Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Briga mene za Hitlera. Ja govorim o činjenicama, a one stoje ovako - Dokaza da je bilo puno Židova lihvara koji su ta vremena zlorabili i ljude unesrećivali ima jednako koliko ima i dokaza da je Hitler postojao.

I onda je došao Hića i odlučio da ih zaustavi :). Jesi se zapitao kako to niko do tada nije uradio tako organizovano? Osim Hitlera. Niko to nije video izgleda od državnika pre i posle jedino Hića je ispunio standarde koje si postavio a to je organizovan obračun sa Jevrejskim lihvarima.

Naravno, ako je uhvatio one prave za koje ti tvrdiš da postoje. Verovatno je Hića ostavio i svu potrebnu dokumentaciju kojom bi opravdao svaku smrt..čistog obraza da bude. Ja misilim da ti poseduješ te dokumente kada si siguran u to.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I onda je došao Hića i odlučio da ih zaustavi :). Jesi se zapitao kako to niko do tada nije uradio tako organizovano? Osim Hitlera. Niko to nije video izgleda od državnika pre i posle jedino Hića je ispunio standarde koje si postavio a to je organizovan obračun sa Jevrejskim lihvarima.

Naravno, ako je uhvatio one prave za koje ti tvrdiš da postoje. Verovatno je Hića ostavio i svu potrebnu dokumentaciju kojom bi opravdao svaku smrt..čistog obraza da bude. Ja misilim da ti poseduješ te dokumente kada si siguran u to.

Tvoj problem je alergija na istinu, a lijeka za to nema.

Sori, koliko god ti na istinu bio alergičan ja ću je još jednom ponoviti - Dokaza da je bilo puno Židova lihvara koji su ta vremena zlorabili i ljude unesrećivali ima jednako koliko ima i dokaza da je Hitler postojao.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne varaj se..ima samo Hitlerovih zločina. A teorije zavere o zlim Jevrejima ima samo kod Hitlera i kod tebe.

Sada si postao pravi Hitlerov advokat. Ne mođžeš ga opravdati koliko god se trudio. Jer ne postoji ni jedan razloga za zločine koje je činio. Ni jedan.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne varaj se..ima samo Hitlerovih zločina. A teorije zavere o zlim Jevrejima ima samo kod Hitlera i kod tebe.

Sada si postao pravi Hitlerov advokat. Ne mođžeš ga opravdati koliko god se trudio. Jer ne postoji ni jedan razloga za zločine koje je činio. Ni jedan.

Zaista lijeka tvojoj alergiji na istinu nema, ali ja ću istinu ponavljati jer to od nas traži Istina. Zato opet: Dokaza da je bilo puno Židova lihvara koji su ta vremena zlorabili i ljude unesrećivali ima jednako koliko ima i dokaza da je Hitler postojao.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znači sve lihvare(ako ih ima) treba u konc logore. To je ta istina.

Samo što je istina da su u logorima stradali 99,99% nedužni. Nešto si se izgubio i u računici i u opravdaju metoda obračuna.
Svako razuman ako čita ovo tvoje pisanije mislim da se čudom ne može isluditi koliko ti braniš Hitlera. Bravo. Još jedan otvoren antisemita na forumu

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja rekoh da je zločin nevine ljude na bilo koji način kažnjavati. A koliko je bilo Židova lihvara, ja zaista ne znam, i lijepo je od tebe da si konačno priznao da si lagao i izmišljao.
Ti ne reče treba li suditi bez dokaza?
Kao drugo ne reče da li su Hitlerove metode(u slučaju istinitosti tvrdnji) ispravne
Pod tri, tvrdiš da je lihvarstvo razlog Hitlerovih pogroma Jevreja. Ok, lihvarstvo je samo kod Jevreja? Kod drugih naroda nema?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

MEDICINARI DA SE POLAKO OPROSTE OD SVOG POSLA! ROBOT IZVEO OPERACIJU NA SVINJAMA PO PRVI PUT​

Nazvana „STAR“, mašina je izvršila operaciju na životinjama uz minimalnu pomoć ljudi.
...
Pregled šavova nakon operacije otkrio je da je STAR „proizveo znatno bolje rezultate od ljudi koji su izvodili istu proceduru“, kaže Akel Krieger, docent mašinstva na Johns Hopkins’ Whiting School of Engineering.
...
Istraživači planiraju da nauče mašinu da sprovodi veće delove operacije sve dok ne bude sposobna da sama izvede celu proceduru od početka do kraja. Ako je verovati naučnicima koji stoje iza ovog projekta, mogli bismo biti samo pet godina udaljeni od prvih ispitivanja na ljudima.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
"pustiti" bolest znači dozvoliti joj da se ispolji. E sada to znači, da bolest je realnost. I njeno ispoljavanje ne može sprečiti prirodni imunitet.

Ma sta pricas? Jovane, kazi ti meni, jel ti mene pravis blesavim?

"Pustiti" bolest znaci "da Bog uzrokuje bolest kao kaznu", termin "pustiti" to znaci! To je kao kada je "pustio" posasti na egipcane!

Pa cak i da je samo "uklonio zastitu", rekao sam, to ne znaci da prirodni imunitet ne deluje! On samo deluje slabije u vestackim uslovima kakav je grad!

A da je tako, dokaz sam vec prilozio:

Imunitet je ADAPTIVAN (sposoban da uci). Bog ne bi stvarao imunitet koji je sposoban da "uci" i "sam sebe brani" ako mora da mu natprirodno pomaze da ostane zdrav! Pa zasto bi mu onda stvarao imunitet uopste, i to prilagodljiv imunitet?

Dakle, logikom dolazimo do zakljucka da je imunitet predvidjen da radi sam bez uplitanja, i da mu Bog ne pomaze!

Druga stvar je, Bog je coveku "stvorio savrsen imunitet", jer drugaciji imunitet stvarati, zaista ne bi imalo smisla, osim ako zelis da mucis stvorenja!

Koliko ja puta ovo sve treba da ponovim???

Ne treba biti opterećen, sobom i svojom veličinom. To je pogrešno. Pogrešno na pojedinačnom nivou ali na kolektivnom. Zapravo hrišćanin neće trošiti vreme na samodokazivanju i pokušaju da bude poštovan i cenjen onako kako on misli da treba već će biti okrenut svojim dužnostima, prema drugima i okolini.

Kakve ovo veze ima s temom?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Druga stvar je, Bog je coveku "stvorio savrsen imunitet", jer drugaciji imunitet stvarati, zaista ne bi imalo smisla, osim ako zelis da mucis stvorenja!

Koliko ja puta ovo sve treba da ponovim???

Imunitet nije savršen već ti rekoh..jer ne spasda u ono "sve dobro beše" nakon stvaranja. olesti se pojavljuju nakon pada u greh..a tada je i organizam čoveka dobio "imunitet" tj. mehanizam da se suprotstavi neprijatelju. Ali to samo pokazuje jasno da on nije savršen. Ne postoji ništa "savršeno" nakon pada u greh.

Mire, kada ćeš da prihvatiti činjenicu da je pad u greh učinio da je sve truležno i raspadljivo? Nema savršene odbrane od zla koja se događaju svim živim bićima pa i bolestima. Imunitet nije dat da bude savršen već da bude zaštita u novonastaloj situaciji.

Savršenstvo je kada Bog bude obnovio svet i kada greha, bolesti i svega zla ne bude više. Tada će opet Bog reči "sve dobro beše".

Poslednja izmena:
Natrag