Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali i pored toga studija se ne bavi onim što ti sada namerno manipulišeš, već se bavi jačinom imuniteta na Covid19. Ne bavi se imunitetima na druge bolesti pa time ne daje nikve zaključke po tom pitanju. Nije odgovorno sa tvoje strane da ovako manipulišeš.

Nema čovjek tisuću imuniteta, nego samo jedan. Ne može se govoriti o tome kako netko ima vrlo loš imunitet na jedan virus, a izvrstan za sve druge bolesti. Dakle, vi koji ste cjepljeni protiv Covida imate značajnu imunodeficijenciju. Prema tome, ja ne manipuliram, nego ti nemaš karakternog poštenja priznati da si zastupao neistine.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nema čovjek tisuću imuniteta, nego samo jedan. Ne može se govoriti o tome kako netko ima vrlo loš imunitet na jedan virus, a izvrstan za sve druge bolesti. Dakle, vi koji ste cjepljeni protiv Covida imate značajnu imunodeficijenciju. Prema tome, ja ne manipuliram, nego ti nemaš karakternog poštenja priznati da si zastupao neistine.
Tvoja pretpostavka je još veća nego Miretova za Konstraktu jer sam izvodiš zaključak na osnovu nekih tvojih pretpostavki a nigde ni u tragovima potvrde tvojoj hipotezi.
Kada si već tako uporan u ono što pričaš, ok, navedi gde to što pričaš studija tvrdi i da ona govori o opštem imunitetu. Navedi gde to Makabi studija tvrdi da se ovo odnosi i na ostale bolesti i da je imunitet na ostale bolesti narušen kod vakcinisanih. Izvoli.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tvoja pretpostavka je još veća nego Miretova za Konstraktu jer sam izvodiš zaključak na osnovu nekih tvojih pretpostavki a nigde ni u tragovima potvrde tvojoj hipotezi.
Kada si već tako uporan u ono što pričaš, ok, navedi gde to što pričaš studija tvrdi i da ona govori o opštem imunitetu. Navedi gde to Makabi studija tvrdi da se ovo odnosi i na ostale bolesti i da je imunitet na ostale bolesti narušen kod vakcinisanih. Izvoli.

Lijenčino, 'guglaj' sam.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Lijenčino, 'guglaj' sam.

Evo sve iste metode kao do nedavno. "Lenčugo izguglaj sam". Kada nema argumente onda kao traži od drugoga da navede nešto.

Samo ti navedi. Nije na meni dokaz nego na tebi. Ja sam ti to navodio još pre par meseci pa nađi tamo šta sam ti navodio.

Ps. nađi neki novi štos kada si uhvaćen u iznošenju paušalnih i netačnih tvrdnji, ovo to je zastarelo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tako je, lijenčina si i još uz to drzak. Navedem ti Izraelske profesore i njihovu studiju a ti tražiš dokaz!? Nisi ti samo lijenčina, nego drski ignorant.
Ništa ti naveo nisi, već pričaš napamet. Pa zato te pozivam da javno odbraniš svoje tvrdnje.

Dakle, Makabi studija, gde navodi da su vakcinisani manje imuni na sve bolesti? Izvoli. Imaš svoju šansu, iskoristi je.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pogrešno interpretiraš. Niti se radi o imunodifencijenciji niti o podložnost drugim bolestima. Nemoj te podmetnute priče, sasvim je drugi kontekst toga bio.

Jeste, kako da ne.. Mama mog prijatelja ima imunodeficijenciju od vakcine, retke bolesti je napale, zena smrsala na 48 kila, kost i koza, leci se kod vaseg doktora Dragana Ivanova Adventiste sad, morao sam je poslati, jer zvanicna medicina ne pomaze, pa se sad ugojila 2 kile srecom. Ne kaki mi Jovane molim te! Ni njemu nije dobro posle vakcine ni njoj!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jeste, kako da ne.. Mama mog prijatelja ima imunodeficijenciju od vakcine, retke bolesti je napale, zena smrsala na 48 kila, kost i koza, leci se kod vaseg doktora Dragana Ivanova Adventiste sad, morao sam je poslati, jer zvanicna medicina ne pomaze, pa se sad ugojila 2 kile srecom. Ne kaki mi Jovane molim te! Ni njemu nije dobro posle vakcine ni njoj!
Ne shvataš. Kao prvo, ko kaže da je vakcina uzrokovala neželjene efekte. Kao drugo, i da je od vakcine, ne radi se o imunodifencijenciji već o neželjenim reakcijama organizma. Tako da Mire, opet grešiš.

I ne znam kako ti nalaziš takve slučajeve stalno, neke pojedince(ko te obaveštava)...inaš nekog doušnika. Ti nađeš uvek neke pojedinačne slučajeve i praviš od toga priču. Ja toliko ljudi znam i niko ništa a primili vakcine.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Opet ti kažem, samo na osnovu teksta njene pesme ja sudim. Ne mogu preko toga.
Ti opet naravno veruj da ona kritikuje medicinu.
Ja vidim da ona kritikuje neuravnotežene osobe. To vidim, ostalo neka je po volji svakome.

Ona kritikuje medicinu, kakve bre neuravnotezene osobe?

Ko je stvorio tu neuravnotezenost uma duha i tela? Jel ti sam sebe lecis, jel znas kako da se lecis Jovane, ko te leci? Pa to je odgovornost medicine da leci covekov um duh i telo, a ona to ne radi pravilno! Sta vise preplasila je ljude preko medija da ce umreti!

Kritika je dakle upucena medicini direktno, a ne ljudima, pa nisu ljudi krivi sto ne znaju da se lece i ne znaju medicinu, ko ce im reci, ako ne "struka"!?

Sto kakis opet?

Dakle, ona kritikuje medicinu sto pogresno leci ljude, i sto nije svima obezbedila zdravstveno osiguranje u sirem kontekstu!

Pa ti si Jovane, nepopravljivo tvrdoglav covek..

Natrag