Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ako on nije strucnjak za SIDU, ja onda ne znam ko je! On je lecio ljude od Side u africi, proveo je tamo godine, od africkog kralja je dobio priznanje!

Upravo taj virus je detektovan PCR metodom o kojoj ti pricas! A da metoda nije validna ja to nisam izmislio. Nije to ni na sudu moglo da prodje..

Mire, izumitelj ove metode, Karl Malis je najrelevantniji, valda. Nije tu metodu izmislio dr.Jovanović.

Kao drugo, on što negatori PCR metode često rade, manipulišući ili jednostavno u nerazumevanju stvari izvrću činjnice jeste to što PCR (Polimerase chain reaction) testom ne može da se utvrdi da li je to što neko u sebi ima prepoznat virus, da će on izazvati kod njega oboljenje. Naravno da ne mora. To je pasivan prenosilac virsa. U njegovom telu on neće izazvati oboljenje što kod nekog drugog može. Tako da to PCR test ne može pokazati da li će zaraženi oboleti ali ne i da li je zaražen. PCR jasno pokazuje da neko ima taj virus. Tako neko ima HIV u sebi ali mu ne smeta tj. nije mu oslabio organizam a nekome će učiniti oslabljen organizam.

Tako da se ne radi o tome da PCR ne može da izoluje virus već ne može da predvidi da li će nekome oslabiti organizam.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Krešimir Pavelić je hrvatski znanstvenik u području biomedicine i zdravstva, polju temeljnih medicinskih znanosti. Bavi se molekularnom biologijom te istraživanjem raka. Obnašao je dužnost glavnog tajnika Europske organizacije za molekularnu biologiju te je bio voditelj Nacionalnog programa "Istraživanje raka"

Kaze li on sta o kovidu?

Mire, izumitelj ove metode, Karl Malis je najrelevantniji, valda. Nije tu metodu izmislio dr.Jovanović.

Jovane, pa ti si smesan! Upravo Kary Mullis kaze da se ova metoda ne moze koristiti za otkrivanje virusa! Ja sam ga licno slusao u emisiji kada je to pricao.. I ne samo to, nego je on takodje tvrdio da HIV VIRUS NE POSTOJI!

Todor Jovanovic je isto izjavio da HIV ne postoji. On je relevantan jer se godinama bavio virusologijom pogotovo SIDOM u africi, i izlecio je nebrojeno puno ljudi od te bolesti!

Na kraju, niko nikada nije prihvatio njegov izazov da dokaze da virus HIV-a zaista postoji!

Kao drugo, on što negatori PCR metode često rade, manipulišući ili jednostavno u nerazumevanju stvari izvrću činjnice jeste to što PCR (Polimerase chain reaction) testom ne može da se utvrdi da li je to što neko u sebi ima prepoznat virus, da će on izazvati kod njega oboljenje. Naravno da ne mora

Ne, uopste nije to poenta! Poenta je u tome da se u coveku nalaze svi virusi koje je prelezao ili su njegovi preci prelezali. Tom metodom se dakle moze pronaci bilo koji virus! O tome je u emisiji pricao Kary Mullis!

To je pasivan prenosilac virsa. U njegovom telu on neće izazvati oboljenje što kod nekog drugog može.

Ponavljam, covek uopste ne mora biti zarazen nekim virusom da bi ga PCR metoda detektovala! Dovoljno je da znas sekvencu necega sto svaki covek ima u sebi, i dobices pozitivan rezultat ako to pogodis!

To se onda lako moze nastimati kao da dokazuje bolest, i svedoci smo da su to radili, podizali su i spustali osetljivost testa!

Druga stvar, nisu oni virus prvo izolovali pa posmatrali pod mikroskopom i onda izvukli skevencu, vec su ga gadjali PCR metodom, a PCR metoda ne radi ako ne znas sekvencu!
Dakle, oni su znali sekvencu unapred! U protivnom, trebale bi im godine da izoluju virus, kao i kod standardne metode!

Tako da to PCR test ne može pokazati da li će zaraženi oboleti ali ne i da li je zaražen. PCR jasno pokazuje da neko ima taj virus. T

Otkud ti znas da svi ljudi nemaju taj virus u sebi!? A dovoljan dokaz da je to istina, su lazno pozitivni rezultati koje smo imali u pocetku, pa su onda uskladjivali osetljivost testa da se to ne bi desavalo!

Covece, pa i ELISA test koji je isto PCR metoda registruje HIV i kod potpuno zdravih osoba!

Kad dobiju rezultat onda uplase coveka da ce umreti bez terapije, pa mu daju lekove koji ga ubijaju!

Todor Jovanovic je o tome pricao, i govorio pacijentima, ako ne budete uzimali terapiju za HIV zivecete! Tako je i bilo! Ti ljudi su izvi i danas, a ovi su ih godinama sistematski ubijali terapijom!
Isti je slucaj i sa Covidom, davali su lekove za SIDU, stavljali ih na respiratore da ubiju! Moj kolega je piskio krv od lekova za SIDU! Time ubijaju, eto on se jedva izvukao, hvala Bogu, 3 puta vakcinisan!

Osim toga, simptomi nedostatka daha se desavaju i kod obicne upale pluca, i to je dokumentovano! Svih prethodnih godina je bilo tako, pa niko nije dizao paniku! Ja sam citao novinske clanke prethodnih godina, kad su pisali da im fale resporatori, apelovali su da drzava hitno nabavi respiratore jer im ljudi umiru, a bilo je rec o obicnoj gripi!!!

Dakle, sve ovo je bilo i proteklih godina, samo nije se dizala takva frka!

Posle kad sam trazio te novinske clanke nisam ih vise nasao, verovatno je cenzura google-a ucinila svoje. To su naslovi iz Hrvatske i Srbije o obicnoj gripi!

Tako da se ne radi o tome da PCR ne može da izoluje virus već ne može da predvidi da li će nekome oslabiti organizam.

Ne moze PCR da izoluje virus ako nemas sekvencu, to je prvo! Znaci da su je imali unapred!

Drugo, na taj nacin se ne moze izolovati virus, jer ta metoda pronalazi sve zivo (viruse koje si prelezao ti i tvoji roditelji), sto nije uzrocnik bolesti! O tome je Pricao Kary Mullis!

Dalja rasprava je besmilena, ti ignorises ono sto je rekao Kary Mullis o svojoj metodi i o virusu HIV-a, prihvatas samo sto ti odgovara..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovo su činjenice koje je protok vremena učinio bjelodanim:

Molekularni biolog, Jovan bi ovakve da ucutka, jer mu ne odgovara istina..

Ja onima koji su primili vakcinu zelim sve najbolje (mnogi moji prijatelji su primili) ja ih ne osudjujem. Ni Jovana.. Ali jedno bi trebali da se zapitaju svi vakcinisani, zasto je recimo u Srbiji zabranjeno primiti krv od vakcinisanih? Sta je tu problem?

Ima li neko odgovor?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, pa ti si smesan! Upravo Kary Mullis kaze da se ova metoda ne moze koristiti za otkrivanje virusa! Ja sam ga licno slusao u emisiji kada je to pricao.. I ne samo to, nego je on takodje tvrdio da HIV VIRUS NE POSTOJI!

Ne, opet si pročitao sadržaj koji su plasirali dezinformatori. U tom citatu on upravo kaže ovo što sam i ja rekao, a to je da sam test ne može da kaže da li je neko zaražen, a ne da li ima virus HIV-a. Malis nikada nije porekao sposobnost, metodom koju je sam izumeo, identifikacije virusa već to da test može dokazati da lije neko zaražen. Čitah Mire, to još 2021 godine :) i kako se manipulisalo ovom njegovom izjavom.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja onima koji su primili vakcinu zelim sve najbolje (mnogi moji prijatelji su primili) ja ih ne osudjujem. Ni Jovana.. Ali jedno bi trebali da se zapitaju svi vakcinisani, zasto je recimo u Srbiji zabranjeno primiti krv od vakcinisanih? Sta je tu problem?
Da li Mire, nekada pogledaš demati ili neki drugi tekst osim ovih koje plasira jedna strana?

Evo ti potpuni demanti ovakve tvrdnje:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne, opet si pročitao sadržaj koji su plasirali dezinformatori.

Molim? Ja ga licno slusao gde govori, pise ti i na wikipediji isto pa pogledaj!

. U tom citatu on upravo kaže ovo što sam i ja rekao, a to je da sam test ne može da kaže da li je neko zaražen, a ne da li ima virus HIV-a.

Ne, rekao je eksplicitno da virus HIV nije odgovoran za SIDU, pise i na wikipediji. A ja sam ga slusao gde prica otvoreno da se njegova metoda ne moze koristiti u detekciji virusa, jer se time moze dokazati bilo koja bolest.

Nemoj da pricas price za malu decu sto si pokupio sa nekih anti zaveroloskih sajtova. Ja nisam ovo pokupio, ja sam licno slusao coveka u emisiji, i necu uopste da ti dokazujem, dok god si takav antiprotivan svemu sto napisem.

Kao sto si se do besvesti protivio kada sam govorio da se moraju uvesti zakoni koji ogranicavaju nemoral, pa si posle spustio loptu i priznao da tako treba.

Ajde se opsuti, nije ti ovo bojno polje!

Malis nikada nije porekao sposobnost, metodom koju je sam izumeo, identifikacije virusa već to da test može dokazati da lije neko zaražen.

Izjavio je da se tom metodom moze dokazati bilo koja bolest i ako ona ne postoji, lepo sam slusao coveka, celu emisiju. A ti umisljas zatrovan anti zaveroloskim sajtovima, jedino to i citas i slusas, to je prvo sto izlazi u pretrazivacu goole-u "fact check" od pijanih i nadobudnih ljudi.. Pa ti mislis kak je to istina, a ne znas ili neces da zaobidjes cenzuru!

Čitah Mire, to još 2021 godine :) i kako se manipulisalo ovom njegovom izjavom.

To je jedino sto citas i slusas "fact check" pijanih i nadobudnih ljudi i onog Milosa Babica koji je naduvan kao balon, samo sto ne pukne od ponosa..

Ja nisam citao nikakve izjave, ja sam ga slusao u emisiji kada je pricao, i to celu emisiju.

A ti posto si nabedjen, tebi covek i celu emisiju da pusti, ti ces izvrnuti naopacke i tvrditi da nije rekao to sto je rekao..

Takav si, i zato nisi sposoban za objektivno sagledavanje.

Kad budes shvatio da ovo nije tema na kojoj treba da poentiras, onda mozemo razgovarati racionalno..

Točne brojke umrlih od Covid-a imat ćemo tek kad se oslobodimo znanstvene i medijske cenzure..

To Jovan ne shvata. Ako neko cenzurise medije i sakriva informacije, kao sto smo imali prilike da vidimo proteklih 3. godine, taj nema dobre namere. Upravo je to sto ja pricam sakriveno i cenzurisano, ali se i dalje moze naci.

Covek ako je inteligentan nece nasesti na prevare, vec ce objektivno sagledati i potraziti informacije (nezvanicne), a ne kao Jovan da naseda i informise se "fact chek-om", od ljudi ciji je ponos kao naduvani balon, samo sto ne pukne..

Slusati i citati takve, koji 3 razreda nemaju a daju sebi za pravo da nekom govore sta je "istina", moze samo neko ko ne razmislja..

Ja zaista ne shvatam kad mi Joavan citira te "fact chekre", on valjda misli da to deluje ozbiljno, ili te razne naduvane lekare, koji pucaju od ponosa. Zar su takvi meroadavni?

Necu vise ni da ucestvujem u takvoj raspravi, vec smo se raspravljali celo vreme Covida, i ja sam se cak u jednom trenutku cak i namerno izlozio virusu, da dokazem Jovanu da nije u pravu!

I sta mi se desilo? Nista!

Kao sto sam i mislio, devojka ciji je otac imao upalu pluca a ona bolesna od kovida, ja sam jeo iz njenog tanjira, pio iz njene case, druzio se sa njom, ona je kasljala u mene.. A ja sam ostao zdrav!

Zasto sam ostao zdrav???

Pa zato sto virus nije ono sto ljudi misle!

Ja ucim na vlastitom primeru, za razliku od drugih!

Takodje kad mi neko kaze danas kako je vakcinacija bila dobra, kako sapsava zivote, jer eto on veruje da mu je ona spasila zivot (nije imao posledice), a ja doziveo da mi vakcina ubije moje bliznje i da posle toga idem na njihovu sahranu jer su umrli od vakcine..

Pricati posle kako je vakcina sigurna ili spasava zivote, izaziva u meni tugu i bol, i cak ljutnju protiv sistema koji je prevario ljude. Sto su ih izlozili kao zamorce da testiraju vakcinu! Bukvalno su uslovljavali ljude da je na silu prime, pretili otkazima i sl.. Ko ce za odgovarati? Niko! A veruj mi groblja su puna onih koji su umrli od vakcine! I danas ako si vakcinisan, ti ne mozes dobrovoljmo dati krv, sto dosta govori...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Molim? Ja ga licno slusao gde govori, pise ti i na wikipediji isto pa pogledaj!

I ja isto. Pričasmo o tome ranije.

i necu uopste da ti dokazujem, dok god si takav antiprotivan svemu sto napisem.

Vidiš Mire kako je onda ovim medicinarima, kada ovi zaverolozi svemu što kažu kontiraju. Ni njima nije prijatno čuti tako nešto.

Ali to je Mire domen psihološke nelagodnosti, a činjenice su pak egzaktne.

Kao sto si se do besvesti protivio kada sam govorio da se moraju uvesti zakoni koji ogranicavaju nemoral, pa si posle spustio loptu i priznao da tako treba.

Mire tu se radilo o tvojoj pogrešnoj percepciji onoga što sam pisao o tome a ne da sam ja promenio nešto. Jer ti si mislio da ja nisam da se primenjuju građanski zakoni koji sankcionišu ove stvari. Naravno, ja to tako nikada nisam mislio. Samo sam govorio i to i sada govorim da mi ne možemo nametati ljudima pravila moralnog karaktera zakonski a koja nereguliše građanski zakon. Kada građanski zakon dopušta nešto a mi recimo zbog svojih verskih pogleda imamo drugačiji stav, mi ne treba da tu zakon namećemo. Ali kada građanski zakon nešto osuđuje, ja nisam protivan. Posebno krivični zakonik. Apsolutno, najstrožija kazna ako treba.

Natrag