UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 28.07.2010
- Poruka
- 1.701
Све је упаковано на првој страни у фолдеру Sygic.Pozdrav drugari...ako neko moze da postavi "content.info za nt.2014.09 i content.info za ta.2014.09".Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Све је упаковано на првој страни у фолдеру Sygic.Pozdrav drugari...ako neko moze da postavi "content.info za nt.2014.09 i content.info za ta.2014.09".Hvala unapred.
hvala.Све је упаковано на првој страни у фолдеру Sygic.
Ja sam se posebno bio interesovao za "Maps to Sygic". Ova aplikacija je još bolja. Mogu se koordinate poslati i mejlom. Probao sam. Takođe, korektno se lokacija "importuje" i u razne, izabrane navigacije.Kad sam skinio aplikaciju Send To GPS direkt iz trgovine sad mogu preko nje kad obilježim i želim podjeliti mjesto ili lokaciju ponudi mi da to napravim sa kojom god hoću navigacijom a imam ih podosta na mobitelu i super radi.
Sve radi i u simulaciji i u realnoj vožnji. Sve sam uradio onako kako mi je nenadsenn savetovao i kako sam opisao u postu #1512. Podesio sam glasovna obaveštenja. Ostavio sam samo zvučno za oštru krivinu. Kao što možeš videti na slikama za verziju 15.0.7, na srednjoj slici se vizuelno pojavljuju one crne strelice na žutoj podlozi. Tu se čuje i zvučno upozorenje o oštroj krivini. Na trećoj slici ikonica kamere blinkuje, a čuje se i obaveštenje "Kamera za semafor i brzinu".@navigas
Da li tebi rade mobilne kamere sa zvucnim obavestenjem one sto je postavio nenadsenn i da li znas kako to update npr. sa poiplaza.