Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nauka-Lošo 1:0.

Evo neka Lošo objasni. Slobodno ga citiraj gde je pokazao to što govori. Gdec su mu argumenti da mRNA ulazi u jedro ćelije.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Svi.

Lošo ovde ne navodi dokaz svojim tvrdnjama, već iznosi pretpostavke.

A ti istraži sam. Ukucaj na goglu "mRNK" i menjanje gena. Videćeš šta će ti izaći.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tomislav Domazet-Lošo

6. Eventualna integracija mRNA molekula iz cjepiva u genome može prouzročiti tumorske i nasljedne genetičke bolesti.

7. Na temelju svega navedenog sasvim je moguće da će mRNA cjepiva imati pogubne posljedice na populaciju, a najpogubnije učinke na trudnice, djecu i mlade.”

Svi.

Lošo ovde ne navodi dokaz svojim tvrdnjama, već iznosi pretpostavke.

A ti istraži sam. Ukucaj na goglu "mRNK" i menjanje gena. Videćeš šta će ti izaći.

Dakle, nemaš citata. ;) A Lošo ima dokaze, gledaj.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tomislav Domazet-Lošo

6. Eventualna integracija mRNA molekula iz cjepiva u genome može prouzročiti tumorske i nasljedne genetičke bolesti.

7. Na temelju svega navedenog sasvim je moguće da će mRNA cjepiva imati pogubne posljedice na populaciju, a najpogubnije učinke na trudnice, djecu i mlade.”

Dakle, nemaš citata. ;) A Lošo ima dokaze, gledaj.
Nema ni jedan.

Nego nemoj da te mrzi, pretraži na goglu. Lako je dostupna opšta informisanost o ovom pitanju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nego nemoj da te mrzi, pretraži na goglu. Lako je dostupna opšta informisanost o ovom pitanju.

Valjda svatko argumentira svoje tvrdnje i svoju poziciju!? Ja sam postavio video u kojem Tomislav Domazet-Lošo argumentira i dokazuje. A tvoje tvrdnje bi valjda ti sam trebao argumentirati i dokazivati. ;) Dakle, čekam citat od nekog znanstvenika.

Natrag