Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Virus postoji.
A zasto onda drzave Srbija i Hrvatska nisu izolovale virus! Kako znaju da postoji? Tako sto su im rekli kinezi???
PCR metoda nije nacin na koji se detektuje virus. Da bi znao koji je virus u pitanju, i da li postoji, moras ga izolovati! A to nije uzimanjem brisa iz nosa ili grla. Taj nalaz moze biti i pozitovan i negativan, cak i bez prisustva patogena.. Sto je dokazano.
Zato je ovo u domenu spekulacija, tvorac PCR metode nije rekao da se taj postupak moze koristiti u detekciji virusa, zapravo je eksplicitno govorio protiv mogucnosti da se taj test koristi u te svrhe!
Postoje njegove izjave, u emisijama i stampi, a umro je bas pred pocetak korone, sto dovodi u sumnju da su ga maknuli! On bi ih kritikovao! Inace, umro je od upale pluca!
Sve u svemu, buduci da virus nije izolovan u Evropi nego u Kini, mi ne mozemo biti sigurni da on zaista postoji!
Prava rec za ono sto nas je zadesilo jeste - SINDROM, jer mi imamo simptome, ali sta ih izaziva nismo detektovali. Barem ne sto se tice tla evrope. Koliko je meni poznato, nijedna drzava u evropi nije izolovala virus!
Zato mi ne mozemo ljude nazivati naivnima ili nerazumnima kada dovode u pitanje postojanje virusa..
U americi je jedna osoba dobila sud po ovom pitanju. Kad su ga optuzili da krsi mere, on je trazio dokaz ministarstva da mu pokazu da virus zaista postoji, odnosno da su ga "izolovali". Na kraju je dobio odgovor da oni to nisu u stanju da urade, posto se ne bave izolacijom virusa. Sudija je zinuo, niste u stanju... I posto drzava nije uspela da dokaze da virus postoji, sudija ga je oslobodio odgovornosti. Isti slucaj je bio i u Srbiji, vec sam postavio dokumenat, i ministarstvo zdravlja Srbije je odgovorilo da nisu izolovali virus!
Dakle o cemu mi pricamo? Da su oni koji sumnjaju u postojanje virusa ludaci? A drzava koja prica da postoji, ne moze da pruzi dokaze da postoji?
Svasta!
Evo, moje iskreno misljenje je da je u pitanju ekonomsko-bioloski rat, koji je zapocet u Kini, prosirio se na evropu i nastavljen je ratom u Ukrajini. To ce trajati dok se evropa dovoljno ne oslabi, tako da pocne ozbiljno da podriva ekonomiju Kine. Kineske komapnije su stacionirane svuda po evropi. Dakle, ekonomija evrope mora da se unisti.. To je zapoceo Tramp, dovrsva Bajden ili ko vec bude bio na vlasti..
Kada se to ostvari, verovatno nas ocekuje NWO (novi svetski poredak), oko cijeg vodjstva se Amerika i Rusija sada sukobljavaju. I jedni i drugi bi da vladaju svetom.
Mnogi misle da je ovo rat protiv Rusije, ali to je varka, ovo je zapavo ekonomski rat protiv Kine. I ne bi bilo cudo, da uskoro zapocne i oruzani sukob protiv nje, verovatno na podrucju Taivana.
Naime, kina je sve to znala unapred, ona se godinama za vreme kovida pripremala, prikupljala je hranu i energente, i to kada niko nije ni pretpostavio da ce biti nestasica ulja i sl. proizvoda. Takodje Kina priprema i vojsku, nalozeno je da vojska bude spremna do 2027.
Sta nas do tada ceka, ko zna, ali stvari ne izgledaju dobro..
Poslednja izmena: