Član
- Učlanjen(a)
- 22.06.2009
- Poruka
- 4.880
tehnički rečeno 14.7.7 je finalna verzija
sve dok se ne pojavi v16.x.x, verzija 15.x.x će na neki način biti beta.
sve dok se ne pojavi v16.x.x, verzija 15.x.x će na neki način biti beta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
APK 14.7.7Može li neko ponovo da postavi link za 14.7.7 onaj u postu 1387 ne radi. Pokušavao sam sa 15.0.3 sa prve strane ali neće da startuje traži konekciju.
Druže, jednom sam imao baš praktičnu korist od te opcije. Bio sam u "Atomskoj Banji" (Gornja Trepča, kod Čačka), krenuo pešice i udaljio se nešto više od 1km od naselja. Već je bio sumrak a loše se orijentišem u šumi. Srećom, imao sam memorisanu lokaciju hotela, uključio Sygic navigaciju i bez problema se vratio najkraćim putem kroz šumu. Inače, ako se dobro sećam, tada sam koristio verziju 14.3.2 (slika 1432) i siguran sam da se u kretanju pomerala ikona pešaka. Tako da se moglo ići tačno pravom linijom, ako je moguće. To su one isprekidane linije na slikama nP. Tada bi se gledao ekran telefona a ne slušalo glasovno navođenje...Sada je već kasno da probam, tako da ne znam da li se vidi ta ikona pešaka i u najnovijoj verziji 15.0.8. Probaću sutra, pa ću dodati sliku ako postoji i figura čoveka koji ide pešice. U svakom slučaju, korisna opcija. Mislim da se sigurno može pratiti, gledanjem u ekran telefona, ta skraćena putanja tj. prečica.Navigas druze da nisi slucajno isprobao ovo,da li vrijedi maltertiranja?Veceras sam dosao pjesice na posao i iz znatizelje sam ukljucio 2 navigacije da vidim kako im funkcionise PJESACKA opcija,da napomenem probao sam ovo na Sygic 14.3.4 uz navteq (HERE) 2014.09 mape,prvo zapazanje je da navigacija koristi ISTU rutu za pjesacki i za vozacki rezim sto me malo zateklo jer prolaskom kroz 2-4 ulice skratio bih pjesacenje za vise od pola kilometra!!!???