VIP
- Učlanjen(a)
- 28.02.2012
- Poruka
- 5.190
Koja je svrha da se objavljuju "nove" verzije svakih 10 dana? Sta korisnik dobija novom verzijom???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Takođe, bez navođenja "Šta je novo", instalacija i neko "ad hoc" testiranje su zaista puko "ubijanje dosade". Ovo nije primedba @braonpas, isključivo ozbiljna zamerka nesposobnoj Sygic kompaniji... Ipak, ko želi, može da se igra, ko ne želi ne mora . To dokazuje i datum apdejta: 26. Novembar2021. "Trla baba lan..."Koja je svrha da se objavljuju "nove" verzije svakih 10 dana? Sta korisnik dobija novom verzijom???
Ispravljene greške prijavljene sa različitih uređaja. To što često objavljuju je za testiranje beta korisnika. Ako je nema na GP, onda je beta verzija.... Sta korisnik dobija novom verzijom???
Posto mene citiras pa da ti kazem da te nisam ni pitao za greske.Ispravljene greške prijavljene sa različitih uređaja. To što često objavljuju je za testiranje beta korisnika. Ako je nema na GP, onda je beta verzija.
A to što aplikacija ima greške, pitajte Sygic, a ne mene.
Nisi li ti postavio ovo pitanje? Svrha je ispravljanje greski.Koja je svrha da se objavljuju "nove" verzije svakih 10 dana?
Izvini druze, nisam znao da si namćor.Nisi li ti postavio ovo pitanje? Svrha je ispravljanje greski.
A ako i nisi mislio na greske, jer me nisi ni pitao, ti ne postavljaj na forum pitanje nego na support@sygic.com
Sygic-Premium-v20.9.12-1822_build_210200912-Mod-armeabi-v7a.apk
ova verzija radi normalno i cita znakove a da ne izbaci softver na full hd podesavanju samsung android 9