UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 28.07.2010
- Poruka
- 1.701
Мој први пост, реплика упућена на твој пост:Pogledaj svoj prvi post na ovoj temi koji si napisao,pa ce ti biti jasno kako si izneo puno uvreda i lazi na moj racun i racun JS,a ja prelazim preko toga ,al badava.
Ti kao urednik treba da se drzis teme ,a ako imas nesto privatno onda privatna prepiska ,
Poenta je da svaki razgovor bude racionalan i u skladu sa temom,pa se zato drzi teme i kao veliki pravoslavac pisi sta ti kao pravoslavac mislis o idolopoklonstvu ili o ovoj recenici iz
Исус син Навинов 24:14
„Зато се бојте Јехове и служите му беспрекорно и верно. Уклоните богове којима су ваши преци служили с друге стране Еуфрата и у Египту, и служите Јехови.15 Ако не желите да служите Јехови, изаберите данас коме ћете служити, боговима којима су служили ваши преци с друге стране Еуфрата или боговима Амореја у чијој земљи живите. А ја и мој дом служићемо Јехови.“
Сад ми наведи где сам те и чиме увредио, конкретно и без демагогије?Јесте да је пост из фебруара 2022 али да демантујем неистину! У Русији, на почетку СВО није било било какве мобилизације. Мобилизација је била тек крајем септембра 2022. То је уједно била једина мобилизација на територији Руске федерације, и то ограниченог обима!
Ово је чисто да се демантује цитирани текст, што се тиче Русије!
Иначе, Јеховини сведоци и слични, у Русији су проглашени за секте и стављени ван закона! Да ли се то некоме свиђа или не, то у опште није релевантно!