Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
“Patentirani rad...za virus zaraznog bronhitisa (IBV)..završen je 2015. godine i ne financira ga Fondacija Bill & Melinda Gates.” rekla je Teresa Maughan iz Pirbrajt Instituta za BuzzFeed News.
Pitanej je kako je moguće da može biti ta kompanija vlasnik patenta kada sama Tereza Mahan sa Instituta Pirbrajt koji poseduje atent kaže da fondacija Gejts nema taj patent. Pitanje ko je postavio to što si pričitao..i da li je to zaista pravi izvor.
Ne govorim ja o tome. Imas u zavodu za patente, naslovljeno je lepo na Bill i Melindu Gates, patent na modifikovan korona virus. Ti si po obicaju neobavesten..
Zar je tesko proveriti bazu patenata?
Ako te interesuje, a ne interesuje te!
Nego nije ovo uopste vazno, vec da su oni i pre pocetka pandemije vec unapred eksperimentisali sa pomenutim virusom, i to ne mozes poreci!
Ja necu da trazim da se maltretiram i dokazujem nedokazanima.. To mozes i sam proveriti..
što ne odemo do Pisma? Ono je najvažnije. A Isus u Pismu kaže da ratovi, gladi, bolesti(pomori) nikada neće biti "znak" blizine dolaska pa samim tim ni događaja koji vode ka kraju.
Upravo se ovde i ne radi o "bolestima i pomorima" koje dolaze prirodno, vec o koriscenju istih da bi se ogranicila sloboda i kretanje ljudi! Koja u kranjem vodi uvodjenju ziga! To je njihov plan!
To je svima jasno, cak i onima koji su za vakcinaciju i mere, i njima je jasno da bolest nije prirodna!
Cak i da je sve ovo normalno i prirodno, to ne negira cinjenicu da se pomenuta bolest koristi u svrhe ogranicenja kretanja boravka u trgovinskim centrima i kupovine. Koristi se za kontrolu ljudi! Uvodjenjem QR kodova pocelo se sa ogranicenjima, a stvar je globalna! Nije u pitanju nesto lokalno sto je od manjeg znacaja, i nije rec o normalnoj istorijskoj okolnosti! Ko god takvo nesto potencira taj gubi vezu sa stvarnoscu! U pitanju je abnormalnost!
Mi se sa ovakvim restrikcijama nismo suocili nikada u istoriji, cak ni u vreme nacisticke nemacke! Jer i tada si mogao otici po hleb, ali u ovom slucaju uskoro ni to neces moci! Neces moci kupiti, jer neces moci da radis bez QR sertifikata! To je isto sto je biblija prorekla "da ne mozes ni kupiti ni prodati osim ako imas zig".
Ali ti si slep. Izvini! Ti mislis da je ovo normalan istorijski period koji ce proci, i da se sve desava prirodno! Ne nije, i neces se izvuci nikad! Situacija ce se pogorsavati, posebno za one koji ne zele biti cepljeni i ne zele se bockati!
Na žalost, ne ispunjavaju se.
Varas se brate mnogo, jer bilo da je ovaj virus pravi ili smisljen u labaratoriji, bilo da se na silu sprovodi ili ne, cinjenica je da oni sve to koriste da uspostave novi svetski poredak u kome ce ljudsko kretanje, pa cak i povezivanje na internet, te mogucnost zaposlenja, kupovine i svega ostalog biti kontrolisano QR kodovima i sertifikatima. To je upravo zig o kojem biblija govori, mada i on ima duhovnu dimenziju, sto je sad druga tema da ne duzim.. Nista se ne desava slucajno i nije bez Bozjeg dopustenja!
Dakle, itekako je ovo ispunjavanje prorocanstava, jer Biblija je prorekla, da ce poslednja vlada na zemlji sprovoditi takvu diktaturu i kontrolu nad ljudima, da ce im nametati zig (QR kod, sertifikat) , koji ce ogranicavati kako njihovo kretanje tako i njihovu mogucnost kupovine. Ovo ce naravno biti finalizirano bezgotovinskim nacinom placanja i izbacivanja papirnog novca iz upotrebe..
Onaj ko ne vidi ovo, bolje da nikada nije citao bibliju..
Nego, shvataš li ti da ovi događaji ne vode ka kraju? Da li to znaš?
Covece sta pises, ko posednut si? Izvini molim te sto sam ostar..
Ali ti ne shvatas u kakvim vremenima zivis, ne vidis da je na delu uspostava novog svetskog poretka, da sve to vodi ukidanju ljudskih prava i sloboda i da je ovo priprema za zigosanje ljudi! Zapravo zigosanje je vec pocelo uvodjenjem QR kodova - sertifikata! Ti neces moci ni na posao otici ako nemas KOD i neces moci zaraditi za hleb!
Jesi li ti slep???
Ti mislis da ce za 2-3 godine ovo stati?
NECE!
Govorim za tvoje dobro, bolje bi ti bilo da razmisljas da se evakuises iz grada, kao i ja sto planiram.. Tamo ces malo duze vreme imati slobodu..
Poslednja izmena: