Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Najstariji izvor koji pominje judeo-masonsku zaveru je knjiga francuskog jezuitskog sveštenika Avgustina Barijela Memoari koji oslikavaju istoriju Jakubinizma iz 1797. godine. Nakon što je primio misteriozno pismo od čoveka koji se predstavio kao vojni komandant J.B. Simonini, Barijel počinje otvoreno da govori o tome kako iza Francuske revolucije stoje Jevreji. U svom pismu Simonini tvrdi kako se na prevaru infiltrirao među zavereničke redove i saznao kako Jevreji planiraju da unište sve vlade i religije u cilju nametanja sopstvene despotske vlade. Govori o hodnicima zlata kojim Jevreji plaćaju svoje agente među kojima su slobodni zidari i iluminati. Takozvani Simonini(lažni Simonini koga je Barijel izmislio) naglašava da su Jevrejima najveći neprijatelji Katolička crkva i dinastija Burbona. U Memoarima, Barijel konstruiše narativ prema kom su slobodni zidari nastali od članova Templarskog reda koji su uspeli da pobegnu iz Francuske u Škotsku.

Sve ovo je podloga modernom antisemitizmu. Danas ova priča se primenjuje na "globaliste" ali u krajnjem ishodu, globalitima na čelu su, obično, Jevreji ili su i sami Jevreji te se poziva puk na odlučan sukob i linč ovih ljudi. Dakle, taktika ista..anitisemitizam uvijen u oblandu borbe protiv globalizma. A prosečan čovek to niti zna niti istražuje i zato je sklon da poveruje ovakvom narativu.

Jovane, izvini ali recicu ti malo grublje, ovo je sve samo "laprdanje".. Da si malo istrazio kao ja, video bi da na celu svih svetskih institucija stoje jevreji, prozivodjaci vakcina su jevreji, predsednici banaka su jevreji, predsednici korporacija su jevreji, predsednici naftnih ijndustrija, predsednici automobilskih industrija, predsednici energetike, predsednici zdravstvenih ustanova, predsednici univerziteta i naucnih ustanova.. Oni kontrolisu apsolutno sve, pa cak i filmsku i muzicku industriju u americi, predsednik MTV-a je jevrej, predsednik holiwood-a je jevrej, oni su holiwood i onsovali! Nema gde ih nema!

Kazi mi, ako je rec o zaveri kako tvrdis, i neko bez razloga napada "jadne jevreje", kako je moguce da su oni na celu svih svetskih institucija??? Zar su oni toliko talentovani pa nema druge nacije?

Dakle, apsolutno su svi jevreji!

Ja znam da ti ovo nisi ni proverio, samo kopiras tudje djubre sa interneta! Nije mi jasno kako odmah kontriras protiv svega sto mi kazemo? Kao, mi smo ludi, mi smo 'teoreticari zavera' a ti si jedini racionalan i pametan ovde! Mislis da neko slusa nekakve youtube zavere, cita i veruje bez provere, a ti si taj koji apsolutno veruje medijima i nista ne proverava, samo trcis da kopiras djubre s interneta nama u inat da postavis, a to djubre je lako naci, jer je to stav vecine. Dok je ovo sto ja pricam tesko naci jer se krije, i to treba istraziti, a ti si lenj, ne zelis ni da istrazis, ne interesuje te, nemas u sebi nimalo kriticizma, samo je vazno da postavis neki tekst koji se nama protivi! I sto je najgore, ti na kraju i sam sebe ubedis da je to misljenje vecine ispravno.. Ludilo!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A protiv antisemita baš nemaš ništa?

Ne postoje organizirani antisemiti, pa ne znam na koga bih usmjerio svoje protivljenje što se toga tiče.

S druge strane postoji izuzetno bogata i odlično organizirana antikatolička koalicija, protestantsko-antiteističko-masonsko-židovska. Nasrće i napada sve što Kristova crkva (Katolička) smatra najvećim vrijednostima i svetinjama. Tako napadaju brak, obitelj, nerođenu djecu, Kristovo božanstvo, Kristovu Euharistiju i Kristovu Majku.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ko kaže da nije Bog rekao da se neće razboljevati? Upravo i kaže Mojsiju da će se razboljevati...i da samo Njegova milost može zaštiti

Ne manipulisi, govorio je o bolesti kao kazni za jevreje ako ne poslusaju zakon! Mogao je da kaze i da ce pustiti na njih tornado, zemljotres i poplavu.. Pa to ne bi negiralo prirodne zakone, niti zakone gravitacije! Tako ne negira ni zakone zdravlja i imunitet koji funkcionise bez Bozjeg uplitanja!

Mi dakle ovde govorimo o celoj ljudskoj populaciji (a ne samo o jevrejima), na koje se primenjuju prirodni zakoni zdravlja! Bog je svim ljudima dao imunitet koji funkcionise bez njegovog uplitanja, i taj imunitet funkcionise bez greske u sredini za koju je namenjen - u prirodi!

Što se Jevreja tiče i zavere o njima, u novom veku zapravo potiče iz falsifikata koji se zove "Protokol Sionskih mudraca", jedan faksifikat Ruskog agenta Račkovskog, koji je oblikovao priču. Odatle ideologija Alfreda Rozenberga a zatim i nacizma

Ti si izgleda opsednut da nam teras kontru!? Jovane, apsolutno sve svetske institucije vode jevreji! Ako ti ovo nista ne govori, ja zaista pricam sa covekom koji ne koristi mozak.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jovane, izvini ali recicu ti malo grublje, ovo je sve samo "laprdanje".. Da si malo istrazio kao ja, video bi da na celu svih svetskih institucija stoje jevreji, prozivodjaci vakcina su jevreji, predsednici banaka su jevreji, predsednici korporacija su jevreji, predsednici naftnih ijndustrija, predsednici automobilskih industrija, predsednici energetike, predsednici zdravstvenih ustanova, predsednici univerziteta i naucnih ustanova.. Oni kontrolisu apsolutno sve, pa cak i filmsku i muzicku industriju u americi, predsednik MTV-a je jevrej, predsednik holiwood-a je jevrej, oni su holiwood i onsovali! Nema gde ih nema!

Kazi mi, ako je rec o zaveri kako tvrdis, i neko bez razloga napada "jadne jevreje", kako je moguce da su oni na celu svih svetskih institucija??? Zar su oni toliko talentovani pa nema druge nacije?

Dakle, apsolutno su svi jevreji!

Ja znam da ti ovo nisi ni proverio, samo kopiras tudje djubre sa interneta! Nije mi jasno kako odmah kontriras protiv svega sto mi kazemo? Kao, mi smo ludi, mi smo 'teoreticari zavera' a ti si jedini racionalan i pametan ovde! Mislis da neko slusa nekakve youtube zavere, cita i veruje bez provere, a ti si taj koji apsolutno veruje medijima i nista ne proverava, samo trcis da kopiras djubre s interneta nama u inat da postavis, a to djubre je lako naci, jer je to stav vecine. Dok je ovo sto ja pricam tesko naci jer se krije, i to treba istraziti, a ti si lenj, ne zelis ni da istrazis, ne interesuje te, nemas u sebi nimalo kriticizma, samo je vazno da postavis neki tekst koji se nama protivi! I sto je najgore, ti na kraju i sam sebe ubedis da je to misljenje vecine ispravno.. Ludilo!

Mire, ovo su notorne činjenice, kako kaže Željo. Da, tako su nastale ove konstrukcije. Ovde je koren..zatim se nastavlja na ruskog agenta Račkovskog. Bilo bi dobro da malo gledaš i druge izvore a ne samo antisemtske.

Ne postoje organizirani antisemiti, pa ne znam na koga bih usmjerio svoje protivljenje što se toga tiče.

Na antisemitizam..ne na ljude. Antisemitizam je šrirokog spektra...zato ti se čini da nije organizovan..ali je razbacan, malo tamo malo vamo. U narodu itekako prisutan. Šta imaš reći na antisemtizam? Jesi li za ili protiv? Misliš li recimo da je Hitler, kako kaže Mire, zaista bio borac protiv "satanista"?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Na antisemitizam..ne na ljude. Antisemitizam je šrirokog spektra...zato ti se čini da nije organizovan..ali je razbacan, malo tamo malo vamo. U narodu itekako prisutan. Šta imaš reći na antisemtizam? Jesi li za ili protiv? Misliš li recimo da je Hitler, kako kaže Mire, zaista bio borac protiv "satanista"?

Mire ti lijepo reče da Židovi vode skoro sve na globalnom nivou, a puno toga i na nivou velikog broja nacionalnih država, i to je notorna čnjenica. Ako je ovo rezultat postojanja antisemitizma, onda je svijet prepun antisemitizma. ;)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne manipulisi, govorio je o bolesti kao kazni za jevreje ako ne poslusaju zakon!

Da ako krše zakon neće ih sauvati od bolesti. Znači da njihov imunitet priridni nije dovoljan. On je podložan bolestima. Samo Bog može je zaustaviti..natprirodno.

Mi dakle ovde govorimo o celoj ljudskoj populaciji (a ne samo o jevrejima), na koje se primenjuju prirodni zakoni zdravlja!

Da, Misir recimo trpi bolesti. To Jahve kaže, da oni trpe bolesti a da iste neće pustiti na Izrael. To je kada isključivo prirodni imunitet je oslonac.

Ti si izgleda opsednut da nam teras kontru!?

Vama, antisemitima? Pa antisemitima svi teraju kontru izgleda a najviše međunarodni sudovi za zločine protiv čovečnosti. Ja samo iznosim činjenice o antisemitizmu. I ne bih voleo da se ovaj formu pretvori u opravdanje antisemitizma.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A protiv antisemita baš nemaš ništa?

A sta da ti kaze, kada su antisemitizam izmislili da sebe zastite! Ne smes biti antisemita, a sve drugo moze!

Sta je sa "anti-srbizmom" ili "rusofobijom"? To moze?

Nije ni hitler "mrzeo jevreje" niti ih je ubijao jer je bio alergican na njihov izgled i pojavu, vec ih je ubijao zato sto su mu unistili drzavu i sto su se u njihovim redovima krili satanisti!

Namerno se potencira ta prica o "antisemitizmu", kao da neko mrzi jevreje, a niko ih ne mrzi, ljudi ko ljudi, pa i Hristos je jevrej! Radi se o tome da se u njihovin redovima kriju satanisti!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da ako krše zakon neće ih sauvati od bolesti. Znači da njihov imunitet priridni nije dovoljan. On je podložan bolestima. Samo Bog može je zaustaviti..natprirodno

A kako je imunitet bio dovoljan busmanima u africi i kroz istoriju svim drugim nacijama??? Zasto je napravljen tako da "uci" ako je neophodno da se Bog "uplice" i potpomaze imunitetu? Pa onda nije ni trebao stvarati imunitet, mogli bismo i bez njega!

Dakle Bog je stvorio imunitet sa razlogom, tako da radi "bez Bozjeg uplitanja" i da funkcionise savrseno u uslovima za koje je namenjen!

Ovo je tako iracionalno sta pises, da je svima jasno da ni ti u to ne verujes! Samo se protivs namerno!

Natrag