Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja nisam rekao da je "dobar"

Zašto nije dobar? Zato što tvojojoj religiji ne daje sva prava, jel tako?

E vidiš, to je licemerno. Jer pošto tvojoj religiji ne daje one slobode koje ti želiš onda to nije baš dobro. Ali kada brani neka druga prava onda je to dobro.

Mislim da je to licemerno.

Moramo štiti jednako prava drugih kao što želimo štiti naša. To je jedino ispravno. A Bogu prepustimo da sudi onima koji žive onako kako smatramo da nije ispravno. Ako tako ne radimo, onda smo doista licemeri.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zašto nije dobar? Zato što tvojojoj religiji ne daje svaprava, jel tako? E vidiš, to je licemerno

Zasto manipulises terminima i igras se mojim recima? Mozes li ti nesto da dokazes bez da isisavas u tanka crevca?

Ja nisam rekao da je "los"! To si pokusavao da izvuces od mene, pa nisi uspeo, pa si sad izmislio da sam rekao!

Ja sam rekao da je "bolji"! On ima samo 1% negativnosti, dok tvoj sistem ima 99% negativnosti!

Sta ces ti da radis sa onih 99% negativnosti? Pusti se mojih 1%, i sto ce nekog da progone!

Mislim da je to licemerno

Ja takodje mislim da je licemerno to sto ti insistiras na mojih 1% negativnosti a zanemarujes svojih 99% negativnosti u demokratiji!

Dakle, odgovori mi sta ces da radis sa tih 99% negativnosti u demokratiji? Branices ih?

Zašto je potrebna verska sloboda, jer kako ti kažeš, tu tek ne treba da postoji sloboda. Zar ne?

Verska sloboda je potrebna zato sto Bozji narod vise ne zivi u jednoj teokratskoj drzavi! I nijedna nacija i nijedan narod mu nije obecao vernost!

Da bi mogao da se sprovodi zakon o zabrani obozavanja drugih Bogova, sav narod mora da slopi zavet sa Bogom! Kao sto je sklopio pod Mojsijem, i moraju biti izreceni blagoslovi i prokletstva!

To ni jedan narod nije ucinio danas! Nijedan nije u zavetnom odnosu sa Bogom!

Dakle, verska sloboda mora da postoji, ali to ne moze ukljucivati slobodu za vestice i sataniste, ako zelimo normalno drustvo!

Ako dakle cenimo moral i pravdu, i postujemo volju Bozju, mi ne mozemo podrzati demokratiju, jer 99% onoga sto demokratija nudi je cist satanizam!

Protestanti i nisu bili demokrate! Martin Luter to nije bio! Nijedan od njih nije! Zasto si ti na suprotnoj strani?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja takodje mislim da je licemerno to sto ti insistiras na mojih 1% negativnosti

Zato što u taj 1% ubrajaš što tamo ne možeš svoju religiju upražnjavati. To ti je kamičak koji žulja ali te ne žuljaju druge stvari. Pa Mire, evo reći ću blaže, nije pošteno Mire.

Dakle, verska sloboda mora da postoji

Ona koju 'ja' upražnjavam. To što je 'meni' bitno to treba da ima slobodu ispoljavanja. Ali ono što se meni ne dopada, to ne treba da bude dozvoljeno. Pa, Mire. Ovo je nepošteno.

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Dakle, verska sloboda mora da postoji, ali to ne moze ukljucivati slobodu za vestice i sataniste, ako zelimo normalno drustvo!

Ako dakle cenimo moral i pravdu, i postujemo volju Bozju, mi ne mozemo podrzati demokratiju, jer 99% onoga sto demokratija nudi je cist satanizam!

Protestanti i nisu bili demokrate! Martin Luter to nije bio! Nijedan od njih nije! Zasto si ti na suprotnoj strani?
Amen!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Luter svakako nije bio upravu po tom pitanju. Pa to nikada neću braniti. Naravno. Ali postoji i razlog, Luter je u tom vremenu živeo i on je tu odražavao dominantne ideje svoga vremena. Tebalo je vremena da se dođe da jasnijeg razumevanja demokratije. Inače, današnji Luterani svakako ne dele sva mišljenja Lutera, pa između ostalog ni po tom pitanju. Ali to je sasvim normalno. Luter nosi pečat svoga vremena, kada su svi tako razmišljali. Stvari se postepeno razvijaju, ideja sloboda o kojima i sam on govori, se kasnije razvila još dublje i šire u svim oblastima života. Nije Luter mogao izaćiu tom XVI veku sa praksom razrađenom 3 veka kasnije. Kao što đak u 5-om razredu ne može imati iskustvo i znanje onog u 8-om razredu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Moramo štiti jednako prava drugih kao što želimo štiti naša.

Licemjeru.

1. A gdje se to štite prava nas kršćana u bilo kojoj vašoj islamskoj zemlji?

2. Licemjeru, desetorostruki, prije desetak dana, ne samo da se nisi zalagao za prava kršćana, nego si se naslađivao tvrdeći da je Bog podigao Muhameda i vašu islamsku vjeru, s ciljem da koristeći vas muslimane kazni nas kršćane jer smo iznevjerili Boga. Evo tvojih riječi:

Pokazao da su oni"bič" za otpale i zabludele hrišćane.

A da su vernujući ostali pri izvornoj veri, nikada se ne bi pojavio Muhamed i islam.

Natrag