Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
916
Kad sam skinio aplikaciju Send To GPS direkt iz trgovine sad mogu preko nje kad obilježim i želim podjeliti mjesto ili lokaciju ponudi mi da to napravim sa kojom god hoću navigacijom a imam ih podosta na mobitelu i super radi.
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
916
Kad sam skinio aplikaciju Send To GPS direkt iz trgovine sad mogu preko nje kad obilježim i želim podjeliti mjesto ili lokaciju ponudi mi da to napravim sa kojom god hoću navigacijom a imam ih podosta na mobitelu i super radi.
Ja sam se posebno bio interesovao za "Maps to Sygic". Ova aplikacija je još bolja. Mogu se koordinate poslati i mejlom. Probao sam. Takođe, korektno se lokacija "importuje" i u razne, izabrane navigacije.
Međutim, pošto se na mom Huawei mobilnom vratio problem "There is insufficient space on the device" (slika u prilogu), nisam mogao sa Play Store. Sva je prilika da ću uvesti u igru jačeg "igrača". Novi telefon. Zato sam instalirao verziju koju je @nenadsenn postavio. Sve je OK. Međutim, kada krenem šerovanje, pojavi mi se neka "reklama", jer je internet i dalje uključen. To je ili neki antivirus za mobilne, igrica ili preporuka za restoran... Mislim da nije opasno, jednostavno odbacim i nastavim.....Da li još neko ima ove "propratne pojave" ?
 

Prilozi

  • Huawei no space.png
    Huawei no space.png
    91,4 KB · Pregleda: 59
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
@nenadsenn
vidim da je stavljena ver. 15.0.3 na prvu stranu komplet sa kamerama i dr. pa me interesuje da li je tu implementirano tvoje resenje za zvucno upozorenje za kamere ili se mora ponovo sve raditi prema tvojim files.Naime problem je sto su ovi tvoji podaci o kamerama dosta stari za Srbiju (obecao si da azuriras kad nadjes vreme) a ovamo su verovatno sveziji podaci. Ako to sa prve strane ne radi (obavestenja za kamere) onda ostajem ovako kako je i cekam tvoje azuriranje. Pozdrav.

EDIT:
Kako sam da uradim update kamera za Srbiju pod uslovom da sve ostane onako kako si ti postavio files
 
Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.523
Слажем се навигасом. Апсолутно сам против постова на енглеском језику, не због енглеског, него зато што су они копирај/налепи варијанта а и зашто би на форуму чији су корисници са простора бивше југе међусобно комуницирали на енглеском?!
Могао је да се потруди и да преведе текст као и да окачи линкове и ако качи верзију која више није актуелна.
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
916
Sygic_15.0.9_crk.apk

Sa priloženog linka možete skinuti Sygic SD folder v160. Na istom linku su i apk fajlovi za verzije Sygic 15.0.x , zaključno sa Sygic_15.0.9_crk.apk
Ukoliko imate instaliranu neku od verzija 15.0.x možete, bez deinstaliranja, jednostavno pokretanjem apk fajla instalirati novu verziju, preko postojeće. Sva podešavanja ostaju sačuvana.


1507 L.jpg

Novo u 15.0.5
Fix for Android 5.1
Fix for loading contacts


Novo u 15.0.6
Another fix for loading contacts

Novo u 15.0.7
Another fix for loading contacts

Novo u 15.0.8
Final fix for loading contacts
Fix for Android 4 [caused by fix for android 5.1]


Novo u 15.0.9
Changelog: 15.0.9
fix fordownloading maps on mobile connection


Instruction:
1. Uninstall the previous version and delete the folder Sygic
2. Copy Sygic folder to root internal or external SD
3. Add maps, wcl and content.info with Sygic PC maps DOWNLOADER - 2014.09/2014.12
4. Add Voices
5. Install APK
6. Do not use WiFi and do not send e-mail
*******************************************
7. If you have a previous version. Install over it.

Tnx Brown Dog !

EDIT 1

Iskreno, smatram da ovo više nema nikakvog smisla.
Izvinjavam se što sam uopšte započeo ovaj post...Toliko besmislenih "novih" verzija je već NEDOPUSTIVO NEOZBILJNO.

Na kraju, glasno ću razmišljati. Pitam se da li nas neko, sa osnovnim poznavanjem android programiranja, ne zavitlava. Jednostavno, promeni samo informaciju o verziji a sve drugo ostane nepromenjeno...

EDIT 2 (26.3.2015.)

Jedina vidljiva razlika na prvoj od gornje 3 slike je oznaka verzije 15.0.9 i oznaka realizacije 121784. Sve ostalo je nepromenjeno. Ostaje nam da čekamo verziju 15.1.0. Pošto se odavno nije desilo da se ovoliko dugo ne pojavi nova Beta verzija, moguće da se i Sygic uozbiljio. Možda to bude suštinski nova verzija. Da se i primeti neka razlika. Kao kada se sa 14.6.7 prešlo na 14.7.7
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
@navigas
Da li tebi rade mobilne kamere sa zvucnim obavestenjem one sto je postavio nenadsenn i da li znas kako to update npr. sa poiplaza.
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
916
@navigas
Da li tebi rade mobilne kamere sa zvucnim obavestenjem one sto je postavio nenadsenn i da li znas kako to update npr. sa poiplaza.
Sve radi i u simulaciji i u realnoj vožnji. Sve sam uradio onako kako mi je nenadsenn savetovao i kako sam opisao u postu #1512. Podesio sam glasovna obaveštenja. Ostavio sam samo zvučno za oštru krivinu. Kao što možeš videti na slikama za verziju 15.0.7, na srednjoj slici se vizuelno pojavljuju one crne strelice na žutoj podlozi. Tu se čuje i zvučno upozorenje o oštroj krivini. Na trećoj slici ikonica kamere blinkuje, a čuje se i obaveštenje "Kamera za semafor i brzinu".
Do sada nisam apdejtovao nove prekršajne kamere sa poiplaza. Tako da ne znam da li bi nešto trebalo prilagođavati. Mislim da je nenadsenn i to objasnio : ime POI lokacije je identično sa imenom bmp slike ikonice...

EDIT
Izvini, nisam obratio pažnju. Ti si me pitao za mobilne kamere a ne fiksne. Ne znam da li ih imam. Osim ako ova kamera, na trećoj slici (uz verziju 15.0.7) ne "glumi" tu kameru. Jer, ja tu stalno prolazim i nisam je video da postoji. To isto važi i za Bulevar Patrijarha Pavla, pre ulaska u tunel i penjanja uz Košutnjak, slika "Kamera NO". I tu mi signalizira "Kamera za semafor i brzinu" (jer sam to glasovno obaveštenje izabrao) iako nikada nisam video kameru da tu postoji. Nema ni semafora. Jedino znam da je montirana kamera za brzinu "Botićeva ulica" kod memorijalnog centra 25. maj, blizu stadiona "Partizan", slika "Kamera YES".

Pošto su različite ikone, pretpostavljam da je samo ova, sa slike "Kamera YES", fiksna, prekrsajna, a da su druge dve mobilne.
 

Prilozi

  • Kamrea YES.jpg
    Kamrea YES.jpg
    50 KB · Pregleda: 27
  • Kamera NO.jpg
    Kamera NO.jpg
    45,8 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
134
Drustvo da li vama sa ovim novim verzijama sporije hvata signal,hocu reci duze mu treba da me pozicionira narocito ako sam u zatvorenom prostoru?Na verziji 14.3.4 to je trajalo daleko krace,a da nije problem hardverske prirode dokaz je da druge dvije navigacije iGO i Garmin pozicionira vrlo brzo cak i u zatvorenom.

Za RonTeo
A sto se tice obavjesetenja za kamere od nenadsenna ako ste skinuli njegov settins2.dat onda morate skinuti i zvukove inace lako moguce da vam to ne radi.Kao sto je kolega nenadsenn vec objasnio,ono su podesavanja iz neke starije verzije gdje postoje naredbene linije koji zvuk za koje obavjestenje aplikacija da koristi,nove verzije aplikacije,na nasu srecu,mogu da procitaju te linije i izvrse ih tako smo dobili famozna obavjestenja koja su nedostajala,e sad ako neko ne doda one zvukove ili koristi neki drugi settings2.dat moguce da mu ovo nece raditi,dakle samo pratite sta je kolega nenadsenn postavio i nema da omane.Da vjerujem da i poslije update kamera sa poiplaza ovo ce ostati da radi,jer u onim starim verzijama iz koje je i settings2.dat izvucen to je radilo bez problema,ako sam dobro razumio update samo ce editovati vec postojeci .rupi fajl pa cak i ako ga pri tom preimenuje (ne znam nisam testirao ovo) mada mislim da nece jer u settings2.dat on je vec snimljen kao takav npr. uvezeni toi fixspeed camere i dodjeljen mu je zvuk.Moje misljenje ispravite me ako grijesim inace kako drugacije nauciti ako se i ne pogrijesi.
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top