Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Misliš da nisam predvideo da bi me prijavio. E pa i na to sam mislio.
Zasluzujes da te prijavim, jer maltretiras sve oko sebe i vredjas..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Misliš da nisam predvideo da bi me prijavio. E pa i na to sam mislio.
Јесте да је пост из фебруара 2022 али да демантујем неистину! У Русији, на почетку СВО није било било какве мобилизације. Мобилизација је била тек крајем септембра 2022. То је уједно била једина мобилизација на територији Руске федерације, и то ограниченог обима!Jehovini Svedoci u Rusiji i Ukrajini odbijaju mobilizaciju i ne ucestvuju u ratu.Zato su i zverski proganjani i od jednih i od drugih.
Док сам живео у Београду, редовно су ми долазили на врата, мада сам их пар пута љубазно замолио да не долазе. Рекао сам им, ја сам православац као и моји већ вековима и да ме зато поштеде својих обилазака. Не, и даље су долазили све док их буквално нисам ишутирао и рекао да ће следећи пут радити мотка!....tebi su i Jehovini Svedoci nasilni, a mrava ne bi zgazili.. I njih napadas i vredjas..
Зато, то са мравима, батали. Спроводе психичко насиље. Упорни су и досадни. Не уважавају туђе мишљење, молбу.
и даље су долазили све док их буквално нисам ишутирао и рекао да ће следећи пут радити мотка!
Зато, то са мравима, батали. Спроводе психичко насиље.
Лично, волео би да их у Србији забране као и у Русији
Сви, који примају новац из иностранства за своје деловање треба да се прогласе за стране агенте!
А какве везе самном имају њихова правила? По истом принципу, ни они мене нису хтели да саслушају када сам им рекао, ја сам као и сви моји вековима уназад православци!Oni imaju nepisano pravilo, odnosno tako ih uce, da ako neko nije hteo da saslusa prvi put, pokusaju u neko drugo vreme, jer okolnosti i misljenja ljudi se menjaju. Neko ko danas nije hteo da cuje, mozda ce za par meseci ili godina hteti da saslusa. Zato oni dolaze vise puta..
Управо супротно, сила је за њих решење. Када су схватили да могу да их побацам са спрата, више ми нису долазили! Олош само силу разуме!Cini se da je to jedini nacin, da im zapretis. Ali nije.. Jer ako nasilno reagujes, to vise ucvrscuje njihovo uverenje, jer Hristos nije bio nasilan.. Zato je bolje saslusati, i pruziti im valjane argumente iz biblije. Kada ih suocis sa argumentima, vise nece dolaziti.
Ајде заобиђи ме те приче о помоћи. Ко је и када од њих тражио помоћ? У опште ме они нису никада интересовали јер су обична секта и одакле ти та бесмислена идеја о тражењу помоћи. То што ти припадаш тој секти, то је твој лични избор и на томе нека се и заврши. Нема потребе да било коме солиш памет по том питању. Твоје лично право је да сутра постанеш и наркоман и шта, онда ћеш нам објашњавати како то није лоше?Sami ljudi nisu krivi, tako su uceni. I nemaju zlu nameru, zele da pomognu.. Ako vide da si nasilan, to ce ih jos vise uveriti da su Bozje sluge. Jer Histos tako ne bi tako reagovao!
Ја ћу ти причати на основу доказа који су у Русији дати јавности на увид. 90% новца добијали су из САД-а, што је документовано банковним трансакцијама. Због тога и свог начина деловања, проглашени су страним агентима и стављени ван закона! Тако то раде озбиљне државе! Русија, у којој живим, мулти конфесионална је држава. На првом месту је православље, пошто Руси чине нешто преко 80% становништва. На другом месту је ислам а онда су ту негде католици и Јевреји а иза њих Будисти.Pogresno je misljenje da je u pitanju novac i da su agenti.. Oni novac ne prikupljaju.. To je jedna jedina zajednica kojoj je obavezno skupljanje novca strano..
Ko ih finansira? Price da ih finansiraju strane sluzbe su dosta naduvane, jer to se finansira dobrovoljnim prilozima...
Ja sam proveo 3 do 5 godina u J.S., i dinara nisam dao, niti mi je ko trazio. A kad neko pocne da mi prica kako hvataju babe da im pisu stanove, ili traze novac, to je van svake pameti.. Ovo mozes cuti i na pinku, i razne gluposti..
Ne moze o sekti da prica neko ko tamo nije proveo ni dana. Ja jesam! I znam o cemu pricam.
Upotrebljavati silu nije kršćanski...Управо супротно, сила је за њих решење. Када су схватили да могу да их побацам са спрата, више ми нису долазили! Олош само силу разуме!
Много тога није хришћански. Ево, по писању, видим да си Хрват. Хришћански је то што сте ви Хрвати радили у име вере и не само ви Хрвати, него у опште католици?Upotrebljavati silu nije kršćanski...
Ja sam bivši katolik, sad sam sektaš. Srbi, pravoslavci nisu ništa bolji....pop blagoslovi jedinicu "Škorpione" i ovi pobiju hiljade muslimana...to je samo mali primjer. Ni jedni ni drugi ne valjaju, prije svega mislim na katolike i pravoslavce nacionaliste. Svi ste vi tzv. kršćani, jedan sat ko bubice u crkvi, ali kad se iziđe onda se psuje, pije, slušaju narodnjaci, razmišlja o svjetskim stvarima - ubili bi sve ostale vjere, a boriti se za vjeru i trpjeti nije isto. Čast izuzecima, koji su pravi kršćani, koji vole sve ljude, nacije, vjere, čine dobro, pomažu itd. Pusti se krilatice - Bog i Hrvati, Srbi - nebeski narod....ne spašava nacija, nego Isus.....Много тога није хришћански. Ево, по писању, видим да си Хрват. Хришћански је то што сте ви Хрвати радили у име вере и не само ви Хрвати, него у опште католици?
И ти ћеш као секташи држати некоме слово. Тешко!Ja sam bivši katolik, sad sam sektaš. Srbi, pravoslavci nisu ništa bolji....pop blagoslovi jedinicu "Škorpione" i ovi pobiju hiljade muslimana...to je samo mali primjer. Ni jedni ni drugi ne valjaju, prije svega mislim na katolike i pravoslavce nacionaliste. Svi ste vi tzv. kršćani, jedan sat ko bubice u crkvi, ali kad se iziđe onda se psuje, pije, slušaju narodnjaci, razmišlja o svjetskim stvarima - ubili bi sve ostale vjere, a boriti se za vjeru i trpjeti nije isto. Čast izuzecima, koji su pravi kršćani, koji vole sve ljude, nacije, vjere, čine dobro, pomažu itd. Pusti se krilatice - Bog i Hrvati, Srbi - nebeski narod....ne spašava nacija, nego Isus.....