Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tko to koristi? Nekakva je*ivjetarska skupina koju niti tko što pita niti ona o čemu odlučuje. Moćnici zakone donose i mijenjaju, a to su tvoji "komunjarski divljaci". A oni donose zakone koji su i protiv Boga i protiv čovjeka. Duhovni i moralni i intelektualni vam otac Karl Marx, reče - religija je opijum za narod.

Da, samo što liberale i demokrate šibate vi komunjare, marksisti, pa su novodonešeni zakoni usklađeni s marksističkom ideologijom koji onda progone i Kristovu crkvu i nas kršćane.
Niko tebe ne progoni. Evo navedi ko te progoni, ko ti ne dozvoljava da živiš po sopstvenim uverenjima. Tebi niko ne brani da imaš svoje uverenje o abortusu i da recimo tvoja žena ne želi abortus pa i po cenu da se trudnoća iskomplikuje. Dakle, tvoje potpuno pravo.

Ne znam gde te proganjaju i u čemu?

Ali zašto onda postoje ovi koji bi zabranili abortus drugima i nametnuli to lekarima, kao što i rade recimo u Poljskoj? Dve žene su umrle zato što nisu lekari po zakonu želeli da izvrše volju tih žena za abortusom. I šta je to onda nego prisiljavanje?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Niko tebe ne progoni. Evo navedi ko te progoni, ko ti ne dozvoljava da živiš po sopstvenim uverenjima.

Ako ja iznesem svoj stav, da je homoseksualizam nastranost i bolest i ako naglas izgovorim svoje mišljenje da su njihove 'agende' u najmanju ruku upitne, završit ću u zatvoru.

Ali zašto onda postoje ovi koji bi zabranili abortus drugima i nametnuli to lekarima, kao što i rade recimo u Poljskoj?

Koliko ja znam oni se zalažu za zaštitu života svakog čovjeka, pa tako i nerođenog djeteta (čovjeka). Što razuman čovjek, ne mora biti vjernik, može imati protiv zalaganja za zaštitu svakog ljudskog života?!?!

Dve žene su umrle zato što nisu lekari po zakonu želeli da izvrše volju tih žena za abortusom. I šta je to onda nego prisiljavanje?

Savjest tim liječnicima ne dopušta ubijati ljude. Zar bi ti ljude prisiljavao da ubijaju druge ljude? Strašno, koji je to životinjski instikt.

P.S. Uostalom, organizirajte se sami pa jedni drugima "ubijajte neželjenu djecu", tucite nogama žene po trbuhu dok ne pobace. Ubijanje nerođene djece nije vađenje zuba. Ja ne pristajem da se od mene uzima novac (porez) i da se taj novac troši u bolnicama za ubijanje nerođene djece. Pristajem graditi ceste i vodovode zajedno sa svim građanima države u kojoj živim, ali ne pristajem da se mojim novcem ubijaju nerođena djeca.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ako ja iznesem svoj stav, da je homoseksualizam nastranost i bolest i ako naglas izgovorim svoje mišljenje da su njihove 'agende' u najmanju ruku upitne, završit ću u zatvoru.

Nećeš. Na kraju zašto bi uopšte to vikao na glas. Neka svako za sebe odgovora.Danas svi imaju pristup Svetom Pismu, nema potreba da se viče na ulici. U Srbiji se viče na njih iz sveg glasa i niko nije zbog toga priveden. Ali ne treba uopšte vikati. Zašto bi?

Koliko ja znam oni se zalažu za zaštitu života svakog čovjeka, pa tako i nerođenog djeteta (čovjeka). Što razuman čovjek, ne mora biti vjernik, može imati protiv zalaganja za zaštitu svakog ljudskog života?!?!

Oni se zalažu da se uskrati ženema pravo na abrotus, čak i po cenu komplikacija. Dve žene su nedavno umrle u Poljskoj baš zbog toga. Zato su izbiili protesti u Poljskoj.

Savjest tim liječnicima ne dopušta ubijati ljude. Zar bi ti ljude prisiljavao da ubijaju druge ljude? Strašno, koji je to životinjski instikt.

Oni nisu tu da sprovede načela svoje vere već da rade po lekarskom protokolu. Ali kada su oni u pitnju imaju pravo odlučivati kako žele. To nametanje iz svojih verskih načela drugima može ugoroziti i život drugih, tako da je to besmisleno. Dakle, zadrži za sebe uverenja, primenjuj ih u svom životu ali ne nameći drugima. Govori o tome, iznesi svoj stav ali nesmemo to nametati nikome, zakonski. To je razlika između prave religije i ona koja to nije. Prava ne nameće na silu dok lažna to radi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Hoću, strpat će me u zatvor. Takve su zakone donijeli tvoje komunjarske sotonjare.

Na kraju zašto bi uopšte to vikao na glas.

Neka svako za sebe odgovora.Danas svi imaju dostup Svetom Pismu, nema potreba da se viče na ulici.

Nisam ni mislio "urlikati na ulici", nisam majmun. Nego naprosto ne smijem pred nekim svjedokom izreći to kao svoj stav, jer ako bi me tko prijavio završio bi u zatvoru zbog toga.

Oni se zalažu da se uskrati ženema pravo na abrotus, čak i po cenu komplikacija. Dve žene su nedavno umrle u Pljskoj baš zbog toga. Zato su izbiili protesti u Poljskoj.

Oni se zalažu da se svaki ljudski život štiti. Samo pokvarenjaci i divljaci mogu imati nešto protiv ovoga.

Oni nisu tu da sprovede načela svoje vere već da rade po lekarskom protokolu.

Zašto lažeš? Tko te je naučio ovako lagati? Jesi li ikada čuo za Hipokratovu zakletvu? Proguglaj ako hoćeš suvislo diskutirati, nemoj se ovako sramotiti.

TO nametanje iz svojih verskih načela može ugoroziti i život drugih, tako da je to besmisleno.

Kako to da se ti sada odjednom zalažeš za zaštitu života drugih??? Abortusom se ubija čovjeka, zašto se ne založiš i za njihov život?

Dakel, zadrži za sebe uverenja, primenjuj ih u svom životu ali ne nameći drguima. To je razlika između prave religije i ona koja to nije.P rava ne nameće na silu dok lažna to radi.

Pod jedan - nastupaš k'o đavlina: zadrži Boga i Božje zakone za sebe, ne spominji ih drugima.

Pod dva - Nisu samo u pitanju moji vjerski stavovi, nego jednostavno civilizacijsko dostignuće čovjeka. Ljudi kojima je stalo do drugih, i oni koji nisu vjernici, zalažu se za zaštitu svakog ljudskog života, pa time i života nerođene djece. Samo divljaci traže da im se dopusti ubijati djecu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisam ni mislio "urlikati na ulici", nisam majmun. Nego naprosto ne smijem pred nekim svjedokom izreći to kao svoj stav, jer ako bi me tko prijavio završio bi u zatvoru zbog toga.

U Srbiji toga nema. Mislim da nema ni u svetu, to su naduvane priče.

Oni se zalažu da se svaki ljudski život štiti. Samo pokvarenjaci i divljaci mogu imati nešto protiv ovoga.

Ne mogu i nesmeju u ime drugih. Shvataš...to je mešanje u tuđe odluke i tuđ život.

Jesi li ikada čuo za Hipokratovu zakletvu?

Dakle, nemaju pravo sprovoditi svoja verska ubeđenje nepružajući uslugu. Nemoj se praviti naivan.

Pod dva - Nisu samo u pitanju moji vjerski stavovi, nego jednostavno civilizacijsko dostignuće čovjeka. Ljudi kojima je stalo do drugih, i oni koji nisu vjernici, zalažu se za zaštitu svakog ljudskog života, pa time i života nerođene djece. Samo divljaci traže da im se dopusti ubijati djecu.

Opet te podesćam..možeš to sprovoditi u svom životu a ne nametati drugima i uskraćivati im uslugu ako si lekar. Ne znam kako ne shvataš....lekar mora pacijentu pružiti uslugu dogod on(pacijent) svojim izborom ne ugrožava druge ljude oko sebe. Žena svojom odlukom odlučuje šta želi raditi i šta misli da je dobro za nju. Uskraćiati joj to pravo znači "obespraviti" je. To je poenta. Ne možeš je obespraviti.

Kao drugo, ako ćemo po veri, vidimo u Biblji da jedini tekst koji govori o o abortusu je u 2. Mojisijevoj 21,22.23 i on jasno ukazuje da pred Bogom, nerođeno dete nema isti status kao rođen(podvlačim: to ne znači da treba olako shvatiti pravo na abortus-to je stvar tešeke odluke ali nije na ovom nivou zabrane kao što se pogrešno interpretira). Dakle, ako je po veri, onda i to treba uzeti u obzir. Ovako, niti je po veri potpuno ispravno ono što zastupaš a još ukida se pravo žene i meša se u tuđ izbor.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
U svakoj zemlji ima radikala koji ovo tumače u kontekstu vršenja volje Božije, posebno u Rusiji. Imaš i u Srbiji, SPC nedavno je izdala saopštenje da je abortus greh i da je to uzrok sadašnjeg smanjenja stanovništva u Srbiji.

Ne govorim ja o Srbiji niti Rusiji. Za nasu crkvu je abortus odavno greh..

Medjutim kod indijaca je recimo puno sekti. Ti ne smes tamo ni tudje bogove nazivati laznima a kamo li nametati svoj oblik verovanja. U indiji vlada tolerancija, i nepojmljivo je da neko nesto namece.. To bi izazvalo sukobe.. Takodje, ako posmatramo hinduizam, moglo bi se reci da abortus uopste nije greh, neko se rodi samo zato da bi ugledao mamu i iskusio kako je to umreti kao beba, ili kako je to umreti u utrobi. Po njihovom verovanju to je bio razlog dolaska na svet..

Sto se tice budizma, tu je ista situacija, buduci da i oni veruju u reinkarnaciju..

Radikalizacija po ovom pitanju kod njih je skoro nemoguca!

Ako govorimo o Muslimanima, Jevrejima i Hriscanima, abortus je greh. S tim sto kod muslimana je abortus dozvoljen do 120 dana, kao sto i kod nas ima onih koji dozvoljavaju abortus do odredjenog perioda trudnoce..

Znaci, ovo je realno i ostvarljivo samo kod Muslimana, Hriscana i Jevreja..

Sada je još rano, govoriti o pojedinostima, videćemo. Treba pratiti situaciju i po tome se orjentisati.

Ok, pratimo situaciju, ali ovo izgleda skroz nerealno, nije ostvarljivo u Kini i Indiji. Ti pokazi na koji nacin je to moguce?

Na primjer, donešen je zakon po kojemu se nekom sedamdesetogodišnjaku, ako on tako traži, mora u dokumente napisati da je šestogodišnja djevojčica. I po istom tom zakonu, onaj tko bi rekao da taj "nije sav svoj", završit će u zatvoru

Bolestan je onaj koji je doneo taj zakon, a onaj koji trazi da mu se to upise, taj je pre zrtva nego sto "nije sav svoj". On bi verovatno bio normalan da nije kao dete bio zlostavljan.. Od vaspitanja zavisi, mozes ti zensko pretvoriti u musko a musko u zensko ako ga od najranijih dana tako vaspitas..

Postoji nesto sto se zove "POLNA RAVNOPRAVNOST" (to se odnosi na ono medju nogama), a postoji i ono sto oni nazivaju "RODNA RAVNOPRAVNOST". To su dva razlicita termina, prvi se odnosi na ravnopravnost muskog i zenskog pola, a drugi je ROD, to je ono sto ti je u glavi.. Znaci ti mozes tvrditi da si zensko iako ti je pol muski, a mozes biti i hemafrodit, vec kako se osecas, ti si hemafrodit zarobljen u muskom telu..

Zato su nazivu LGBT dodali i Q ---> a ovo zadnje znaci "jos uvek ne zna sta je - trazi se..." I ne daj Boze da mu ti sugerises i prisiljavas ga.. on se trazi, ne smes tu da se mesas mozes i u zatvor zavrsiti!

Isto je i sa malom decom, ako mali decak pocne da se oblaci u zensko, svidjaju mu se zenske carape i suknje, a ti mu se kao roditelj suprotstavis, oduzece ti dete - jel ti "krsis njegovo seksualno opredeljenje". Kao da malo dete zna sta je seks u tom uzrastu, a da ne govorim da mu oni putem medija i crtanih filmova vec sugerisu da moze biti sta on zeli i da je to normalno..

Dakle, mi ovde na delu imamo situaciju da drzava zlostavlja decu, dok istovremeno uskracuju prava roditeljima da ih oni vapsitavaju i usmeravaju!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ženi dati pravo da ubije ljudsko biće!?!?!? Nisi ti sav svoj, laku noć?

Ženi oduzeti pravo da odluči o svom životu, na to ne razmišljaš. Laku noć!

Neka ona odlučuje o svome životu, neka ubije sebe, ako tako odluči, ali ne smije joj se dati pravo da ubije drugoga, čak ni vlastito dijete u utrobi.

Ti si poprilično slab prema ženama, ti bi ženama dao pravo da ubijaju svoju djecu sve dok ne pođu u vojsku. A žensku djecu bi mogle ubijati, po tebi, sve dok joj ta djeca ne rode vlastito dijete.

Dobro jutro "džezeru".

Natrag