Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dakle, moraš dopustiti slobodu savesti. I Putin tako isto hoće na silu da disciplinuje Ukrajinu, navodno zbog nacizma i onda vrši to što vrši. Ne budi kao Putin.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Jedino što je sigurno, ističe Scott Gilbert, profesor emeritus biologije na koledžu Swarthmore i autor udžebinika razvojne biologije, jest da konsenzusa oko odgovora na pitanje o početku ljudskog života nema. Biologija može razlikovati te faze, ali ne može odlučiti koja je od njih početak života."

Dakle, ni nauka nije saglasna kada počinje život i nema uniforman odgovor.

"Biologija nudi mnogo trenutaka u kojima nekog možemo početi da smatramo ličnošću. Prvi je oplodnja, momenat kada se spajaju jajna ćelija i spermatozoid i nastaje zigot. Nedelju dana kasnije, taj embrion, nastao deljenjem ćelija, implantira se u zid materice. Zatim, dobar kandidat je i period segmentacije (14 do 21 dan nakon oplodnje), posle kog nije moguća spontana deoba na jednojajčane blizance. Neki smatraju da je pravi trenutak onaj oko pete nedelje trudnoće kada srce fetusa počinje da kuca, ili začetak stvaranja moždanih talasa, što je nekoliko nedelja kasnije. Zatim, tu su prvi pokreti ploda koje oseti majka polovinom trudnoće, mada je sa napretkom ultrazvučne tehnike postalo jasno da se fetus mrda gotovo od samog početka. Konačno, neki tvrde da fetus čini osobom tek sposobnost da oseti bol, ili, najjednostavnije, trenutak kada se rodi."

Dakle, nauka ne tvrdi da zna kada plod postaje ličnost. Jer ne postoje parameri ličnosti...već samo nagađanja.

Biblija je jasna, u jedinom tekstu koji se bavi abortusom, jasno daje doznanja da nerođeno dete nema isti status kao rođeno.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ubijstvo ljudi sankcioniše građanski zakonik. Abortus po tom zakoniku je dozvoljen. Građasnki zakonik pravi razliku po ovom pitanju.

Ali ti abortus napadaš sa aspekta vere. A veru ne smeš nametati.

Ne. Ja, kao vjernik, abortus napadam s aspekta znanosti. Postoje nevjernici koji se grčevito bore protiv abortusa, jer znanost tvrdi da ljudski život počinje začećem. Za abortus ste samo vi divljaci, koji, kao ti, kažete da nema razlike između govna i djeteta u ženinoj utrobi, jer su to po vama samo dijelovi ženina tijela.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dakle, moraš dopustiti slobodu savesti. I Putin tako isto hoće na silu da disciplinuje Ukrajinu, navodno zbog nacizma i onda vrši to što vrši. Ne budi kao Putin.

Ne budi ti kao Putin, Putin je najveći svjetski financijer ubijanja nerođene djece. Nigdje u svijetu se ne iskasapi toliko djece u majčinim utrobama koliko ih se iskasapi u današnjoj Rusiji. I drugo, upravo je godine 1920., Ruska Sovjetska Federativna Socijalistička Republika postala je prva zemlja na svijetu koja je dopustila pobačaj u svim okolnostima.

Kao što vidimo upravo si ti po ovome slika Putina.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne budi ti kao Putin, Putin je najveći svjetski financijer ubijanja nerođene djece. Nigdje u svijetu se ne iskasapi toliko djece u majčinim utrobama koliko ih se iskasapi u današnjoj Rusiji. I drugo, upravo je godine 1920., Ruska Sovjetska Federativna Socijalistička Republika postala je prva zemlja na svijetu koja je dopustila pobačaj u svim okolnostima.

Kao što vidimo upravo si ti po ovome slika Putina.
Ne smeš u ime vere nikome nametati, to je diskredizacija same vere.

Kao Putin što nameće, nemoj ti.

Video si i nauka nema konsenzus oko toga kada život započinje. Nije dakle ni po nauci a ni po Bibliji što govoriš. Jedino je ideologija upitanju

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne smeš u ime vere nikome nametati, to je diskredizacija same vere.

A ti u ime svoje vjere smiješ nametati? Ti vjeruješ i tvrdiš da nema razlike između govna i fetusa u tijelu žene - i jedno i drugo je samo dio tijela žene - i zakonski bi onda nametnuo da se smije ubiti dijete.

Kao Putin što nameće, nemoj ti.

Vidjesmo da si baš ti Putinova slika po ovom pitanju. Evo ti podataka da vidiš da si na istoj strani sa dvojicom divljaka djecoubojica, Bidenom i Putinom:

Top 10 Countries with the Highest Abortion Rates (annually per 1000 women) - United Nations
Deset prvih zemalja s najvišom stopom abortusa - UN podaci

Russia - 53.7
Vietnam - 35.2
Kazakhstan - 35.0
Estonia - 33.3
Belarus - 31.7
Romania - 27.8
Ukraine - 27.5
Latvia - 27.3
Cuba - 24.8
China - 24.0
-------------------------------
Antikristi su Boga ubili, na križ ga razapeli. Bilo je to jedan put i nikada više. Ali antikristi i dalje, simbolično, Boga ubijaju, jer čitamo:

Mt 25,40: što god učiniste jednomu od ove moje najmanje braće, meni učiniste! Zatim će reći i onima slijeva: 'Odlazite od mene, prokleti, u oganj vječni, pripravljen đavlu i anđelima njegovim!

Dakle, nema sigurnijeg puta za oganj vječni, od kasapljenja djece u majčinim utrobama. A u tome sudjeluju, osim majke, najviše oni koji su to mogli zakonima spriječiti a nisu. Najviše oni koji ogromnne novce izdvajaju i troše za ove najđavolskije rabote.

Ne budi Putin, reče ti meni.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesam li ja nešto nametao? Evo reci šta? Ja ništa ne namećem, već se zalažem da ostane sloboda žene po ovom pitanju. Dakle status qvo...

A nedavanje ženi tog prava jeste nametanje u ime vere i ideologije.

A najveći paradoks je što time u ime vere navodno, promovišeš ono što nije učenje Biblije. Paradoks očiti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jesam li ja nešto nametao? Evo reci šta? Ja ništa ne nameće, već se zalažem da ostane sloboda žene po ovom pitanju.

Jesi. Boljševička Rusija je 1920. ozakonila ubijanje djece, zapravo ga nametnula, a kroz stoljeće nakon toga slijedile su je mnoge vlade koje su služile đavlu, kao i Američke, a evo ti sam, danas i ovdje, svjedočiš i rukama i nogama zastupaš ovu "boljševičko-đavolsku ustanovu" - abortus, koja je očito kopile marksizma i lenjinizma, a ne kršćanskog humanizma i slobodarstva. Očito, Marks i Leljin jesu i tvoji moralno-duhovni roditelji.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ali građanski zakon je to dozvoljavao, pravo žene. Nije građanski zakon nametnuo ništa već dopustio.

Ti onda ne razlikuješ "zabranu" od "dopuštenja". Građanski zakon "dopušta" a ti zabranjuješ to dopuštenje.

Ti dakle namećeš zabranu a ne ja.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I naravno, da ovde još jednom istaknem, da ja ne pozivam na abortus, čak šta više pozivam da žene izaberu da očuvaju plod, ali ne mogu da im zabranim jer to nije ni demokratski a nije ni Biblijski. Nametati ono što nije ni Biblijski a ni demokratski jeste kršenje prava.

Poziv je da svoju slobodu iskoriste tako što će očuvati plod osim u slučaju ugroženosti života same žene, kada ima jačeg opravdanja za ovaj čin.

Ne znate šta činite i kako veru kompromitujete vi koji ovo pitanje uzdižete na nivo na kome ne treba da bude. Na žalost, ne služite veri već ideologiji.

Natrag