Baš sam to probao. Sve je isto. Dolazim u iskušenje da uključim wifi čisto da vidim šta će da se desi.Oбриши све и пробај поново?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Baš sam to probao. Sve je isto. Dolazim u iskušenje da uključim wifi čisto da vidim šta će da se desi.Oбриши све и пробај поново?!
http://www.upl.me/2LyPey
http://serbianforum.org/threads/sygic-gps-navigacija.387146/page-51#post-1386254
Koja verzija je za 14.0.1 ?
zadnja je bila 80
Zaista nemam toliko entuzijazma da čitam 500 i kusur poruka radi instalacije jedne aplikacije. Molim zato razumljiv odgovor za sledeće:
U 1. Poruci piše "Скините mapdownloader 14.0.0 у коме су вам мапе navteq 2013.09 и tomtom 2014.03. ..."
Taj mapdwnloader, koliko ja vidim, ne skida navedene mape, već Teleatlas mape ("...ta 2014.03"). U čemu je stvar? Zašto citirana instrukcija i dalje stoji, ako ne služi ničemu i ako stvara konfuziju?
Не мораш ништа читати али ни писати нешто што није коректно!Zaista nemam toliko entuzijazma da čitam 500 i kusur poruka radi instalacije jedne aplikacije. Molim zato razumljiv odgovor za sledeće:
U 1. Poruci piše "Скините mapdownloader 14.0.0 у коме су вам мапе navteq 2013.09 и tomtom 2014.03. ..."
Taj mapdwnloader, koliko ja vidim, ne skida navedene mape, već Teleatlas mape ("...ta 2014.03"). U čemu je stvar? Zašto citirana instrukcija i dalje stoji, ako ne služi ničemu i ako stvara konfuziju?
Више пута је речено, а стоји и у првом посту, шта треба пребацити из Navteq мапа у tomtom. Бар се потруди да прочиташ пре него кренеш да критикујеш!Ove TT mape (2014.03) koje se skidaju preko Downloadera su definitivno trial sto se i vidi tokom downloudovanja..pise lepo, pored toga su ubogaljene bar za Srbiju..npr. nema znamenitih zgrada u Beogradu, za ostale gradove neznam a i ne interesuje me, dok su one 2013.09 koje su postovane uz Sygic 13.4.2 su O.K. Pa moje pitanje je: Da li je neko uporedjivao te dve mape i imali tu nekih bitnih razlika. Dalje u prvom postu stoji da se mogu neki files iz Navteq ubaciti u tu trial mapu ali kod mene (LG Optimus L7 II) obara Sygic program.
Moram da se osvrnem da prethodni post i na tu kritiku. Dozvolicete, kome bi normalnom palo na pamet da pod "Truck" trazi Navteq mape? Zar se nije moglo ukazati na to u postu za download Map Downloadera? ...Moglo je, nego se nije htelo.