- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ja ne razumem opsesiju tim slikama nekoga ko navodno protestira protiv. Zar nije malo degute...samo pitam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja ne razumem opsesiju tim slikama nekoga ko navodno protestira protiv. Zar nije malo degute...samo pitam.
Ja ni jednu ovakvu sliku ne postavih. Ako nađeš takve slikice da sam postavio evo reci.
Ja to ne gledam, niti na slikama a ni na ulici. Ne zanima me. Onaj ko postavlja, on je veoma zainteresovan.
Ja to ne znam, i briga me.
A da tebi to paše, stotinu puta si sam svjedočio
Dakle, tebi pederska ulična orgijanja itekako pašu.
Tako što si postavio slike a zatim mene optužio. Pa baš bistro.
Nisam ja tebe optužio za postavljanje one slike, pa ja sam je postavio, nego sam spomenuo tvoju ljubav prema pederluku, koju si opet ti sam desetine puta izrekao i potvrdio.
Nađi sam svoje riječi i pročitaj
Slobodno mi nađi reči gde sam ja pokazivao "ljubav" prema homoseksualcima, čak i "simpatije" kako ti kažeš. Ja znam dobro šta sam pisao,ja nemam potrebu moje reči da nalazim, ako si već izrekao konstataciju, hajde da vidmo iz mojih reči koje sam izrekao ovde, gde ja pokazujem "ljubav" ili "simpatije" za homoseksualce. Šta ćemo?
Oooo..još zabave za tebe,vidim nove slikice. Ne znam da li i u kući stoje ovakve slike ali ono što ja mogu videti jeste dati prosto žudiš za time. Ja ne.