Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa sam Bog je dopustio da padnu. Nisam ja kriv što su pali pod njihovu vlast. Bog je dopustio to, a samo sam ukazao zašto je Gospod to dopustio. Ima uzročno-posledična veza.

No, to nema veze sa ovim što pišemo sada Mando, dragi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"I peti anđeo zatrubi i videh zvezdu gde pade sa neba na zemlju, i dade jojse ključ od studenca bezdana. I otvori studenac bezdana, i izađe dim izstudenca kao dim velike peći, i pocrne sunce i nebo od dima studnečeva. I iz dima izađoše skakavci na zemlju, i dade im se oblat, kao što i škorpije imaju oblast na zemlji (pustinja-pustinjski narod). I reče im se da ne ude travi zemaljskoj, niti kakvoj zeleni, niti ikaku drvetu, nego samo ljudima koji nemaju pečata Božijega"(uzročno-posledična veza), Otkrivnje 9,1-4.

Ljudi su ovo prepoznali u srednjem veku. Recimo mnogi monasi u Srbiji nakon 1389 godine su pominjali skakavce iz Otkrivenja kao Turke ili muslimane. Isto su i ostali balkanski narodi prepoznali Turke ili arape u ovim opsima iz Otkrivenja 9

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zato što u taj 1% ubrajaš što tamo ne možeš svoju religiju upražnjavati. To ti je kamičak koji žulja ali te ne žuljaju druge stvari. Pa Mire, evo reći ću blaže, nije pošteno Mire.

Sta nije posteno kod mene? Sta pises ti?

Hoces da dokazes da sam ja neposten i onda si pobedio? Pa ne mozes Jovane, jer ja nisam neposten!

Ti insistiras na mojih 1% negativnosti a zanemarujes svojih 99% negativnosti u demokratiji!

To nje posteno, zasto zanemarujes svojih 99% negativnosti, a nabijas mi na nos 1%.

Ona koju 'ja' upražnjavam. To što je 'meni' bitno to treba da ima slobodu ispoljavanja. Ali ono što se meni ne dopada, to ne treba da bude dozvoljeno. Pa, Mire. Ovo je nepošteno.

Hoces da kazes da treba da se dozvoli i satanistima da ispoljavaju svoju veru? To je ta demokratija???

Odlicno!

Luter svakako nije bio upravu po tom pitanju. Pa to nikada neću braniti. Naravno.

Znaci neces braniti Lutera, koji progoni sataniste, vec sataniste od Lutera? Njihovo je pravo da veroispovedaju?

Svaka ti cast!

, Luter je u tom vremenu živeo i on je tu odražavao dominantne ideje svoga vremena. Tebalo je vremena da se dođe da jasnijeg razumevanja demokratije

Znaci Luter nije shvatao da treba da brani sataniste? Nije shvatao da je to njegova duznost?

Reci mi samo, gde pise u Bibliji da ja trebam da branim sataniste, i pobedio si?

Ideja sloboda o kojima i sam on govori, se kasnije razvila još dublje i šire u svim oblastima života.

Njegova ideja se razvila u ideju da branimo i sataniste i vestice, treba da im dozvolimo da setaju ulicama i zavode nasu decu!

Luter je po tebi kriv, sto odmah nije razumeo da je njegova duznost da brani vestice i sataniste! Ali su njegovi naslednici to razumeli?

Pa svaka cast! Sve bolje od boljeg!

Kao što đak u 5-om razredu ne može imati iskustvo i znanje onog u 8-om razredu.

Jadan Luter, nije shvatio da ima obavezu da brani vestice i sataniste!

Navedi mi samo gde u bibliji pise da je moja obaveza da ih branim?

Evo kad mi to dokazes, ja smesta postajem demokrata!

prije desetak dana, ne samo da se nisi zalagao za prava kršćana, nego si se naslađivao tvrdeći da je Bog podigao Muhameda..

Izgleda je nasa duznost da branimo sataniste, evo gore on tvrdi da mi moramo da se zalazemo za njihova prava! Luter jadan to nije znao! Nije razumeo bibliju!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, ako si pošten, moraš kazati i da tvoja vera ne sme biti dozvoljena, jer postoje oni kojima smeta. Ako ideš tom logikom. Ne možeš svoju veru braniti i tražiti da bude uvažena ako ti ne uvažavaš prava drugih.

Ako ti kažeš da tvoja vera treba da bude ispoštovana, samo trebaš to isto primeniti i na druge i njihova prava. Jednak princip.

Bogu prepusti sud a ne ti da ga uzimaš u ruke.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ako si pošten, moraš kazati i da tvoja vera ne sme biti dozvoljena, jer postoje oni kojima smeta.

Sta si rekao? Da ja izjednacim satanizam i Hriscanstvo?

Shvatas li ti sta pises covece?

Ne mozes izjednacavati pozitivan i negativan princip! Ti ovim izjednacavas Hriscanstvo i satanizam, podstices destrukciju!

Ne možeš svoju veru braniti i tražiti da bude uvažena ako ti ne uvažavaš prava drugih.

Ocekujes od mene da ja uvazim satanizam? Da im dam pravo da moju decu zavode i uce satani, da je on bog???

Znaci ti podrzavas i ono sto su uveli u americkoj skoli da decu poucavaju satanisticki svestenici?

Ako ti kažeš da tvoja vera treba da bude ispoštovana, samo trebaš to isto primeniti i na druge i njihova prava. Jednak princip.

Svaka tebi cast Jovane! Ti se zalazes za prava satanista, da im se dozvoli da ispovedaju veru i zavode nasu decu!

Pa ovo je strasno! Sad mi je sve jasno! Hvala.
Bogu prepusti sud a ne ti da ga uzimaš u ruke.

Bog je vec presudio satani na krstu!
Ti kazes da satana nije osudjen?

Ti bi da mu dozvolis da seta ulicom, da zavodi nasu decu, i prinosi ih na zrtvu??? Satanisticki rituali, to sve vodi ka tome..

Ja sam frapiran!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, ne možeš se pozivati na svoja prava ako drugima ista ne daješ,a uporedio sam ovde sa islamskom verom a ne satanističkom. Ne možeš osuditi to što u Saudi Arabiji tebi ne daju slobodu kada ti taj princip slobode smatraš lošim.

To su dvostruki aršini.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mire, ne možeš se pozivati na svoja prava ako drugima ista ne daješ,a uporedio sam ovde sa islamskom verom a ne satanističom. Me možeš osuditi to što u Saudi Arabiji tebi ne daju slobodu kada ti taj princip slobode smatraš lošim.

To su dvostruki aršini.

Ovog neizlječivog licemjera treba stalno razotkrivati. Pogledajte ispod pravi stav o kršćanima ovog licemjera:

Pokazao da su oni"bič" za otpale i zabludele hrišćane.

A da su vernujući ostali pri izvornoj veri, nikada se ne bi pojavio Muhamed i islam.

Kužite!? Ovaj licemjer, Jovan Fejzo, vjeruje da su islam i muslimani pravedna Božja kazna "otpalim i zabludelim hrišćanima", koji su samo čovjeka Isusa prozvali Bogom. I misli dalje Jovan Fejzo, ovako treba ostati u svim muslimanskim zemljama kako bi se potpuno, do zadnjeg kršćanina, istrijebilo kršćane u islamskim zemljama. Ali, zalaže se Jovan Fejzo, da se u "zapadnim demokracijama" poštuju "vjerska prava" svkih mogućih vjera i sekta. Jer, misli Jovan Fejzo, tako će profitirati muslimani i širiti se i zemljopisno i brojčano u zapadnim zemljama Europe i Amerika. A onda će, kada dovoljno narastu, nada se Jovan Fejzo, muslimani zagospodariti ostatkom stanovništva, i na koncu i na zapadu potpuno zatrti kršćane. Jovan Fejzo na ovakvu viziju budućnosti 'svršava'.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovo su Jovanove tehnokrate!

Nije zafrkancija!

Pogledajte video obavezno:

Natrag