Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Dr. Perrone pred parlamentom Luksemburga: Od početka pandemije sve je puno laži i obmana​

Prenosimo govor dr. Perronea pred parlamentom u Luksemburgu:

“Gospodo i gospođe, ministri i zastupnici,

Velika mi je čast danas biti ovdje. Prije svega želim predstavoti svoje profesionalno iskustvo, posebice u predsjedavanju Komisijom za zarazne bolesti, Visokog savjeta za javno zdravlje: Kroz 15 godina bio sam konzultant više francuskih vlada o upravljanju hitnim zdravstvenim situacijama i epidemijama. Godinama sam bio predsjednik Tehničkog komiteta za cijepljenje, praktički bio na čelu ‘politike za cijepljenje’ Francuske. Tako da uopće nisam antivakser kako mediji znaju etiketirati.

Godinama sam smatran stručnjakom za cjepiva u Francuskoj, Europi i svijetu. Vjerujem da je najveći skandal ove epidemije što su nas natjerali da ovaj proizvod zovemo cjepivom. A to uopće nisu cjepiva. Dokaz je to što sada znamo da ne funkcioniraju, da ne sprječavaju prenošenje zaraze, ne sprječavaju teške ishode. Zemlje s najvišom stopom procijepljenosti imaju više od 90% ljudi na odjelima za intenzivnu njegu koji su cijepljeni, cijepljenje ne sprječava prijenos…

Moramo zaustaviti ovaj delirij želje za cijepljenjem. I to bolesti koja gotovo više ne ubija. Dosta je brojki napuhano, osobito s ovim PCR testovima koji su ‘pojačani’ iznad znanstveno odobrenih granica.

......

Što se tiče prava.. najvažnije je da smo u Fazi 3. eksperimentiranja, i da je međunarodnim aktima, uključivo Nűrnberški kodeks, zabranjeno obavezno nametati obavezu za eksperimentalni proizvod. Sve počiva na parlamentarcima koji glasaju za ovaj eksperimentalni proizvod. Mogu osobno odgovarati na međunarodnom sudu za izuzetno teške propuste. A to je ugrožavanje ljudskih života.

Završit ću s djecom.

Ima djece koja umru od cjepiva. A sada znamo da je broj djece koja umru od cjepiva veći nego od Covida. Jer od Covida gotovo da ne umiru. U svom okruženju znam dječaka od 17 godina i djevojku od 20 godina koja je umrla u roku 8 dana od cijepljenja, od infarkta miokarda. Nikada su svojoj karijeri nisam vidio infarkt miokarda s 20 godina, a dječak je imao plućnu emboliju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Teorije zavere..

TOTALNI BLEKAUT! TRI DRŽAVE CENTRALNE AZIJE U MRAKU, NEMA NI VODE, STAO I PREVOZ!​

Masovno isključenje struje pogodilo je Uzbekistan, Kirgistan i jug Kazahstana.

„Usled nestanka struje u celom Biškeku (prestonici Kazahstana) nema vode. Sajt „Severelektro“ (Elektroprivreda) je privremeno nedostupan. Ovako masovno isključenje struje dugo nije bilo“, zaključuju Ruski mediji.

U Taškentu (Uzbekistan) zbok nestanka struje zaustavio se metro. Lokalni mediji, pozivajući se na neimenovane izvore, pišu da se desila velika havarija u energetskom sistemu Uzbekistana. Iz ove republike se napaja strujom jug Kazahstana i Kigistan.

GLOBALNO ZAGREVANJE? HAOS U ATINI ZBOG SNEŽNE OLUJE, NESTAJE STRUJE, VOZAČI ZAROBLJENI NA PUTU(VIDEO/FOTO)​

Vlasti su danas prinuđene da obustave većinu aktivnosti privatnih i javnih preduzeća u regionu Atike, regionalnim jedinicama Viotija, Evija, Kikladi, na ostrvima Sporada i na celom ostrvu Krit, zbog hladnog vremena.

Ministar za klimatsku krizu i civilnu zaštitu Hristos Stilijanides izjavio je sinoć da su sve javne službe obustavljene, izuzev opštinskih i regionalnih vlada, oružanih snaga i snaga bezbednosti, javnog zdravlja i drugih službi čiji je rad neophodan za upravljanje vanrednim vremenskim prilikama.

TURSKA JE POGOĐENA NEVIĐENIM RESTRIKCIJAMA JER IRAN ZAUSTAVLJA DOTOK GASA​

Turska je ove nedelje imala ogromne prekide isporuke električne energije industrijskim potrošačima na nivou bez presedana koji do sada nije viđen, nakon što su zalihe prirodnog gasa u toj zemlji smanjene zbog prekida uvoza iz Irana. Glavne industrijske zone i klasteri i glavna proizvodna mesta, uključujući one stranih proizvođača automobila, pogođeni su nestankom struje nakon što je Iran rekao krajem prošle nedelje da će zaustaviti izvoz prirodnog gasa u Tursku na deset dana, zbog tehničkih problema.

Iran je u petak saopštio da je dotok gasa obnovljen, ali je Turska rekla da su isporuke veoma niske i pod niskim pritiskom.

„Sistem je poremećen zbog niske količine i pritiska. Kompresorske stanice na turskoj strani su spremne, u funkciji i nema tehničkih problema na turskoj strani“, rekao je turski zvaničnik Rojtersu u petak.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Zavera...

CENZURA TEK POČINJE! ZUCKERBERG I META PREDSTAVILI SUPERKOMPIJUTER KOJI ĆE DA TRAGA ZA NEPODOBNIMA​

Zukerbergova kompanija Meta (bivša Facebook) predstavila je AI research SuperCluster, najbrži superkompijuter koji funkcioniše na principu veštačke inteligencije koji će biti potpuno izgrađen i pušten u rad sredinom ove godine. Veštačka inteligencija trenutno može da obavlja zadate poput prevođenja teksta s jednog jezika na drugi ali ono što je cilj a što ova veštačka inteligencija kroz ovaj superkompijuter najbolje radi jeste pronalazak štetnog sadržaja.

Kako tvrde iz globalističke korporacije RSC će pomoći Meta istraživačima da izgrade bolje AI modele koji mogu učiti iz triliona primera; rad na stotinama različitih jezika; neprimetno analizirati tekst, slike i video zajedno; razviti nove alate proširene stvarnosti i još mnogo toga. Na kraju, posao obavljen sa RSC-om će utrti put ka izgradnji tehnologija za sledeću veliku računarsku platformu – metaverzum , gde će aplikacije i proizvodi vođeni veštačkom inteligencijom igrati važnu ulogu.

Dalje iz mete izjavljuju da će pomoću RSC-a moći brže da treniraju modele koji koriste multimodalne signale kako bi odredili jesu li radnja, zvuk ili slika štetni ili benigni. Ovo istraživanje ne samo da će pomoći da ljudi navodno budu sigurni na njihovim plafrofmama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da, Bog lično štiti kroz adaptivni mehanizam. Jer Bog daje pa on funkcioniše ili ukloni svoju milost i on zakaže. Usko je to povezano ali se svetovnim ljudima čini da se radi o nekom sistemu samom po sebi.

Ne, Bog ga je uspostavio ali njegovo funkcionisanje ili nefunkcionisanje zavisi od milosti Božije.

No imuni sistem nije ono što kaže u Pismu nakon stvaranja "sve dobro beše".

Bog želi da shvatimo da je naše zdravlje, naš život i sve zaista u Njemu a ne u nama i "prirodnim" zakonima

Stvorio imunitet koji je sposoban da "uci" i sam se bori, da bi mu onda sam Bog pomagao da se bori!? Gospode Boze pomiluj! :gl_sigh:

Kakve veze ima sto Bog moze da "ukloni imunitet", pa moze i dah da ti ukloni ako zeli! Kakve to veze ima sa onim o cemu mi pricamo?

Imunitet funkcionise sam, zasnovan na zakonima koje je Bog uspostavio! I Bog tu nista ne radi, niti odmaze niti pomaze! Po tebi bi onda trebalo da ti pomaze i kad prelazis ulicu, jer zakon gravitacije nije dovoljan!

Opet kazem - Boze pomiluj!

Jovane, Bog je coveku dao adaptivni imunitet sa razlogom, i taj imunitet je sposoban da se prilagodjava! Dovoljan je za prirodnu sredinu za koju je predvidjen, i da coveku omoguci savrseno zdravlje i duboku starost! A kada covek izadje iz te sredine i zatvori se u "kavez" (u grad), taj imunitet vise ne funkcionise kako treba i covek oboljeva! (tada su potrebni lekovi, vakcine i sl..) Tacka!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Dr. Perrone pred parlamentom Luksemburga: Od početka pandemije sve je puno laži i obmana​

Prenosimo govor dr. Perronea pred parlamentom u Luksemburgu:

“Gospodo i gospođe, ministri i zastupnici,

Velika mi je čast danas biti ovdje. Prije svega želim predstavoti svoje profesionalno iskustvo, posebice u predsjedavanju Komisijom za zarazne bolesti, Visokog savjeta za javno zdravlje: Kroz 15 godina bio sam konzultant više francuskih vlada o upravljanju hitnim zdravstvenim situacijama i epidemijama. Godinama sam bio predsjednik Tehničkog komiteta za cijepljenje, praktički bio na čelu ‘politike za cijepljenje’ Francuske. Tako da uopće nisam antivakser kako mediji znaju etiketirati.

Godinama sam smatran stručnjakom za cjepiva u Francuskoj, Europi i svijetu. Vjerujem da je najveći skandal ove epidemije što su nas natjerali da ovaj proizvod zovemo cjepivom. A to uopće nisu cjepiva. Dokaz je to što sada znamo da ne funkcioniraju, da ne sprječavaju prenošenje zaraze, ne sprječavaju teške ishode. Zemlje s najvišom stopom procijepljenosti imaju više od 90% ljudi na odjelima za intenzivnu njegu koji su cijepljeni, cijepljenje ne sprječava prijenos…

Moramo zaustaviti ovaj delirij želje za cijepljenjem. I to bolesti koja gotovo više ne ubija. Dosta je brojki napuhano, osobito s ovim PCR testovima koji su ‘pojačani’ iznad znanstveno odobrenih granica.

......

Što se tiče prava.. najvažnije je da smo u Fazi 3. eksperimentiranja, i da je međunarodnim aktima, uključivo Nűrnberški kodeks, zabranjeno obavezno nametati obavezu za eksperimentalni proizvod. Sve počiva na parlamentarcima koji glasaju za ovaj eksperimentalni proizvod. Mogu osobno odgovarati na međunarodnom sudu za izuzetno teške propuste. A to je ugrožavanje ljudskih života.

Završit ću s djecom.

Ima djece koja umru od cjepiva. A sada znamo da je broj djece koja umru od cjepiva veći nego od Covida. Jer od Covida gotovo da ne umiru. U svom okruženju znam dječaka od 17 godina i djevojku od 20 godina koja je umrla u roku 8 dana od cijepljenja, od infarkta miokarda. Nikada su svojoj karijeri nisam vidio infarkt miokarda s 20 godina, a dječak je imao plućnu emboliju.

Ne vredi njima pricati Slape! Ne vrede im ni lekari ni strucnjaci, pa ni ovaj Dr. Perrone.

Zar ne vidis da ce Jovan sve izvrnuti i negirati? On prosto ovo mora da radi da bi sam sebe ubedio kako nije ispao naivan kada je eksperimentalnu vakcinu primio!

On je do sada stvarno i poverovao ono sto je pricao, sto je "isisavao iz prsta"! Ja sam siguran da on ni sam ne veruje ono sto prica, ali se na silu ubedjuje da je tako!

Jos nesto, prinudjen je da ti tera inat, jer ti si Slap.. Nije to Mire bivsi adventista, koji je blag i tolerantan.. A oni su bas zato ubedjeni da te moraju pobediti, diskreditovati po svaku cenu, jer ih ne stedis, bockas ih stalno, i veruju da ih mrzis.. A tu lezi jos jedan razlog zasto se on suprotstavlja, i odatle i njegova neobjektivnost na ovoj temi, kao i na onoj temi o abortusu..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Stvorio imunitet koji je sposoban da "uci" i sam se bori, da bi mu onda sam Bog pomagao da se bori!? Gospode Boze pomiluj! :gl_sigh:

Kakve veze ima sto Bog moze da "ukloni imunitet", pa moze i dah da ti ukloni ako zeli! Kakve to veze ima sa onim o cemu mi pricamo?

Imunitet funkcionise sam, zasnovan na zakonima koje je Bog uspostavio! I Bog tu nista ne radi, niti odmaze niti pomaze! Po tebi bi onda trebalo da ti pomaze i kad prelazis ulicu, jer zakon gravitacije nije dovoljan!

Opet kazem - Boze pomiluj!

Jovane, Bog je coveku dao adaptivni imunitet sa razlogom, i taj imunitet je sposoban da se prilagodjava! Dovoljan je za prirodnu sredinu za koju je predvidjen, i da coveku omoguci savrseno zdravlje i duboku starost! A kada covek izadje iz te sredine i zatvori se u "kavez" (u grad), taj imunitet vise ne funkcionise kako treba i covek oboljeva! (tada su potrebni lekovi, vakcine i sl..) Tacka!

Ne shvataš. Imunitet je uredu, ali on nije savršen. Niti je Bog igde rekao da se niko neće razboljevati ako se oslanja na imunitet. Nije on dovoljan. Zato je dobro pomoći mu, nije savršen. Vakcinacija je podrška, potpora.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zar ne vidis da ce Jovan sve izvrnuti i negirati? On prosto ovo mora da radi da bi sam sebe ubedio kako nije ispao naivan kada je eksperimentalnu vakcinu primio!

On je do sada stvarno i poverovao ono sto je pricao, sto je "isisavao iz prsta"! Ja sam siguran da on ni sam ne veruje ono sto prica, ali se na silu ubedjuje da je tako!

To što je Jovan primio cjepivo koje zapravo cjepivo i nije, eno ti gore tvrdnje čovjeka koji to zna, pa iz inata sada besmislice zastupa samo zato da nama ne bi morao priznati da je u krivu, najmanji je njegov problem. Jovanova prava, pogibeljna, nesreća je njegova opsesija da mora biti drugačiji, pa onda da bi nama dokazao da mi krivo vjerujemo, on odbacuje Boga Isusa i dane ovdje troši nadajući se da će sa sobom još nekoga u vječnu propast povući. Ne znam je li bolesnije ili drskije.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Koje je nacionalnosti direktor Fajzera Albert Burla? Evo poslusajte sami sta kaze:

Komentarišući svoje veze sa izraelskim liderima, on je za Kanal 12 rekao da je razvio „veoma srdačne odnose sa Bibijem (Netanjahuom) ranije i (premijerom) Naftalijem (Benetom) sada. On je dodao da je ostao u kontaktu sa Benjaminom Netanjahuom.

„Znam da u Izraelu… imate politiku koja vas ponekad deli. Za nas, Jevreje napolju, postoji Izrael. Ne postoji ni jedna ni druga partija“, rekao je on. „Smatramo da je Izrael sigurna luka u koju uvek možemo da idemo. Dakle, za nas je Izrael veoma važan.”

*Rekao sam ranije da su tvorci svih vakcina jevreji i ne samo to, oni vode apsolutno sve! Oni kreiraju i novi svetski poredak!

Da upitam jos jednom, protiv koga se ono hitler borio??? Zar nije govorio da se bori protiv "satanista" i da su jevreji satanisti? ALI LJUDI TO NE ZNAJU! Nasa istorija je skroz lazna! Nacinili su hitlera zlocincem, a on se borio za slobodu! Sve je izvrnuto!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa šta je ovo Mire, opet antijevrejska propaganda. Čuj, koje je nacionalnosti Burla?

A vidim i za Hitlera kažeš da se borio za pravdu i slobodu. E da, ovo nisam naveo ovde, ima jedan njegov citat gde se zalaže da se neprijatelji Nemaca ne vakcinišu i ne zaštite, te da im treba pričati da su vakcine opasne :). Zaista ste po tom pitanju u istom frontu.

Ali da ne pokrećem dalje, samo moram reći da ovo što si pisao nije dobro, nikako

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa šta je ovo Mire, opet antijevrejska propaganda. Čuj, koje je nacionalnosti Burla? A vidim i za Hitlera kažeš da se borio za pravdu i slobodu.

Ne, nije to antijevrejska propaganda, nego cinjenica! Na celnim mestima svih institucija sveta (banaka, korporacija, medija, muzicke i filmske industrije, nauke itd..) sve su jevreji! To je lako proveriti, sve vode jevreji, ceo svet! I to je sa razlogom! Oni veruju da su "visa rasa" tj. izabrani narod, Bozji sinovi a mi smo "goja" - stoka! I cak veruju u prorocanstvo da ce im se svi pokloniti, i da su oni ti koji treba da vladaju izmedju neprijatelja po prorocanstvu a na kraju ce i zvanicno da zavladaju citavim svetom! Od njih ce i antihrist doci, zato gledaju da sagrade hram! To je kad neko namerno izvrne judaizam!

Dakle, iza pravih postenih jevreja se kriju satanisti, a ta prica o "antisemitizmu" ih stiti da ostanu nedodirljivi! I to je namerno tako namesteno!

Hitler im je samo terao kontru govoreci kako smo "mi arijevci" - sveta rasa! Posebno je nemce uzdizao! Odatle i ono sto se naziva "nacizmom" i to je pogresno interpretirano, izvrnuto u istoriji, da bi se zastitili satanisti koji se svo vreme kriju iza njih!

Hitler je po zvanicnoj istoriji okarakterisan kao negativan lik, iako je hteo da spasi svet od satanista, a o tome grmi pa udara o govornicu kako ih treba pobiti.. Gledao sam prevedeno sve sta je pricao, niko se ne usudjuje to ni da prevede!

Naravno da je on pocinio genocid, i niko to ne pravda, ali se kriju pravi razlozi zbog kojih je to radio! Ljudi to ne znaju!

gde se zalaže da se neprijatelji Nemaca ne vakcinišu i ne zaštite, te da im treba pričati da su vakcine opasne :)

Ne manipulisi, vakcine su ok, i niko nije pricao protiv vakcina u globalu, vec protiv ovih novokomponovanih! Pa tako ne mozes ni hitleru nabaciti da je na njihovoj strani!

Evo sta bi se desilo kada bi danas neko krenuo u rat protiv satanista i pobio sve tkz. "filantrope", ukljucujuci tu i Bill Gatesa, Sorosa, Rokfelera i ostale? Pa ne da bi ga narod pozdravio, vec bi ga ovacijama podrzao!

A zasto se onda hitler predstavlja zlocincem?

Radi se o izvrnutoj istoriji, satanisti su na kraju pobedili, i oni su napisali istoriju koja ih stiti!

Odmah nakon ratova (i depopulacije) formirana je i "Liga naroda" ili Ujedinjene Nacije, koje danas sprovode satanizam, napravljena je lazna drzava Izrael itd..

A to da li je hitler zlocinac, naravno da je pocinio genocid, naravno da je ubijao neduzne, i to treba osuditi, ali je poenta da se pravi razlozi iza njegovih dela kriju, i da nam je SVA ISTORIJA LAZNA!

samo moram reći da ovo što si pisao nije dobro, nikako

Znam ja kako to zvuci, ispada da neko brani nacizam. Ali namerno je takva klima i stvorena da se o tome ne bi razgovaralo! Jer cim pokrenes tu temu odmah te proglase antisemitom ili nacistom! Na taj nacin sprecavaju da do ljudi dopre istina!

Poslednja izmena:
Natrag