- Učlanjen(a)
- 30.01.2016
- Poruka
- 371
POZNATI KARDIOLOG TVRDI DA SE STRUČNJACI PLAŠE DA OBJAVE STUDIJU KOJA DOKAZUJE POVEZANOST VAKCINA PROTIV COVID-a I VELIKOG POVEĆANJA SLUČAJEVA SRČANIH UDARA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja ti nudim argument..evo pretraži i pročitaj šta kažu naučnici: https://vakcine.ba/covid-19-i-vakci...enjati-nasu-dnk-i-geneticki-nas-modificirati/
mRNA vakcina ne može da menja genetiku. Opšta informisanost. Pročitaj dobro.
https://ba.voanews.com/a/pfizer-i-moderna-vakcine-mogu-li-nas-geneticki-modifikovati/5695599.html
Vrlo ti je interesantan "izvor", Jelena Kalinić. Ovako Jelena predstavlja samu sebe: biolog, znanstveni movinar, bloger, 'fejk-čeker', učiteljica.
Ha, pa ne citira ona samu sebe već naučnike druge.
Niti jednog. Ti dakle uopće nisi niti pročitao što je ona napisala. Tipično za sljedbenike pseudoznanosti. Ja bih vas nazvao "ravnomozgašima", koji jedan drugome ličite k'o 'jaje jajetu'. A svo vaše "znanje" pokupili ste i jednako je zbiru naslova fejk-čekerskih portala o određenom pitanju. Kao što su sekte i sektaši otpad od Kristove crkve, tako ste i na ovom području otpad od istinske znanosti.
Ovo što ona govori je u skladu sa zvaničnom naukom.
A pseudonauka su oni koji su protiv nauke i to obično evolucionisti
Dakle, ja sam ti dao samo jednu od naučnih studija.
A ako ukucaš ono što sam ti rekao naćićeš još mnogo.
Seti se Miloša Babića, molekularnog biologa. I njega sam ranije citirao. A ni on ti ne valja..svi su "loši" samo je Lošo "dobar".
Pusti Loša, on je pseudonaučnik i evolucionista.
Instiru Ruđer-Bošković se ogradio o tvrdnje Domazeta Loša:
"Domazet-Lošo iznio je vlatito mišljenje, a ne stav Instituta
Iz Instituta Ruđer Bošković su na upit Indexa dogovorili sljedeće:
“Dr. sc. Tomislav Domazet-Lošo je zaposlenik Instituta Ruđer Bošković sa sedamdeset posto radnog vremena te zaposlenik Hrvatskog katoličkog sveučilišta s trideset posto radnog vremena. Institut Ruđer Bošković je javni znanstveno-istraživački institut i kao takav promiče jedino znanstveno dokazane činjenice i iz njih izvedene preporuke. Preporuke Svjetske zdravstvene organizacije i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo su jasne”, odgovorili su iz Ruđera.
“Cijepiti se trebamo. Cjepiva prolaze brojna ispitivanja sigurnosti i učinkovitosti te se potom pomno nadziru. Do sada provedena istraživanja, pokazuju da cjepiva pomažu u sprječavanju težih oblika bolesti i smrti. Sijedom navedenog, izjave koje je dr. sc. Tomislav Domazet-Lošo iznio u medijima su njegovo vlastito mišljenje i ne predstavljaju stav Instituta Ruđer Bošković”, navodi se u odgovoru IRB-a, prenosi index."
Sam Institut se dakle ogradio o Loša. A inače on nije u Institutu puno radno vreme već samo 70%.