Zašto nije dobar? Zato što tvojojoj religiji ne daje svaprava, jel tako? E vidiš, to je licemerno
Zasto manipulises terminima i igras se mojim recima? Mozes li ti nesto da dokazes bez da isisavas u tanka crevca?
Ja nisam rekao da je "los"! To si pokusavao da izvuces od mene, pa nisi uspeo, pa si sad izmislio da sam rekao!
Ja sam rekao da je "bolji"! On ima samo 1% negativnosti, dok tvoj sistem ima 99% negativnosti!
Sta ces ti da radis sa onih 99% negativnosti? Pusti se mojih 1%, i sto ce nekog da progone!
Mislim da je to licemerno
Ja takodje mislim da je licemerno to sto ti insistiras na mojih 1% negativnosti a zanemarujes svojih 99% negativnosti u demokratiji!
Dakle, odgovori mi sta ces da radis sa tih 99% negativnosti u demokratiji? Branices ih?
Zašto je potrebna verska sloboda, jer kako ti kažeš, tu tek ne treba da postoji sloboda. Zar ne?
Verska sloboda je potrebna zato sto Bozji narod vise ne zivi u jednoj teokratskoj drzavi! I nijedna nacija i nijedan narod mu nije obecao vernost!
Da bi mogao da se sprovodi zakon o zabrani obozavanja drugih Bogova, sav narod mora da slopi zavet sa Bogom! Kao sto je sklopio pod Mojsijem, i moraju biti izreceni blagoslovi i prokletstva!
To ni jedan narod nije ucinio danas! Nijedan nije u zavetnom odnosu sa Bogom!
Dakle, verska sloboda mora da postoji, ali to ne moze ukljucivati slobodu za vestice i sataniste, ako zelimo normalno drustvo!
Ako dakle cenimo moral i pravdu, i postujemo volju Bozju, mi ne mozemo podrzati demokratiju, jer 99% onoga sto demokratija nudi je cist satanizam!
Protestanti i nisu bili demokrate! Martin Luter to nije bio! Nijedan od njih nije! Zasto si ti na suprotnoj strani?