Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I KOD MENE RADI sve bez greske ali mapchanger nece a na internij hoce ?Evo da javim obrisao sam čisti Sygic sa SD kartice i ostao je onaj što je mobitel sam instalirao u SD kartica, Android/data/com.sygic.aura/files/Sygic i sve radi bez greške.
ima imaš djelova koji su otišli na uređaj sve obriši sa uređaja što se tiče sygica napravi restart i onda pokreni sygic mora prebaciti on sam cjelu instalaciju na SD karticu u Android i dalje gore sam opisao gdje i onda će raditi samapama i licencama koje ti ručno staviš.
obriši sve od TT mapa mora biti wcl isto od nt mapa isključi internet dodaj u mapu ovaj content i probaj i da li ti je kad si pokrenuo navigaciju prebacivalo nešto ako je onda otiđi u na SD kartici mapu Android/data/com.sygic.aura/files/Sygic i tu u tom Sygicu mora biti sve isto kao i ovome što je direkt na SD kartici i mora raditi ako proradi onda ovaj Sygic što je direkt na Sd kartici možeš obrisati,ako ne bude radilo ako hoćeš spojit će mo se preko Teamwiewerw i napravit ću ti za kontakt koristi skype a ja sam na skype mirkeclj
Pa normalno da radi mape nq ne možeš da skidaš sa navigacijom kao tt, nego ih skineš na komp i onda prebaciš u mobitel a skida se sa mapdownloaderom koji ima u ovoj temi malo ispred.