Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
studija govori o povećanju broja staraca koji će do 2050 da čine 16%. Da li si primetio da članak govori da će 2050 godine biti 9,7 milijardi ljudi jer kaže da 16% će biti 1,55 milijardi ljudi.

Tako je, i starci ne rađaju djecu, pa će stanovništvo u nekim zemljama drastično padati. Ako si završio bar 6 razreda osnovne škole trebao bi znati čitati graf koji sam prije ostavio.

Dakle, 2050 neće biti manje ljudi od nego sada nego više.

Ali će biti trend smanjenja populacije, tako da će broj stanovništva nakon 2050. padati a ne rasti. Da bi ti ovo razumio trebao bi znati što znači "trend", što je za tebe 'špansko selo', a kamoli da ti čovjek to objašnjava matematičkim demografskim funkcijama, te njihovim derivacijama. Za ovo bi čovjek ipak morao završiti malo bolju srednju školu, pa ti neću mozak zamarati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ali će biti trend smanjenja populacije, tako da će broj stanovništva nakon 2050. padati a ne rasti.

Znači, kao što vidimo ni taj članak ne govori o depopulaciji sada, kao što si ti govorio i tvrdio. A šta će biti do 2050 je velika zagonetka. Kao što rekoh, za narednih 27 godina, resursi za prehranu se smanjuju, vodeni resursi se smanjuju, naftni resursi do 2035 mogu biti potpuno iscrljeni. Plus klimateske promene i porast globalne temperature što donosi velike nesreće, poplave, uragane, epidemije, pogibije ljudi itd.

Do 2050 za civilizaciju može da bude prekasno. Zato sada treba da se radi na sprovođenju plana smanjenje CO2 u atmosferu pre svega.A zatim i na obnovljivim izvorima energije i naravno trendu smanjenja globalnog rasta populacije. Mi već sada nemamo resurse za adekvatnu opskrbu bar poloine stanovštva. Odatle, beda, siromaštvo, kriminal itd...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znači, kao što vidimo ni taj članak ne govori o depopulaciji sada, kao što si ti govorio i tvrdio. A šta će biti do 2050 je velika zagonetka.

Znanstvenici tvrde da će 2050. biti ono što im pokazuje znanstvena metoda, a to je depopulacija. A vama sotonistima znanost ne znači ništa, pa zato tvrdite ono što vam sotona naredi da okolo ljude trujete.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znanstvenici tvrde da će 2050. biti ono što im pokazuje znanstvena metoda

Ne pričam o tome. Već o resursima koji će biti znatno umanjeni. Ti o tome ne razmišljaš, niti imaš ikakvu predstavu o tome. A do 2050 će biti po tim proračunima više ljudi nego sada a manje resursa. Misli o tome.

Recimo(samo jedan problem): šume Amazona već su došle do granice moguće apsorpcije CO2 i jako brzo mogu postati gotovo isključivi izvori zagađenja CO2. To je gotovo kraj poznatog sveta.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne pričam o tome. Već o resursima koji će biti znatno umanjeni. Ti o tome ne razmišljaš, niti imaš ikakvu predstavu o tome. A do 2050 će biti po tim proračunima više ljudi nego sada a manje resursa. Misli o tome.

Recimo(samo jedan problem): šume Amazona već su došle do granice moguće apsorpcije CO2 i jako brzo mogu postati gotovo isključivi izvori zagađenja CO2. To je gotovo kraj poznatog sveta.

Zašto se mješaš u stvari o kojima pojma nemaš. Praviš budalu od sebe. Jer je emisija CO2 u područjima s velikim natalitetom (na primjer Indija) 6-7 puta manja nego u Americi gdje je prirast stanovništva gotovo nula. Ovo pokazuje da vaše sotonističke podvale nemaju veze sa zdravim razumom. One su zaista samo sotonističke.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kako mislis ovo postići?

Odavno smo o ovome govorili. Pomoći ljudima koji žive u najsiromašnijim zemljama da poprave svoj nivo zdravstva, podstičući kod njih zdravstvenu kulturu, koja će doprineti da žene shvate da ne moraju rađati puno dece radi preživljavanja jer će preživeti ako poštuju zdravstvena načela. Područja u kojima se najviše dece rađa, su zemlje de su nehigijenski uslovi u najvećoj meri zastupljeni pa žene tamo rađaju iz straha puno dece jer misle da deca neće preživeti. Prosto to je koren problema danas u zemljama trećeg sveta.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jer je emisija CO2 u područjima s velikim natalitetom (na primjer Indija) 6-7 puta manja nego u Americi gdje je prirast stanovništva gotovo nula.

Kakve veze ima natalitet i CO2? Što pričaš o onome što nije rečeno. Lepo sam istakao, industrija je ta koja je najveći zagađivač. Ona bi trebala da eleminiše snabdevanje zemlje CO2.

Tebi alal vera što drugima podmećeš ono što nije rečeno.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo ti nađi moj citat gde sam ja rekao da ljude treba ubijati. Zašto imaš toliko nečistu savest? Trebaš priznati nekada i poraz u diskusiji. Što ti treba da izmišljaš penal za faul na sredini terena?

Natrag