Sygic Navigacija

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Sygic 14.7.6
Only fix for BlueTooth
HTC and lollipop fix will come little later, but is top priority for us now
APK
RooT folder

Instrukcija
1. Deinstalirati prethodnu verziju i obrisati stari folder Sygic
2. Na root dodati novi Sygic folder
3. Preuzmite karte, wcl i content.info http://serbianforum.org/threads/sygic-gps-navigacija.387146/page-95#post-1506216
4. Dodajte glas, svoje TOI tacke http://serbianforum.org/threads/sygic-gps-navigacija.387146/page-119#post-1529857
5. Instalirajte aplikaciju
6. Nikad ne koristite WiFi i ne slati e-mail iz aplikacije

Ako sam ga dobro pecovao pritisnite LIKE ;)

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Eво ти content. Значи, искључи везу са интернетом и покрени навигацију и радиће. Само, при следећој конекцији са нетом, сама навигација ће променити садржај и опет исто.

Prilozi

• content.zip
    377 bajta · Pregleda: 33
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
навигас:
већ сам написао да су гласовна обавештења већ упакована у фолдер са прве стране:

screenshot2015-01-21-11-.png

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
gledajte da međusobna nerazumevanja izgladite preko privatnih poruka.

Ono što je bitno vezano za podešavanje sygic programa i karata treba da se govori u ovoj temi, bez rasprave o manjkavostima programa i manjkavostima karata.
same greške sygic programa treba uputiti sygic developerima, mislim da to nije potrebno raspravljati u temi. ako neko smatra da sam program ne valja onda treba da promeni navigaciju i počne da koristi neku drugu koja bolje odrađuje posao.
mislim besmisleno je raspravljati o nečemu što se ne može uticati na rešavanju problema
greške u kartama treba podeliti i ukazati u temi koja je već otvorena i proizvođačima karata here i tom tom.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
32
Ja kortistim TT mape. Kad vozim ne pokazuje mi ogranicenje brzine, ili celo vreme stoji 50, i ne otvara onaj dodatni prozor kad ima vise traka, pa oznaci one kojima bi trebalo da se krecem, a kad pustim simulaciju, onda sve to ima. Koristim 14.6.5, u prethodnoj 14.3.4 nije bilo tih problema, telefon ne baguje, ne znam sta je.

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Ja kortistim TT mape. Kad vozim ne pokazuje mi ogranicenje brzine, ili celo vreme stoji 50, i ne otvara onaj dodatni prozor kad ima vise traka, pa oznaci one kojima bi trebalo da se krecem, a kad pustim simulaciju, onda sve to ima. Koristim 14.6.5, u prethodnoj 14.3.4 nije bilo tih problema, telefon ne baguje, ne znam sta je.
Mene, takođe, interesuju odgovori na ista pitanja. Prvo, da li pod TT podrazumevaš mape koje imaju u oznaci TA (srb.ta.2014.06). Kod mene NIKADA, ni u jednoj verziji, sa ovim mapama nije radila opcija "Pomoć u trakama" tj. dodatni prozor. Ako možeš, postavi bar jedan skrinšot gde se u simulaciji vidi da se i sa TA mapom otvara dodatni prozor. Ja isključivo koristim NT mape (srb.nt.2014.09) zbog tog dodatnog prozora tj. "Pomoć u trakama", ali mi lično više odgovaraju TA mape. Što se prikaza ograničenja brzine tiče, mislim da to zavisi isključivo do mape. Ako je ubačena promena ograničenja, pojaviće se. Malo kasnije ću proveriti, ovde, u kraju, pošto znam da se sa 50 spusti na 40 i ponovo vraća na 50. Dodaću odgovor kao EDIT.

EDIT
Pošto je, bar meni, interesantna analiza u vezi obaveštenja o prekoračenju brzine, u skladu sa dogovorom, komentar i skrinšotove ću postaviti u temi namenjenoj za to :
http://serbianforum.org/threads/gps-mape-uporedivanje-i-analiza-here-tom-tom-topmap.576525/page-2

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Vidi navigas, kod mene su mape TA (srb.ta.2014.06) a sygic 14.7.5 i vidi se taj prozor "Pomoc u trakama". Idi na podesavanjapa skrolaj malo dalje ima opcija za "Pomoc u trakama" koja treba da bude stiklirana, i ima da radi kao sat (provereno na simulaciji), jes da nemas upozorenja za kamere ali ce biti pomoc za prestrojavanje.

Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
946
Vidi navigas, kod mene su mape TA (srb.ta.2014.06) a sygic 14.7.5 i vidi se taj prozor "Pomoc u trakama". Idi na podesavanjapa skrolaj malo dalje ima opcija za "Pomoc u trakama" koja treba da bude stiklirana, i ima da radi kao sat (provereno na simulaciji), jes da nemas upozorenja za kamere ali ce biti pomoc za prestrojavanje.
Druže, bio bih ti zahvalan ako možeš da postaviš skrinšot gde se vidi da je to TA mapa i da postoji prozor "Pomoć u trakama". To ne tražim da bih proveravao, već da pokušam da to podesim i kod mene. U tom slučaju ne bih više ni koristio NT mape. Za sade ih povremeno aktiviram samo zbog tog prozora. Za N. Bgd je to sjajna opcija. Da čovek zna kada i gde da se prestroji na vrema. Kod mene, nažalost, to ne funkcioniše sa istom TA mapom i Sygic navigacijom v14.6.7. Ako možeš, postavi i content.info fajl. Možda je problem u njemu. Jer, ovo što si mi predložio sam već odavno uradio. I sa istim podešavanjem, NT mapa prikazuje "Pomoć u trakama", kao što možeš videti na slici. To isto podešavanje ostane i kada reimenujem mape i sa NT pređem na TA. Reimenovanje odradim u fajl menadžeru, dakle, van aplikacije Sygic.
Nažalost, sa TA mapom i istim podešavanjem, tj. štikliranim poljem za ""Pomoć u trakama" ne radi nikako. Ili, radi "kao pokvaren sat" :(

Prilozi

• Maps_TA.png
    Maps_TA.png
    76,4 KB · Pregleda: 30
  • Pomoc u trakama.png
    Pomoc u trakama.png
    45,1 KB · Pregleda: 31
  • Pomoc u trakama NT mapa.jpg
    Pomoc u trakama NT mapa.jpg
    57 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.12.2010
Poruka
167
Eво ти content. Значи, искључи везу са интернетом и покрени навигацију и радиће. Само, при следећој конекцији са нетом, сама навигација ће променити садржај и опет исто.

Proveravao sam ponovo par puta ovih dana. Ja nemam problema kada je uključena konekcija sa Internetom. Navigacija radi OK i sa NQ i sa TT mapama. Radi OK i kada startujem preko Sygic ikone, kao i kada startujem preko Syg Utility i menjam TT i NQ i obrnuto. U pitanju je Sygic 14.7.6.

Trebalo mi je da isključim Wifi jedino kod instalacije Sygica i prvog startovanja.

Natrag