Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja mogu zasigurno reći da u tom paketu zakona(koji neće papa nametnuti) itekako može biti zakon o zabrani abortusa. Sve će to biti povezano u jednu nit, u ime opšteg "morala" i svi koji budu protiv toga će biti stavljeni van zakona.

Ne mozes ti naterati indijce, kineze, muslimane, budiste da postuju verske zakone koje bi donela amerika, osim ako ih ne uklopis u neke gradjanske zakone, i ne povezes ih sa zakonima ocuvanja zivotne sredine (zelenom nedeljom) o cemu prica Goran Nikolic.. Ja sam ovo i pomenuo ranije, ali si ti cak i svog brata ismejavao, a sada i sam postao teoreticar..

De malo podrobnije objasni kako si to zamislio..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne mozes ti naterati indijce, kineze, muslimane, budiste da postuju verske zakone koje bi donela amerika, osim ako ih ne uklopis u neke gradjanske zakone, i ne povezes ih sa zakonima ocuvanja zivotne sredine (zelenom nedeljom) o cemu prica Goran Nikolic.. Ja sam ovo i pomenuo ranije, ali si ti cak i svog brata ismejavao, a sada i sam postao teoreticar..

Sve će ići spontano, i kao opšta potreba da se niko neće buniti.

Goran je teoretičar zavera..odmah da ti kažem. Meša stvari koje veze nemaju jedna sa drugom.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sve će ići spontano, i kao opšta potreba da se niko neće buniti.

Goran je teoretičar zavera..odmah da ti kažem. Meša stvari koje veze nemaju jedna sa drugom.

Buduci da si i sam teoreticar, nemas prava njega ismejavati, niti bilo koga..

Pa vidi, to sto on prica je realnije, nego ovo sto ti pricas.. Moralne zakone mozes uvesti samo u Hriscanskim drzavama, u evropi.. Da iskljucimo Rusiju, koja je sada na potpuno drugoj strani.. Ceo svet obuhvatiti ne mozes takvim zakonima..

A nisi pruzio ni jedan dokaz da ce oni uvesti bilo kakav restriktivan verski zakon, ukljucujuci zakon o zabrani abortusa. One slike ne dokazuju nista..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Buduci da si i sam teoreticar, nemas prava njega ismejavati, niti bilo koga..

Goran je malo veći od mene :).

Pa vidi, to sto on prica je realnije, nego ovo sto ti pricas.. Moralne zakone mozes uvesti samo u Hriscanskim drzavama, u evropi..

Misliš muslimani recimo nisu skloni nametanju "moralnih" zakona na silu? Itekako. Rusija? Šta bi sa zakonom o zabrani "prajda" na 100 godina? Opet na silu, zakonskim odredbama u ime "opšteg morala". Mire, to je model. Itekako će ekstremni režimi u Rusiji, SAD-u, muslimanskim zamljama, Balkanskim i ostalim ustati i sprovesti bez problema kada za to dođe vreme.

Ovo zapravo nije nikakav problem razumeti i svrstati ga u neku teoriju zavere. Zašto? Zato što je poznato da kada dođe do opšteg opadanja morala, porasta kriminala i svakog zla, države restriktivnim zakonima jedino su u stanju da to obuzdaju. Sada mi vidimo upravo to..opšta moralna pokvarenost. Ali mi koji slušamo Reč Božiju znamo da se to ne sme silom braniti te nametati silom verski zakon kao branu tome već isključivo očuvanjem svoga moralnog kredibiliteta i oštrom opomenom svetu i pojedinicma da ostave greh . Ali pošto svet i oni koji se sada nazivaju hrišćanima nemaju silu Hristovu u životu, smatraju da se ovo rešava zakonskim aktima i na silu. To dovodi do "progovranja" ikone zveri i na silu građanskim zakonom nametanje "morala" što kasnije dovodi i do zloupotrebe i to je služba "slovu" a ne "duhu". Zato će ovo lažno probuđenje biti osuđeno na propast i suprono je duhu Pisma i duhu Božijem.

A nisi pruzio ni jedan dokaz da ce oni uvesti bilo kakav restriktivan verski zakon, ukljucujuci zakon o zabrani abortusa. One slike ne dokazuju nista..

Nisam ni rakao da će baš "oni"(Q-anon) ili samo oni u tome učestvovati. Q-anon pokret je odličan paravan za ono što jeste agenda ekstremne desnice u SAD-u pa i u drugim Evropskim zemljama. Oni su samo javna objava onoga što svi desničarski "moralisti" tajno sada žele.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zato ja ovde govorim, da je jedina sila hrišćanina taj sveti život, ta promena karaktera i pobeda nad grehom. Tako dobijamo silu da se odupremo sveopštem zlu. Ako ne gajimo takav život nećemo moći da se odbranimo od poplave zla na pravi način a to će uticati na našu svest pojedinačno da je potrebna intervencija države jer se "ne može suprotstaviti zlu drugačije". A to je opasno, opasna zabluda. Zato je ovo sve povezano sa našim životnim iskustvom svakodnevne pobede nad grehom i zlom. Ako je nemamo iz ličnog iskustva bićemo skloni da spas tražimo u restiktivnom zakonima i da takve stvari odobrimo kada do njih dođe.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Goran je malo veći od mene :)

Jeste, on sara i povezuje sve i svasta :)

Misliš muslimani recimo nisu skloni nametanju "moralnih" zakona na silu? Itekako

Kako muslimani mogu da prihvate Hriscanske verske zakone?

To sto su oni spremni da sprovedu svoje zakone je nesto sasvim drugo..

Kod muslimana je takodje dozvoljen abortus do 120 dana (do 4. meseca) nakon zaceca.. Pa ne vidim kako oni mogu prihvatiti ovaj restriktivan zakon o abortusu i zasto bi?

Rusija? Šta bi sa zakonom o zabrani "prajda" na 100 godina? Opet na silu, zakonskim odredbama u ime "opšteg morala".

Po pitanju abortusa i po pitanju homoseksualizma i ostalog, nema razlike izmedju istocne i zapadne crkve. Ali kada posmatramo politicki, trenutno je to nemoguce, buduci da mora postojati i politicka volja za to! Rusija vodi anti-americku politiku!

Itekako će ekstremni režimi u Rusiji, SAD-u, muslimanskim zamljama, Balkanskim i ostalim ustati i sprovesti bez problema.

Tesko, gotovo nemoguce.. Ali recimo da ustanu neki ludaci, da izvrse drzavni udar i sprovedu to u Rusiji i na balkanu..

Opet ostaju kina koja je politicki nepodobna (najpre zbog visokog nataliteta njihova vlast podrzava abortus), indija koja je pretezno hinduisticka zemlja sa ukorenjenom verskom tradicijom tolerancije i stotinama sekti, nikako ne moze pristati na restriktivne mere, jer bi to izazvalo moguci raspad drzave!

Oni su samo javna objava onoga što svi desničarski "moralisti" tajno sada žele.

Sve ovo sto pricas je bez konkretnih dokaza.. Nemas scenario nemas nista, a kazes da ce se desiti.. Ne razumem..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kako muslimani mogu da prihvate Hriscanske verske zakone?

Borba protiv homoseksualaca, zabrane rada, na silu borba protiv abortusa..eto vidiš i sam da ima :). I još mnogo toga što veruje ekstremna desnica itekako će ovo biti primljeno. Takođe tu je agenda o navodnoj zavere "farmakomafije"...borba za sveopštu pravdu...optužba bogatih ljudi i nekih jevreja za zaveru..sve što raspaljuje maštu naroda da se bore za istinu i pravdu.

Tesko, gotovo nemoguce.. Ali recimo da ustanu neki ludaci, da izvrse drzavni udar i sprovedu to u Rusiji i na balkanu..

Baš upravo kao dobra namera, kao opšta potreba, delovaće blagosloveno...i odobreno od naroda kao Božija volja...glas Božiji.

Problem je što će to biti velika prevara, zbog načina na suprotnom duhu jevanđelja na koji se to potencira.

Sve ovo sto pricas je bez konkretnih dokaza.. Nemas scenario nemas nista, a kazes da ce se desiti.. Ne razumem..

Hajde videćmo kako se stvari odvijaju. Teško je i iz naše perspektive sada a kamo li pre 150 godina, sagledati sve detalje, treba biti samo strpljiv i sa Bogom.

Odoh odmoriti. Nastavljamo...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ako je nemamo iz ličnog iskustva bićemo skloni da spas tražimo u restiktivnom zakonima i da takve stvari odobrimo kada do njih dođe.

Ako se radi samo o abortusu, to nije lose zabraniti.. Ali s obzirom da imamo agendu koja nalaze da se manje ljudi radja, zbog ocuvanja zivotne sredine, smanjenja emisija CO2 i sl.. Ja stvarno ne vidim kako se to moze ostvariti.. Tesko u sadasnjim uslovima..

Ipak cak i da se nekako ostvari, ne vidim kako to moze uticati na stvaranje konsenzusa o verskim moralnim zakonima, pogotovo ne o nedeljnom zakonu..

Borba protiv homoseksualaca, zabrane rada, na silu borba protiv abortusa..eto vidiš i sam da ima :).

Jovane, muslimani dozvoljavaju abortus do 120 dana (4. meseca) nakon zaceca! Zasto bi oni prihvatili restrikciju? Kuran po njima dozvoljava abortus!

Indijci ne smeju zbog verskih sigurnosnih razloga sprovoditi nikakve restrikcije..

Kinezi budisti, iz politickih razloga ne mogu, kao ni Rusi..

Nije mi legla ova tvoja prica nikako.. Pogotovo zato sto nema pisanih dokaza..

Odoh odmoriti. Nastavljamo.

Laku noc.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne pravi me budalom. Ne govori Ellen White ništa uopćeno, dapače, govori najkonkretnije - papa koji je na čelu Bludnice uvest će nedjelju, a svi koji to prihvate primit će žig Zvijeri na čelu. Ako nastaviš ovu činjenicu nijekati, citirat ću ti proročicu.

Ne znam samo kako ce naterati muslimane i nehriscane da drze njegove verske zakone? (nedelju). Nerealno je.. Osim ako se to ne uradi kroz neke gradjanske zakone, koji u sustini ne bi imali verski oblik.. Pa cak i ovo nametanje restrikcija u vezi abortusa izgleda nemoguce..

Osim ako ona ne govori samo o evropi i americi? Odnosno o hriscanskim zemljama.. Mrzi me da sad trazim..

Poslednja izmena:
Natrag