VIP
- Učlanjen(a)
- 28.02.2012
- Poruka
- 5.190
Sada sam vozio po gradu sa Sygic. Ovo je uzas. Necu vise da gubim vreme oko ovoga.
Davno sam se prošao tog užasa, glavu izgubit sa njom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sada sam vozio po gradu sa Sygic. Ovo je uzas. Necu vise da gubim vreme oko ovoga.
to mu dodje kad se poveže na tvoj audio system u kolima da govona poruka od sygic-a malo kasni dok blutut ne otvori komunikaciju, da ti ne saseče početakJa na sygic truck ne koristim online saobracaj jer sam tako sigurniji da mi nece zeznuti rutu...
da li neko zna moze li da se isklj opcija da mi u toku voznje ne nudi "brzu rutu za xxx min" i ja ako ne vidim na vrijeme on je sam prihvati...mada i par puta sam je ja namjerno "prihvatao" i ostao je na istoj ruti...
Druga stvar, zna li neko da mi objasni sta znaci ovo i kako funkcionise..."KASNJENJE"
Ja se slažem sa vama da sygic zafrkava ali ja ga koristim već godinama po Hrvatskoj i Bosni ali isključivo sa Here mapama što sam zahvalan jako puno Nensu što i ove nove verzije mogu ići sa here mapama znači koristim običan sygic najnoviju verziju i sygic truck ali za automobil ne kamion jer kamion nemam i nemam vozačku za kamion i ne kažem da nije moguće da bude nekih grešaka ali ovo što sam ja koristio i tražio bez ikakvih problema me je na pravo mjesto odvelo i sve kamere na putu vidi i javio.
Sygic ne rutira od 14.5x verzije. Od navigasa dobio info da je nova 21.xx "konačno rešena". Poverovao, valjda nisu blesavi da ne znaju da li radi ili ne.Davno sam se prošao tog užasa, glavu izgubit sa njom.