Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ženi oduzeti pravo da odluči o svom životu, na to ne razmišljaš. Laku noć!

Jel ti imas vlast nad svojim telom? Sve sto imas pripada Bogu? To pise u Pismu!

Dakle, dati zeni pravo da odlucuje o svom telu, to je satanizam! Pogotovo ako to ukljucuje ubijanje drugog zivog bica koji se u njoj razvija..

Takodje ignorises stihove koje sam ja postavio, ni jedan nisi osporio! Bog stvara coveka u materici, lepo pise, a ti zaustavljas njegovo stvaranje!

Nemoj molim te da ides nasuprot Biblije ovde, ja to slusati necu, to je satanizam najgori!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si poprilično slab prema ženama, ti bi ženama dao pravo da ubijaju svoju djecu sve dok ne pođu u vojsku. A žensku djecu bi mogle ubijati, po tebi, sve dok joj ta djeca ne rode vlastito dijete.

Pošto žene nose decu i nalazi se u njihvoom stomaku, a ne u stomaku muškarca ona ima svoja prava. Ako joj zabraniš, znači da joj ograničavaš slobodu u startu. Ona svojim činom ne ugrožava ni jednu osobu pored sebe, rođenu osobu. To je njena odluka jer ona nosi u stomaku, i to je deo njenog tela. Dok ne izađe iz tela kada više nije deo njenog tela.

Ali nikako da mi odgovoriš, da li tebe neko prisiljava da u tvojoj porodici odobriš abortus? Ne, niko. Pa mi nije jasno kako si ti ugrožen ako ti imaš sva prava i tvoja porodica da o ovim stvarima živiš apsolutno po svojoj savesti.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Neka ona odlučuje o svome životu, neka ubije sebe, ako tako odluči, ali ne smije joj se dati pravo da ubije drugoga, čak ni vlastito dijete u utrobi.

Ne sme da ubije ni sebe, posto njeno telo pripada Bogu, on daje zivot. Zato ona nema prava da odlucuje o svom telu, kao sto ni jedan covek nema prava da odlucuje, pogotovo ako to ukljucuje destrukciju!

Znaci, davati coveku pravo da "odlucuje o sopstvenom telu" da sme da ga ubije nasuprot Bozjoj volji, ili zeni da ubije plod, to je satanizam!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Takodje ignorises stihove koje sam ja postavio, ni jedan nisi osporio! Bog stvara coveka u materici, lepo pise, a ti zaustavljas njegovo stvaranje!

Rekoh ti, ni jedan stih se na bavi abortusom niti se može iz tih stihova izneti stav o toime. Stihovi govore o Božijem predznanju o nekoj osobi. To je poenta sihova. Jedini stihovi koji teretiraju ovo pitanje su u 2.Mojsijevoj 21. I tu se upravo izvlače suprotni zaključci od onoga što tvrde zastupnici zabrane abortusa po svaku cenu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pošto žene nose decu i nalazi se u njihvoom stomaku, a ne u stomaku muškarca ona ima svoja prava. Ako joj zabraniš, znači da joj ograničavaš slobodu u startu. Ona svojim činom ne ugrožava ni jednu osobu pored sebe, rođenu osobu. To je njena odluka jer ona nosi u stomaku, i to je deo nejnog tela. Dok ne izađe iz tela kada više nije deo njenog tela.

To nije deo njenog tela! Njeno telo je Bozje! Nema tu "moje telo" ili "tvoje telo", jer i jedno i drugo je dao Bog, i njemu pripada! Nemas ti pravo da ubijes svoje telo, nemas pravo ni da vrsis destrukciju nad njim, niti bilo kakvo nasilje! Zato je i samoubistvo greh!

Prestani da lupets!

Ova prava koja ti zagovaras su sustinski satanizam!

Rekoh ti, ni jedan stih se na bavi abortusom niti se može iz tih stihova izneti stav o toime. Stihovi govore o Božijem predznanju o nekoj osobi. To je poenta sihova. Jedini stihovi koji teretiraju ovo pitanje su u 2.Mojsijevoj 21. I tu se upravo izvlače suprotni zaključci od onoga što tvrde zastupnici zabrane abortusa po svaku cenu.

Ajde ne kaki, pravis se ti mnogo lud!

Jel Bog stvara coveka u materici? Jel pise tako u pismu? Pise!

Ko si ti da zaustavljs Bozje delo stvaranja??? Ko si ti?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ova prava koja ti zagovaras su sustinski satanizam!

Po tebi je onda i 2. Mojsijeva 21 "satanizam". Kažem, opasan je taj "religiozni" jezik koji tako etiketira stvari bez ikakave logike. To je prevara.

Nemas ti pravo da ubijes svoje telo, nemas pravo ni da vrsis destrukciju nad njim, niti bilo kakvo nasilje! Zato je i samoubistvo greh!

Niko ne vrši samoubijstvo ako recimo operiše neki deo tela te tako odstrani taj deo(dok je u stomaku žene ono je deo tela žene kao i svaki organ). Dakle, ta ti logika nije ispravna. Čovek time nije izvršio samoubijstvo a nije ni ugrozio druge ljude oko sebe.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Po tebi je onda i 2. Mojsijeva 21 "satanizam". Kažem, opasan je taj "religiozni" jezik koji tako etiketira stvari bez ikakave logike. To je prevara.

St je tu satanizam, citiraj?

Niko ne vrši samoubijstvo ako recimo operiše neki deo tela te tako odstrani taj deo(dok je u stomaku žene ono je deo tela žene kao i svaki organ).

Ne fantaziraj!

Jel pise da Bog stvara coveka u materici?
Jel Biblijski pisci pisu o tome?

Ko si bre ti da zaustavljas Bozje delo stvaranja?

Kao zena ce umreti, pa i treba da umre, Bog je rekao da ce imati muke pri porodjaju a mozda ce i umreti, to joj je kazna! Sta se ti tu mesas?

Takodje, ko si ti da predvidjas hoce li dete biti normalno? To moze samo Bog! I pokazalo se da su deca koja su predvidjena za odstrel abortusom danas najnormalnija deca, a hteli su da ih ubiju! Oni zahvaljuju svojim majkama sto su odlucile da ih ne ubiju!

Znaci, ti se ovde stavljas na mesto Boga! Pa zar si ti Bog da odlucujes o zivotu i smrti?

Dakle, ta ti logika nije ispravna. Čovek time nije izvršio samoubijstvo a nije ni ugrozio druge ljude oko sebe.

Meni ovde tvoja "logika" ne treba! U Bibliji lepo pise da "BOG STVARA COVEKA U MATERICI", ako je tako (a ti nisi dokazao da nije tako), onda je zaustavljanje radjanja greh!

I logicki ovo sto pricas ne stoji, jer zena nema prava da vrsi "destrukciju" nad svojim telom! Nema pravo, jer telo nije njeno vec Bozje! A ovde se uopste ne radi o "operaciji", o necemu sto spasava zivot, sto ga produzava, vec o necemu sto ga zaustavlja! Rec je o cistoj "destrukciji"! Analogija sa "operacijom" tu ne stoji!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jel pise da Bog stvara coveka u materici?
Jel Biblijski pisci pisu o tome?

Ne, fokus Biblijskih pisaca u tim stihovima je na Božijem predznanju a ne na samom čoveku. Bog je znao od utrobe u šta će oni izrasti.Ništa drugo. A ove stihove protivnici abortusa po svaku cenu, iskrivljeno tumače i fokus prebacuju sa Boga na čoveka.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa po tvojoj logici bi bio jer se tu abortus ne posmatra tako kako ti gledaš već upravo mnogo drugačije. Po tvom rezonu to bi bio onda "satanizam"(užasna lažireligozna floskula današnjice)

Citiraj, ne mogu ja sad da trazim. Abortus nije biblijsko ucenje, nije dozvoljen!

Ne, fokus Biblijskih pisaca u tim stihovima je na Božijem predznanju a ne na samom čoveku. Bog je znao od utrobe u šta će oni izrasti.Ništa drugo. A ove stihove protivnici abortusa po svaku cenu, iskrivljeno tumače i fokus prebacuju sa Boga na čoveka.

Zar Jov i David ne kazu da ih je Bog stvorio u materici!? Tu nije rec o "predznanju".. A nisi se udostojio ni da citiras ovo i prokomentarises!

Znam ja da ces ti ovo namerno izvrnuti jer mislis kako tvoja crkva podrzava abortus, pa ti onda nemas pojma o svojoj crkvi..

A nisi mi odgovorio ni logicki, postoje tri razloga zbog kojih se radi abortus:

1.) SPASAVANJE ZENINOG ZIVOTA
2.) EUTANAZIJA DETETA KOJE BI SE RODILO BOLESNO
3) ZENA SAMA ZELI DA SKLONI DETE (ZBOG KARIJERE, OSUDE OKOLINE I SL..)

Ni jedan od ova tri razloga nije osnov za prekid trudnoce!

U prvom slucaju ce zena umreti, ali ona treba da trpi porodjajne muke i mozda umre po bibliji, to joj je kazna od Boga! Doktor se tu ne sme mesati!

Drugi razlog je ako postoji mogucnost da se dete rodi bolesno. Medjutim, medicina ne moze tacno predvideti ishod, vecina dece koja su bila predvidjena za odstrel su se rodila normalna! Samo Bog zna sta ce biti s detetom! A ovde postoji i nesto sto se zove "kazna Bozja", sto znaci da je nekome Bog odredio to dete kao kaznu za grehe, i zato je ovo mesanje u Bozju nameru!

Treci razlog je kada sama zena odluci da skloni dete koje bi se inace rodilo zdravo. Ovo je najveci greh!

Kazem, ni logicki ni biblijski abortus se ne moze odrzati!

Cak ni pricom kako zametak jos uvek nije formiran covek.. Pa znas li ti kada nastaje dusa ili kada nastaje svest? Mozes li sa sigurnoscu to da tvrdis? Nauka se time uopste ne bavi! Ona ne zna ni kada zametak postaje svestan ni kada postaje dusa, ali zato prica kako to nije zivo i kako je opravdano ubiti ga!

Pa otkud ti znas kada nastaje svest i kako se formira dusa, kada zametak pocinje da zivi?

Ali ja ti kazem, da se telo formira zajedno sa dusom. Nije mozak svest da on treba prvo da se formira, jer ni nije mozak dusa, to je vec naucno dokazano! Covek bez 90% mozga funkcionise sasvim normalno! Cak i jedan deo tela - srce npr. moze da prenese secanja.. Zato pricati kako dete nije zivo u odredjenom intervalu i da ga mozes ukloniti je opasno, jer ti ne znas kada on zaista pocinje da zivi, to zna samo Bog!

Natrag