Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sygic TA aktuelne mape su 2021.12
New core (SDK 20) u Sygic navigaciji nije ništa popravilo
Drugari, @martin7tr i @deny_s, iako je ovo zaista nebitno, izašle su TomTom Sygic mape koje imaju oznaku 2021.12 i piše "Tekuće mape: Decembar 2021". Pomenuo sam da sam platio licencu Premium+ a ona uključuje i mesečno ažuriranje mapa. Međutim, da li je samo još to nedostajalo pa da navigacija Sygic bude savršena...
Evo još jedan dokaz da tz. "novi algoritam" navigacije nije dobar. Možda su ovakvo (re)rutiranje sada "usavršili". Ipak, i u ovom primeru se vidi da u Sygic kompaniji odlučuju loši programeri. Navigacija nudi put od 3.8km sa kojim stižem do kuće u 16:32. Ja vozim po instrukcijama druge navigacije i sa njenim predlogom, skretanje levo u "gužvu", i Sygic pokazuje da se stiže za 1 min ranije a put je duplo kraći, 1.9km. Pretpostavljam da je "programer" odlučio da se uvek bira put bez gužve, bez obzira što se i duže vozi i kasnije stiže. Da ne pominjem da su to obično tesne ulice, sa puno parkiranih automobila... Naravno, ne bi ovo bilo toliko strašno da ne pokazuje da "New core", new routing (completely new library, improved routing, better traffic recalculations..), nije suštinski popravilo navigaciju. "Trla baba lan... "
EDIT: Putanje se vide na displeju TomTom navigacije, poslednje 3 slike. U Ulicu Kneza Višeslava je bolje skrenuti levo (kako predlažu TomTom GO Navigation i GMaps) a ne desno, kako Sygic verzija 21.0.0 predlaže, pretposlednja slika u prilog
Jesi isprobao mozda da li ovako rutira i kad nema pristup internetu? Mozda ako ne koristi podatke o sabracaju bude bolje to malo? Nikako da i sam isprobam, malo sam izgubio nadu da ce Sygic da se resi nekih problema......Pretpostavljam da je "programer" odlučio da se uvek bira put bez gužve, bez obzira što se i duže vozi i kasnije stiže. Da ne pominjem da su to obično tesne ulice, sa puno parkiranih automobila... ...
Jasno je da nije moguće istovremeno izvoziti i proveriti dve rute, onu koja uključuje informacije o saobraćaju i onu koja nema traffic informacije. Ipak, moguće je na početnoj poziciji proveriti rutiranje sa i bez informacija o gustini saobraćaja. Danas je nedelja, saobraćaj je izuzetno slab, ali sam lako pronašao dva primera.Jesi isprobao mozda da li ovako rutira i kad nema pristup internetu? Mozda ako ne koristi podatke o sabracaju bude bolje to malo? Nikako da i sam isprobam, malo sam izgubio nadu da ce Sygic da se resi nekih problema...