Studija u Makabiju jeste puna manjkavosti. Naravno, ne zato što su hteli da prikriju nešto(nemaju takve namere), nego jednostavno bez takve namere studija ima manjkavosti u "prebrojavanju" slučajeva. ... Nije odgovorno sa tvoje strane da ovako manipulišeš.
Ja cu samo reci - ti sam sebe ubedjujes i manipulises sebe.
Ovo je da Bog sacuva kakve ti zakljucke izvodis, namerno osporavajuci studiju i svaku nasu tvrdnju kada ti se ne svidja. Ali da je studija u tvoju korist tada ne bi imala nikakve manjkavosti..
Dobro je rekao Slap, nema covek 10 razlicitih imuniteta, vec jedan jedini, i ako je dokazano (a jeste) da su vakcinisani visestruko podlozniji da ponovo obole, to znaci da vec imaju narusen imunitet zbog vakcine!
Ja sam o tome govorio ranije. Svaka naredna doza bustera kod onih koji su pozitivno odreagovali na prvu dozu, dodatno slabi imunitet, objasnio sam zasto se to desava. Time se na kraju izaziva imunodeficijencija, ako nastavis da se pucas busterima. Za to ne treba nikakva studija, jer to pise u udzbenicima!
Dakle, imunodeficijenciju kod ovih ljudi je izazvao buster. Svaki busterizovan ima blagu klinicku sliku, posle koje se ili oporavi ili ona preraste u ozbiljno stanje.. Obicno je to blagi oblik imunodeficijencije nakon 2-3 doze. To svakako nije klasicna SIDA, ali se moze i tako nazvati.
Ono sta tvrdi Montanje o sastavu vakcina, necu da komentarisem, svakako da nisam siguran da to moze uzrokovati i klasicnu SIDU, ali nije ni iskljuceno.
Očigledno da ti mnogo pažnje poklanjaš izolovanim slučajevima(a bez konkretnih dokaza za to) a propuštaš milijarde koji nemaju nikakav problem. Ja razumem da moraš opravdati svoju veru, veru u zaveru.
Ja nista ne opravdavam, nikakvu zaveru. U suprotnom bi podrzao Montanjea kada kaze da cete svi dobiti klasicnu SIDU. I to bi bila zavera, jer za to nema dokaza.
Ja govorim o negativnim posledicama busterizacije, o tome sam pricao i ranije, i to je prosto dokumentovano, to pise u udzbenicima.
Ne smes ti vakcinisati osobu novom dozom ako je ona dobro odreagovala na prvu, i ako je nivo odgovora i dalje visok. Medjutim oni su vakcinisali sve redom bez ikakve razlike! Nisu vodili racuna o tome kome smeju dati a kome ne!
Eno i Djokovica su hteli da nateraju da se vakcinise samo mesec dana nakon prelezanog Kovida. Pa zlocin je naterati nekoga da se mesec dana nakon prelezane bolesti ponovo izlozi takvom soku, da u telo ubaci virus! I to nema veze sa medicinom!
Sve što činiš to je zavera i ono što uzbuđuje osećanja. Uskoro ti navodim par tekstova Elen Vajt, o fanatičnom umu. Šta je odlika fanatizma. Evo uskoro samo za tebe, brate Mire.
Ovde nema fanatizma, rec je o nameri!
Evo, objasni ti meni zasto je struka ignorisala pravilo da se buster daje samo u slucaju negativmog odgovora na prvu dozu? I zasto insistira da i oni koji su prelezali kovid mesec dana kasnije moraju odmah da prime vakcinu, i kakve to veze ima sa naukom?
Ovo nije medicina, to uopste nije briga o zdravlju vec namerno narusavanje istog!
A precutkivanje takvog zlocina (koji sprovode i sprovodili su), je ucesce u istom! Ja da cutim na to, ne mogu!
"Neki će nastojati da unesu lažne teorije i dolaziće sa lažnim porukama. Sotona će pokrenuti ljuddske umove da stvaraju fanatizam u našim redovima....Sotona će koristiti lična stanovišta i osobenosti da izazove uzbuđnja i radiće na ljudskim umovima da prevari", Lt 12, 1909
Dakle, vidiš gde je prevara. Kada se unose suviše lična stanovišta u nešto..da li u veru ili nauku. Lična stanovišta koja uzbuđuju osećanja. I onda se čovek oseća posbno, uzbuđeno.
"Nove i čudne stvari stalno će iskrsavati da odvedu Božiji narod u lažno uzbuđenje, verska osećanja i neobična ostvarenja; ali naš narod ne treba da se potčini ma kakvim merilima ljudskih zamisli koja će stvoriti sukob na svim linijama", MS 167, 1897
Zarad prihvatanja populističkih teorija koje uzbuđuju um, dolazi do razmimoilaženja svih vrsta. To je ono što neprijatelji i želi.
Ja nikakvih teorija nemam koje su suprotne nauci o poslednjim danima, tako da zaista ne shvatam zasto mi to citiras?
"Uvek su postojali u crkvi oni koji neprekidno teže individualnoj nezavisnosti. Oni izgledaju nesposobni da shvate da nezavisnost duha teži da navede čoveka da ima suviše poverenja u sebe i verruje u vlastiti sud više nego što poštuje savet i visoko ceni sud svoje braće naročito onih na dužnostima koje je Bog postavio za vođstvo Njegovog naroda". AA 163,164(1911)
Takav duh stalno se dakle suprtotstvalja instituacijama koje je Bog ostavio i dao. Pobuna protiv autoriteta. Kako u verskim stvarima tako i u svim ostalim.
Eto nekoliko stihva u vezi fanatičnog uma.
Pa ti se suprotis vodjstvu adventisticke crkve i njenom ucenju, ti imas taj duh pobune Jovane. Jer tvoje ucenje nije ucenje crkve, vec tvoje induvidualno, preko kojeg bi da objedinis sva druga suprotstavljena ucenja..
Crkva uci jedno a ti drugo..
Morao bi sam sebe da dovedes u red, jer upravo ovo tebi govori.. Bas si nasao pravo mesto.. Ti izmisljas nove teorije i tako sebe uzdizes. Vodjstvo crkve je Bogom odredjeno da tumaci bibliju i donosi dogme. To rukovodstvo crkve je Bog postavio da "tebi tumaci" a ne "ti sebi".
Dakle, i u adventistickoj crkvi vazi isto pravilo, kao i u svim drugim crkvama - vodje tumace Bibliju, a vernici se slazu ili ne slazu.. Ako se ne slazu sa dogmom, mogu samo da napuste crkvu ili da traze bolju, jer pravo glasa nemaju.. Nije to demokratija!
Ti se dakle ne slazes sa ucenjem svoje crkve i onim sto pise EGW.. Pa zasto nisi nasao bolju crkvu?