- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Uskoro detaljnije...
Molim te, poštedi me tih detalja svoje okultne pseudoznanosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Uskoro detaljnije...
Samo si zaboravio ukazati da to isto može da se desi i sa virusom SARS-COV2 i to u mnogo većem obimu kao i sa retvoriusima u samom čoveku.
Baš sa cepivima mRNA može najmanje
namerno prikrivši činjenicu da ako postoji takva mogućnost sa mRNA cepivima da je takva mogućnost sa prisustvom samog virusa mnogo veća..hiljadma puta
Uskoro detaljnije...
Dakle, još jedna lažna studija, pogrešno interpretirana.
To se Jovane i desava! Svaki virus se ugradjuje u covekovu DNK i prenosi se na potomstvo! Da toga nema ne bi preziveli!
Reverzna transkriptaza postoji i u genomu čovjeka kao gen u retrotranspozonu L1. L1 retrotranspozoni čine oko 17 posto genoma čovjeka. Većina je neaktivna, no postoji 80 do 100 kopija koje se i dalje mogu umnažati. Oni se nalaze u genomu svih sisavaca pa reverzna transkriptaza može u DNA prepisati i u genom ugraditi slučajnu RNA koja nije njezin prirodni dio. No važno je naglasiti da su takvi događaji, suprotno dojmu koji stvara Domazet-Lošo, iznimno rijetki.
Elem, kako sada priznajes ovu cinjenicu, a do nedavno si to negirao, kada sam ja to spominjao???
Zasto izmisljas? Covek nista nije sakrio! To da se virusi ugradjuju u DNK je opste poznata cinjenica! I to sam ti ja nebrojeno puta ponovio, pa si to ignorisao i tvrdio "da se to ne desava"!
Nije dakle problem ni da dođe do ugradnje..
Ma ne vredi, ti si naucnik, ti sve znas.. Ne moras ni da gledas video, jer sve unapred znas.. Pobedio si, uzivaj!
A kako će uopće doći do ugradnje, kad tvoja okultna pseudoznanost počiva na temelju kako je to naprosto nemoguće? Kao što zakon gravitacije niječe mogućnost da kamen s ceste "skoči 'gore' na krov nebodera", jer po zakonu gravitacije moguće je i događa se isključivo da kamen s nebodera "padne 'dolje' na cestu".