Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nitko od ljudi nije ugrožen!?!? Ono što žena nosi "dio je njezine utrobe"!?!?! :ludd/:

Nema nametanja, njeno pravo dok nosi. To je "deo nje" a ne deo tebe.

Konstantno izbegavaš priznanje da tvoja prava nisu ugrožena. Pođi od toga i sve ti je jasno.

Zamisli sada ti da tebi neko određuje šta ćeš jesti jer eto neki su imali problem sa nekom hranom i sada tebi brane da jedeš. Ili neko iz religioznih razloga tebi nameće da ne jedeš svinjetinu jer on nejede i zna da je svinjetina nezdrava. Kako bi ti ovo nazvao?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Konstantno izbegavaš priznanje da tvoja prava nisu ugrožena. Pođi od toga i sve ti je jasno.

Jesu li ugrožena tvoja osobna prava ako se, na primjer, vama divljacima protestantima u Americi zakonom dopusti da pobijete sve Indijance koji još postoje? Nisu, tvoja osobna prava nisu ugrožena. Dakle, divljaci, samo izvolite, poubijajte sve Indijance jer imate pravo na to.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pitao sam, kako bi se ti osećao da se donesu zakoni na osnovu kojih se od tebe očekuje da se ponašaš u skladu sa tuđim verskim uverenjima? Reci mi šta bi ti uradio?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

I ja sam odgovorio, evo još jednom.

Jesu li ugrožena tvoja osobna prava ako se, na primjer, vama divljacima protestantima u Americi zakonom dopusti da pobijete sve Indijance koji još postoje? Nisu, tvoja osobna prava nisu ugrožena. Dakle, divljaci, samo izvolite, poubijajte sve Indijance jer imate pravo na to.

P.S. Đavlino, odlazi od kršćanskih duša.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ako smatraš da tuđa uverenja ne trebaju biti zakonski tebi nametnuta, zašto to želiš da nametneš drugima? Nije li to licemerje?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ako smatraš da tuđa uverenja ne trebaju biti zakonski tebi nametnuta, zašto to želiš da nametneš drugima? Nije li to licemerje?

Bog mi priječi zagovarati i prihvaćati zakone koji dopuštaju ubijanje ljudi, a pogotovo nevine djece u majčinim utrobama. 'Lako' je tebi divljaku, koji si prije par sati izjavio da nema razlike između govna u ženinu debelom crijevu i djeteta u njezinoj utrobi. To su samo "dijelovi žene", tvrdiš.

Bože, kako neki ljudi mogu ovako nisko pasti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Bog mi priječi zagovarati i prihvaćati zakone koji dopuštaju ubijanje ljudi, a pogotovo nevine djece u majčinim utrobama. 'Lako' je tebi divljaku, koji si prije par sati izjavio da nema razlike između govna u ženinu debelom crijevu i djeteta u njezinoj utrobi. To su samo "dijelovi žene", tvrdiš.

Bože, kako neki ljudi mogu ovako nisko pasti.

E vidiš tako nekima Bog govori nešto drugo, i oni bi tako isto iz svojih uverenja mogli doneti zakone koji bi to trebali sankcionisati a ti ne bi imao izbora.

Dakle, ostani u svom uverenju ali ga ne nameći "silom" zakona drugima niti traži da država to tvoje nameće. Kako hoćeš da drugi postupa prema tebi tako i ti prema njemu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nikome Bog ne govori da ubija nevinu djecu. Vama divljacima koji tražite da se ozakoni ubijanje djece govori đavo, a ne Bog.
Ne možeš biti toliki licemer, da tražiš da ti država silom zakona sprovodi tvoja uverenja. Ne vidiš li koliko je to licemerno?

Treba ti državna prinuda, da druge prinudiš da poštuju to što ti veruješ. Nije li pametnije da svako za sebe živi po savesti? Ti hoćeš prinudu, mač države.

Natrag