- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Dr. Perrone pred parlamentom Luksemburga: Od početka pandemije sve je puno laži i obmana
Prenosimo govor dr. Perronea pred parlamentom u Luksemburgu:
“Gospodo i gospođe, ministri i zastupnici,
Velika mi je čast danas biti ovdje. Prije svega želim predstavoti svoje profesionalno iskustvo, posebice u predsjedavanju Komisijom za zarazne bolesti, Visokog savjeta za javno zdravlje: Kroz 15 godina bio sam konzultant više francuskih vlada o upravljanju hitnim zdravstvenim situacijama i epidemijama. Godinama sam bio predsjednik Tehničkog komiteta za cijepljenje, praktički bio na čelu ‘politike za cijepljenje’ Francuske. Tako da uopće nisam antivakser kako mediji znaju etiketirati.
Godinama sam smatran stručnjakom za cjepiva u Francuskoj, Europi i svijetu. Vjerujem da je najveći skandal ove epidemije što su nas natjerali da ovaj proizvod zovemo cjepivom. A to uopće nisu cjepiva. Dokaz je to što sada znamo da ne funkcioniraju, da ne sprječavaju prenošenje zaraze, ne sprječavaju teške ishode. Zemlje s najvišom stopom procijepljenosti imaju više od 90% ljudi na odjelima za intenzivnu njegu koji su cijepljeni, cijepljenje ne sprječava prijenos…
Moramo zaustaviti ovaj delirij želje za cijepljenjem. I to bolesti koja gotovo više ne ubija. Dosta je brojki napuhano, osobito s ovim PCR testovima koji su ‘pojačani’ iznad znanstveno odobrenih granica.
......
Što se tiče prava.. najvažnije je da smo u Fazi 3. eksperimentiranja, i da je međunarodnim aktima, uključivo Nűrnberški kodeks, zabranjeno obavezno nametati obavezu za eksperimentalni proizvod. Sve počiva na parlamentarcima koji glasaju za ovaj eksperimentalni proizvod. Mogu osobno odgovarati na međunarodnom sudu za izuzetno teške propuste. A to je ugrožavanje ljudskih života.
Završit ću s djecom.
Ima djece koja umru od cjepiva. A sada znamo da je broj djece koja umru od cjepiva veći nego od Covida. Jer od Covida gotovo da ne umiru. U svom okruženju znam dječaka od 17 godina i djevojku od 20 godina koja je umrla u roku 8 dana od cijepljenja, od infarkta miokarda. Nikada su svojoj karijeri nisam vidio infarkt miokarda s 20 godina, a dječak je imao plućnu emboliju.