Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ispravka 2 vakcinisanih od 3, oba dvoje na bolnickom lecenju. Kolega mi se vakcinisao jos letos, nismo ni znali, mora na kiseonik..
Moja veoma bliska prijateljica, vakcinisana, sve tri doze, majka joj vakcinisana takođe, obe dobile Covid, 15 dana temperature s oscilacijama, sada jedva stoji... Prijatelj, vakcinisan s židovskom prevarom "Pfeizer", dobio Covid i jedva se izvukao, Drugi prijatelj, sveštenik, tri puta imao Covid uprkos vakcinaciji.... od iste, propadaju mu zubi...
Hoćeš dalje?
Primera je bezbroj...
VAŽNO!!!
Ta studija pokazuje da je rizik od infekcije bio gotovo dva i pol puta veći već nakon 90 do 119 dana.
------------------------
A ja lijepo, i ovdje, ljude upozoravao da je ovo cjepivo "genocid cjepivo". Ja lijepo govorio da je ovo cjepivo za mutave.
Gledao sam na Pinku to prošle nedelje. Smešni su obojica.Miroljub je strpljivo cekao dok ga je doktor vredjao, a onda... umro sam sam od smeha
Miroljub je strpljivo cekao dok ga je doktor vredjao, a onda... umro sam sam od smeha
Čak i kada je smešan, otrov Mileritski ne menja se, ostaje šta jeste: Otrov....
Ps. Koji doktor je "vređao" "Mojsija"? Kon? Ako li je on, kako li se samo usudio da "vređa" otelotvorenje "zakonodavca"....
Gledao sam na Pinku to prošle nedelje. Smešni su obojica