spike protein(jedan protein) dok sam SARS-COV2 ima oko 20-tak proteina tako da je u tom slučaju mnogostruko manja verovatnoća da će se na njemu(spike proteinu) nasumično stvoriti(sintetizovati) enzim reverzne transkriptoze neophodan za ugradnju u DNA u odnosu na sam virus SARS-COV2.

Tako da ova priča je zaista ne prenaduvana, ova koju je izneo Domazet-Lošo, nego služi za plašenje neukog naroda koji ove stvari ne razume, i koji očito vešto manipuliše pričom o mogućnosti ugradnje mRNA informacije u DNA ćelije iz vakcine.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Reverzna transkriptaza postoji i u genomu čovjeka kao gen u retrotranspozonu L1. L1 retrotranspozoni čine oko 17 posto genoma čovjeka. Većina je neaktivna, no postoji 80 do 100 kopija koje se i dalje mogu umnažati. Oni se nalaze u genomu svih sisavaca pa reverzna transkriptaza može u DNA prepisati i u genom ugraditi slučajnu RNA koja nije njezin prirodni dio. No važno je naglasiti da su takvi događaji, suprotno dojmu koji stvara Domazet-Lošo, iznimno rijetki.

Znaš li koji je procenat retrotranspozona koji čine 17% DNA genoma ćelije a koji imaju "alat" tj. reverznu transkriptozu? 0,01%....Dakle, i da informacija iz mRNA cepiva ili virusa SARS-COV2 dođe u dodir sa takvom ćelijom koja sadrži ovakav alat procenat je 0,01% dok u 99,9% ćelija koje sadrže protein retrotranspozonu (L1 liniju) nemoguće da dođe do replikacije jer nemaju reverznu transkriptozu, pa i da dođe do ulaska i ugradnje u tim ćelijma (u tih 99.9%) neće dolaziti do replikacije.

Nije dakle problem ni da dođe do ugradnje..stvar je u tome da do te ugradnje može doći većinom u ćelijama koje nemaju alat za umnožavanje i ta ugradnja ne bi imala nikakav efekat.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ma ne vredi, ti si naucnik, ti sve znas.. Ne moras ni da gledas video, jer sve unapred znas.. Pobedio si, uzivaj!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Elem, kako sada priznajes ovu cinjenicu, a do nedavno si to negirao, kada sam ja to spominjao???

Vrijedi i za njega isto što i za 'Index-ovu' petorku. Reče prof. Domazet Lošo - "očito je 'Index-ova petorka' naučila nešto iz moga predavanja, kad više ne niječe da je ta ugradnja uopće moguća". Hvala Bogu, nešto je naučio čak i Jovan iz Domazetova predavanja.

Zasto izmisljas? Covek nista nije sakrio! To da se virusi ugradjuju u DNK je opste poznata cinjenica! I to sam ti ja nebrojeno puta ponovio, pa si to ignorisao i tvrdio "da se to ne desava"!

U prvom videu Domazet Lošo je ustvrdio kako tu činjenicu "znanost poznaje" već sedamdesetak godina (od 1950-tih), i kako za to epohalno otkriće dodjeljena i Nobelova nagrada. Evo citata Domazetovih riječi o tome iz prvog videa:

Prije nego dođemo do pseudoznastvenih vjerovanja u mRNA vakcinologiji, važno je objasniti značaj ugradnje mRNA molekula u ljudske genome. Znanstveno područje koje se bavi ugradnjom mRNA molekula u genome naziva se biologija retropozicije.

Biologija retropozicije nije neko slabo poznato znanstveno područje. Upravo suprotno, L1 retrotranspozoni i mRNA retropozicija proučavaju se preko 40 godina. Ogroman broj znanstvenih radova objavljen je na tu temu u najboljim znanstvenim časopisima, a retropozicija je prepoznati biomedicinski problem osobito u tumorskoj genetici. Sve detalje možete pronaći u mom radu koji je javno dostupan na OSF preprint serveru.

Interesantno je napomenuti da je transpozone, ili skačuće gene, otkrila Barbara McClintock 1950. Njeno otkriće u početku je dočekano s velikim nepovjerenjem, pa čak i ismijavanjem, no dosta kasnije za to otkriće dobila je Nobelovu nagradu (1983.).

Međutim, na moje veliko iznenađenje prvo što sam primijetio je da mRNA vakciologija kao disciplina, iz nekog neobjašnjivog razloga, nije upoznata s činjenicom da se mRNA molekule često ugrađuju u genome.
------------------------------
I zaista, profesor Domazet Lošo je potpuno u pravu kada današnju "elitu mRNA vakcinologije" naziva "okultnim pseudoznanstvenicima" jer niječu, ili uopće pojma nemaju, da je stvarnost ugradnje mRNA u genom otkrivena prije 80 godina, i da je čak za to otkriće dodjeljena i Nobelova nagrada. Na žalost, po čitavo čovječanstvo, ovo nisu samo "okultni pseudoznanstvenici", nego su to luđaci koje je kupila farmakomafija.

Nije dakle problem ni da dođe do ugradnje..

A kako će uopće doći do ugradnje, kad tvoja okultna pseudoznanost počiva na temelju kako je to naprosto nemoguće? Kao što zakon gravitacije niječe mogućnost da kamen s ceste "skoči 'gore' na krov nebodera", jer po zakonu gravitacije moguće je i događa se isključivo da kamen s nebodera "padne 'dolje' na cestu".

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bodenju nema kraja

Izraelski ministar zdravstva Nitzan Horowitz rekao je u utorak da je moguće da će Izraelci uskoro dobiti pravo na četvrtu dozu cjepiva protiv COVID-a, prenosi The Times of Israel.

Govoreći na novinskoj konferenciji Israel Hayom, Horowitz je rekao da bi “moglo biti” da će Izrael u nekom trenutku odobriti četvrtu dozu za opću populaciju, ali je dodao: “Još ne znam. Ako vidimo da učinkovitost cjepiva opada nakon određenog vremena, čak i nakon booster doze, mogli bismo preporučiti četvrtu dozu, moguće je.”

Prof. Arnon Afek, zamjenik ravnatelja Medicinskog centra Sheba, rekao je u ponedjeljak da se čini da je četvrta doza cjepiva neizbježna.

“Tko god misli da nećemo imati četvrtu dozu jednostavno se vara”, rekao je Afek za novinsku stranicu Ynet. “Sve dok je još uvijek pandemija u područjima poput Afrike, koja ima niske stope cijepljenja, bit će sve više varijanti.”

Afek je kazao da se nada da takve mutacije COVID-a neće biti tako zarazne i teške kao Delta varijanta, “ali čini se da ćemo morati uzeti i četvrtu, i petu i šestu i sedmu dozutko zna koliko. Ali u redu je, sretni smo što ih imamo, nema svaka zemlja na svijetu cjepiva.”
-------------------------
Mutavci, tražite svoje četvrte, pete, šeste, sedme i tko zna koje sve doze cjepiva ubojice.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A kako će uopće doći do ugradnje, kad tvoja okultna pseudoznanost počiva na temelju kako je to naprosto nemoguće? Kao što zakon gravitacije niječe mogućnost da kamen s ceste "skoči 'gore' na krov nebodera", jer po zakonu gravitacije moguće je i događa se isključivo da kamen s nebodera "padne 'dolje' na cestu".

I dalje ostaje da mRNA vakcine zaista ne sadrže reverznu tanskriptozu, kao što je i rečeno od početka.

Natrag