Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

A zasto onda drzave Srbija i Hrvatska nisu izolovale virus! Kako znaju da postoji? Tako sto su im rekli kinezi???

PCR metoda nije nacin na koji se detektuje virus. Da bi znao koji je virus u pitanju, i da li postoji, moras ga izolovati! A to nije uzimanjem brisa iz nosa ili grla. Taj nalaz moze biti i pozitovan i negativan, cak i bez prisustva patogena.. Sto je dokazano.

Zato je ovo u domenu spekulacija, tvorac PCR metode nije rekao da se taj postupak moze koristiti u detekciji virusa, zapravo je eksplicitno govorio protiv mogucnosti da se taj test koristi u te svrhe!

Postoje njegove izjave, u emisijama i stampi, a umro je bas pred pocetak korone, sto dovodi u sumnju da su ga maknuli! On bi ih kritikovao! Inace, umro je od upale pluca!

Sve u svemu, buduci da virus nije izolovan u Evropi nego u Kini, mi ne mozemo biti sigurni da on zaista postoji!

Prava rec za ono sto nas je zadesilo jeste - SINDROM, jer mi imamo simptome, ali sta ih izaziva nismo detektovali. Barem ne sto se tice tla evrope. Koliko je meni poznato, nijedna drzava u evropi nije izolovala virus!

Zato mi ne mozemo ljude nazivati naivnima ili nerazumnima kada dovode u pitanje postojanje virusa..

U americi je jedna osoba dobila sud po ovom pitanju. Kad su ga optuzili da krsi mere, on je trazio dokaz ministarstva da mu pokazu da virus zaista postoji, odnosno da su ga "izolovali". Na kraju je dobio odgovor da oni to nisu u stanju da urade, posto se ne bave izolacijom virusa. Sudija je zinuo, niste u stanju... I posto drzava nije uspela da dokaze da virus postoji, sudija ga je oslobodio odgovornosti. Isti slucaj je bio i u Srbiji, vec sam postavio dokumenat, i ministarstvo zdravlja Srbije je odgovorilo da nisu izolovali virus!

Dakle o cemu mi pricamo? Da su oni koji sumnjaju u postojanje virusa ludaci? A drzava koja prica da postoji, ne moze da pruzi dokaze da postoji?

Svasta!

Evo, moje iskreno misljenje je da je u pitanju ekonomsko-bioloski rat, koji je zapocet u Kini, prosirio se na evropu i nastavljen je ratom u Ukrajini. To ce trajati dok se evropa dovoljno ne oslabi, tako da pocne ozbiljno da podriva ekonomiju Kine. Kineske komapnije su stacionirane svuda po evropi. Dakle, ekonomija evrope mora da se unisti.. To je zapoceo Tramp, dovrsva Bajden ili ko vec bude bio na vlasti..

Kada se to ostvari, verovatno nas ocekuje NWO (novi svetski poredak), oko cijeg vodjstva se Amerika i Rusija sada sukobljavaju. I jedni i drugi bi da vladaju svetom.

Mnogi misle da je ovo rat protiv Rusije, ali to je varka, ovo je zapavo ekonomski rat protiv Kine. I ne bi bilo cudo, da uskoro zapocne i oruzani sukob protiv nje, verovatno na podrucju Taivana.

Naime, kina je sve to znala unapred, ona se godinama za vreme kovida pripremala, prikupljala je hranu i energente, i to kada niko nije ni pretpostavio da ce biti nestasica ulja i sl. proizvoda. Takodje Kina priprema i vojsku, nalozeno je da vojska bude spremna do 2027.

Sta nas do tada ceka, ko zna, ali stvari ne izgledaju dobro..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, izolovan je virus i u Srbiji. Ima na sajtu molekularnog biologa Miloša Babića, gde i kada je izolovan u Srbiji i svetu.

Mire, zar stvarno misliš da su ljudi na 1000-de u jeku pandemije u nekim zemljama umirale od lažnog virusa? A takođe virus je sekvenciran, pa kako bi znali da je ovo SARS--COV2, ako nije sekvenciran i da je on mutant SARS-COV? Nema tu Mire brate nikakvih prevara. To je prosto nešto što se očekuje...pandemije,epidemije,ekspanzije bolesti. Svega je toga bilo i biće. Do kraja istorije sveta. Do Hristovog dolaska. Seti se da i Hristos pominje da će biti pomora. Sve je to normalno u ovom grehovnom svetu. Samo mi treba da slušamo Reč Božiju i da u takvim situacijama učinimo što treba da se sačuvamo.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, izolovan je virus i u Srbiji. Ima na sajtu molekularnog biologa Miloša Babića, gde i kada je izolovan u Srbiji i svetu.

Nije izolovan u Srbiji! Dokazi da jeste! Nije izolovan ni u jednoj zemlji evrope!

To sto ti nazivas izolacijom virusa nije po standardu, PCR metoda nije izolovanje virusa, ako na to mislis!

Mire, zar stvarno misliš da su ljudi na 1000-de u jeku pandemije u nekim zemljama umirale od lažnog virusa?

Ne kazem ja da bolest ne postoji, to se ne može negirati, ali virus nije izolovan! Izolovan je samo u kini!

Otkud ti znas da je u pitanju virus kad ga nisi izolovao u Srbiji? PCR metoda moze dati i lazne rezultate, i o tome smo nadugacko pisali..

takođe virus je sekvenciran, pa kako bi znali da je ovo SARS--COV2, ako nije sekvenciran i da je on mutant SARS-COV?

Gde u kini? Ti meni pokazi da je sekvenciran i izolovan u Srbiji? Imas li to? Imas li sekvenciran virus u Srbiji?

Dakle, nemoj pricati besmislice ovde!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije izolovan u Srbiji! Dokazi da jeste! Nije izolovan ni u jednoj zemlji evrope!

To sto ti nazivas izolacijom virusa nije po standardu, PCR metoda nije izolovanje virusa, ako na to mislis!

Ne kazem ja da bolest ne postoji, to se ne može negirati, ali virus nije izolovan! Izolovan je samo u kini!

Otkud ti znas da je u pitanju virus kad ga nisi izolovao u Srbiji? PCR metoda moze dati i lazne rezultate, i o tome smo nadugacko pisali..

Gde u kini? Ti meni pokazi da je sekvenciran i izolovan u Srbiji? Imas li to? Imas li sekvenciran virus u Srbiji?

Dakle, nemoj pricati besmislice ovde!

Kažem ti, izolovan je i u Srbiji. Naćiću tu studiju, kad stignem.

Da, u svetu je izolovan PCR metodom. To je najpouzdanija metoda. Tako su izolovani i drugi noviji virusi pa se ne postavlja pitanje ta njih. Već samo za SARS-COV2, jer je on aktuelan.

A ako misliš na izolaciju Kohovom metodom, već smo pričali. To je zastarela metoda i ona se koristi za izolaciju bakterija a ne virusa.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sad sam procitao sta pise taj Milos Babic, sve u cilju ismevanja teoreticara zavere, a nikakve cinjenice ne iznosi. Covek se glupira a ponos mu je kao naduvani balon. Taj ne bi izdrazo ozbiljnu debatu, pukao bi..
Napisao je sledece:
Možemo dati duži i detaljniji odgovor:

Virus je izolovan u decembru 2019-te godine u Kini, pa zatim u UK, Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Italiji, i Americi. Onda je takođe izolovan u skoro svim drugim zemljama na svetu do kraja maja 2020. [1-3]

Zatim kaze:

Idite i ukucajte “isolation sars-cov-2” u bilo koji pretraživač, i dobićete odmah naučne studije o izolaciji virusa. Recimo, studija navedena u referencama pod brojem [1], koja opisuje prvu izlaciju u Kini, i u kojoj doslovno imate podnaslov “Izolacija” ispod koga je detaljan opis procedure kojom je novi virus izolovan.

Prvo sto ta procedura izolacije virusa u Kini nije standardna izolacija virusa, i stoga je neprihvatljiva.

Drugo sto su sve ostale zemlje koristile istu proceduru izolacije koja nje prihvatljiva!

Trece, sto je totalna laz da je virus ikada izolovan u Srbiji bilo kojom metodom!

Ako gresim ovo za Srbiju (mozda su kasnije i izolovali), ali ne gresim kada kazem da to nije standardna izolacija virusa!

Sve je radjeno na isti kalup, i to nije u skladu sa pravilnikom..

Ako ministarstvo zdravlja i CDC (centar za kontrolu bolesti) u SAD-u, nije sudu dostavio dokaze da je virus izolovan u Americi, kada je to zatrazeno, onda mi nemamo o cemu vise da pisemo.

Izolacija ako je i radjena, nije radjena po standardu, da jeste, sud bi svakako presudio da je doticni kriv za nepostovanje mera i izrekao mu kaznu! Sudija to nije ucinio jer je CDC izjavio da nemaju izolovan virus, i doticni je oslobodjen optuzbi za nepostovanje mera!

Ovaj Milos Babic navodi da je izolovan najpre u Kini i Americi do 2019. i u ostalim zemljama kasnije, a ovo sudjenje je bilo cini mi se 2020. Znaci totalne gluposti pise! Da su izolovali, ne bi sud presudio drugacije!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kažem ti, izolovan je i u Srbiji. Naćiću tu studiju, kad stignem.

Totalna laz! Nije izolovan u Srbiji, nije koriscena pravilna metoda izolacije ni u jednoj zemlji u evropi, cak i da nadjes neku izmisljenu studiju! To su PCR metode!

Daj mi sekvenciranje virusa, jesu li ga bar sekvencirali u Srbiji?

Covece, mi nemamo kapacitete za takvo nesto! Izolacija virusa se vrsi u posebnim ustanovama, zasticenim do nivoa 5, da virus ne pobegne, a mi takve ustanove NEMAMO U SRBIJI!

Da, u svetu he izolovan PCR metodom. To je najpouzdanija metoda.

Izvini, da li ti mene zafrkavas?
PCR metoda nije izolacija virusa!

Tako su izolovani i drugi noviji virusi pa se ne postavlja pitanje ta njih. Već samo za SARS-COV2, jer je on aktuelan.

Tako su izolovali i HIV virus koji NE POSTOJI!

To je lazna metoda i necu o tome da raspravljam. Ti si zaludjen lazima, tako se virus ne izoluje! Zna se procedura izolacije a PCR metoda to nije, covek koji je izumeo PCR metodu svedoci da se ona ne moze koristiti u detekciji virusa!

Svi virusi se vec nalaze u coveku i PCR metoda moze pronaci i viruse koji nisu aktivni! To sto ti imas neki virus, ne znaci bolest!

Za izolaciju virusa su prethodnih godina bile potrebne decenije, a ovi ga izoluju ocas posla.
To je nemoguce, naime ja ti mogu naci da imas i kugu iako nemas, PCR metoda moze pronaci i to u svakom coveku! Isto tako i HIV virus, poznati ELISA test je upravo PCR metoda koja daje lazni pozitivni nalaz i ako imas recimo tuberkulozu, bices pozitivan na HIV.
Budalastine!
ako misliš na izolaciju Kohovom metodom, već smo pričali. To je zastarela metoda i ona se korutiza izolaciju bakterija a ne virusa.

Ne mislim na tu metodu! Govorim o PCR metodi koja nije standard izolacije virusa! Time se ne moze izolovati nijedan virus! To ne bi proslo na sudu! Upravo sam ti naveo slucaj sudjenja u SAD - u.. Zasto onda nisu dokazali da je ta metoda pozudana, ako jeste? Zasto nisu osudili coveka za nepostovanje mera?

Zato sto ne mogu dokazati pouzdanost te metode! Ta metoda je lakrdjija najobicnija, i tvorac te metode sam svedoci da se time ne mogu traziti virusi, ti mozes u coveku pronaci bilo koji virus tom metodom, a on je zdrav!

Zato sto sve bolesti virusi i bakterije ostavljaju trag u organizmu, one cak menjaju i tvoju DNK. Namestanjem osetljivosti PCR-a je moguce pronaci bilo koji prelezani virus, svaku bolest, koju mozda nisi ni prelezao, ali su imali tvoji preci!

Zato su oni nebrojeno puta "podesavali osetljivost PCR testa", da bi nasli sta traze!

A ako ne znas sta trazis PCR metodom ne mozes to ni naci! Ako znas, mozes pronaci bukvalno sve sto pozelis! Sto govori, da su oni unapred znali koju sekvencu virusa traze.

I ne, nisu oni prvo procitali sekvencu virusa, tako sto su ga posmatrali pod mikroskopom, vec su znali sekvencu unapred, jer da bi ti pronasao virus PCR metodom, moras unapred znati koja mu je sekvenca!

Dakle, oni su unapred znali sekvencu!

Navodno su pretpostavili koji je virus u pitanju, da je tip slican koroni, pa su ga tako i detektovali!

Ma ajde molim te! Kako su to znali???

Za detekciju virusa pre PCR metode su bile potrebne godine i decenije, bas zbog toga sto moras znati sta tacno trazis (kao i kod ove metode), a ovi eto pronalaze virus ocas posla preko noci, kao da su vidoviti!

Nemoj da moramo opet o tome!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tako su izolovali i HIV virus koji NE POSTOJI!

To je lazna metoda i necu o tome da raspravljam.

Mire, ipak treba pokloniti više poverenja nauci nego tebi ili bilo kome drugome ko sumnja u sve živo. Po tom principu, sumnjati u sve vodi u potpuni mrak i tamu, bukvalno u sujeverje. Mire, ja nisam sujeveran. Izdvojih ovu rečenicu tvoju kao ključnu, da bi se video problem koji imaš po ovom pitanju. To je srednjovekovno sujeverje u nauku i sve što je progresivno.

Mire, izvlači se iz ovoga. Nemoj slušati one koji mute i pomućuju zdrav razum. Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ipak treba pokloniti više poverenja nauci nego tebi ili bilo kome drugome ko sumnja u sve živo.

To da virs HIV-a ne postoji, nisam ja rekao nego prim. dr. sci. Todor Jovanovic, i nudio je milion dolara onome koji mu dokaze da on postoji!

images

Ako on nije strucnjak za SIDU, ja onda ne znam ko je! On je lecio ljude od Side u africi, proveo je tamo godine, od africkog kralja je dobio priznanje!

Upravo taj virus je detektovan PCR metodom o kojoj ti pricas! A da metoda nije validna ja to nisam izmislio. Nije to ni na sudu moglo da prodje..

Izdvojih ovu rečenicu tvoju kao ključnu, da bi se video problem koji imaš po ovom pitanju. To je srednjovekovno sujeverje

Onda je i ovaj nas doktor sa slike "sujeveran", ja ne pricam nista napamet, ja slusam ozbiljne ljude, poput ovog gore, koji je lecio rak, sidu i brojne druge tkz. viruse. Ljudi koje je on izlecio su i danas zivi. Njegov preparat todoksin je danas br. 1 kada je u pitanju SIDA i druge ozbiljne bolesti poput ovih! On je izlecio i Magic Johnson-a od SIDE!

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Krešimir Pavelić je hrvatski znanstvenik u području biomedicine i zdravstva, polju temeljnih medicinskih znanosti. Bavi se molekularnom biologijom te istraživanjem raka. Obnašao je dužnost glavnog tajnika Europske organizacije za molekularnu biologiju te je bio voditelj Nacionalnog programa "Istraživanje raka"

Natrag