On kaže. On kaže "neću pustiti"..znači samo Jahve može stati na put. Ne naše telo, naš organizam. To i jeste prava pouka za našu gordost.
Jovane, ne bi mu dao adaptivni imunitet koji je sposoban da "uci" i da se sam bori protiv bolesti kada bi on trebao da mu "pomaze"! Jesi li ti svestan toga?
On "pusta" ili "nepusta" bolest u tom smislu sto moze da kazni bolescu ili da zastiti od nje, ali to nema veze sa sposobnostima samog imuniteta!
On je dovoljan u prirodnim uslovima da zastiti od bolesti, jer je za to i predvidjen!
Evo, da li tebe stiti Bog kada dobijes gripu? A sto si se onda vakcinisao ako te stiti? Shvatas li ti apsurd koji ovde zastupas?
Znaci, da te Bog ne stiti!
Mi moramo shvatiti da zavisimo ua kraju samo od Boga.
Opet skreces na manipulaciju!
To da mi zavisimo od Boga i da trebamo zahvaljivati Bogu za sve sto nam je dao je cinjenica, ali to nema veze sa imunitetom kojeg nam je dao, i kojeg je nacinio tako da se "sam bori protiv bolesti"!
Taj imunitet ne bi bio adaptivan i sposoban da "uci" da nije predvidjen da samostalno vrsi svoju funkciju!
Ne bi ni trebalo da Bog stvara imunitet, ako je neophodno i pored toga da Bog pomaze coveku da ostane zdrav! Sta ce mu onda imunitet?
Znaci, Bog nije predvideo da "pomaze covekovom imunitetu", vec da se taj imunitet sam izbori! Takvog ga je nacinio! A iz toga i proizlazi da je on bio nacinjen savrsenim, da zastiti coveka u uslovima u kojima je tada ziveo!
Covek danas ne zivi u skladu sa prirodom i normalno je da taj imunitet vise ne vrsi svoju funkciju! A upravo tu cinjenicu ti zloupotrebljavas, kada tvrdis da je on "nesavrsen", i to je manipulacija!
Na kraju se to uvek okrene protiv Jevreja jer su ti "satansiti" zapravo jevreji. Ne shvataš kako se ovaj antisemitizam neprimetno provlači kroz religioznu priču, sa religioznim ruhom. A zapravo je otrov.
Opet izvrces! A kada kazu da su srbi teroristi, jer su eto neki pojedinci cinili zlocine? Znaci nema veze kad se radi o srbima ili rusima, nije zabranjeno tako govoriti, ali je opasan takav narativ kada se radi o jevrejima!
Bas lepo!
Srba je malo kao i Hrvata i svih nas na Balkanu. Tako da ne brini, ne predstavljaju opasnost.
Mi smo za njih "mali rusi", i zato moraju da nas ugnjetavaju, jako im smetamo..
Napredni narodi nisu opterećeni sobom..svojom veličinom. Što ej jedan narod manje opterećeni sobom to je uspešniji.
Upravo to je i poenta! Narodi koji ne gaje nacionalnu svest i ponos, oni odgovaraju NWO poretku, dok narodi koji je gaje nisu podobni za novi svetski poredak! Jer globalizam zahteva odricanje od nacionalne svesti i ponosa, i stapanje u jednu istu masineriju! Zato mi i stradamo!
Kazes "oni koji nisu optereceni sobom su uspesniji", pa normalno je da su uspesniji, jer njih nece dirati, nas ce da razbiju i uniste na svaki moguci nacin, jer im ne odgovaramo!
Hrvati su opet drugo, oni iako imaju nacionalni ponos, oni su podlozni, spremni su da slusaju naredbe okupatora radi svoje koristi, a srbi to nisu, oni teraju inat! I radije ce pomreti nego da pristanu na ponizavanje! Srbi su umislili da su veci i od NATO-a i od amerike, da su rodjeni da vode svet! Tako smo se i hitleru suprotstavili, dok su drugi lizali okupatorsku cizmu!
Upravo zato ne mogu ocima da nas vide i gledaju, jer iako smo mali, mi predstavljamo ogromnu opasnost!
Oni hoce da vode svet, a mi isto zelimo da vodimo svet! Svugde smo se trpali, UN smo osnovali, pokret nesvrstanih, SZO smo osnovali.. To je dok smo bili jaki, a sada su nas unistili, jer im smetamo.. Mi smo zeleli mir, moral, prosperitet, slobodu, ljudska prava.. A oni to uopste ne zele, i zato moraju da nas uniste! To je borba dobra i zla!