Sygic Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Не знам шта се дешава, на првој страни је фолдер из мог телефона, са свим подешавањима и ради без грешке. Дeфинитивно више нећу постављати бета верзије.

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
834
Nisam bio jasan, jer mi je sve bilo bez veze. Ova beta 3 nije beta 3 nego zvanicna, odnosno 14. full. Preksinoc je objavljena na Google play i kod nas ce se pojaviti zakoji dan. A i da dodam da 14 beta 1 i 14 beta2 su veoma stabilne i odlicne. To sto neko ima problem je zato sto nije ili ne zna da instalira aplikaciju. I jos nesto Sygic ne objavljuje BETA 3 verzije.

Sygic 14.0 R-118576 finall
RooT folder
Kod:
 http://www.share-byte.net/6pcvrT
APK
Kod:
http://www.share-byte.net/gTYFEd

Sygic folder na RooT. Ubaciti mapu i instalirati.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Imam nekoliko pitanja pa ako moze? Skinuo sam ovu mapu sa downloaderom TT 2014.03 i ne prikazuje mi zgrade u 3d. mada sam setovao tu opciju u podesavanju, sta tu fali? Drugo, formirao sam folder import da bi ubacio pokretne kamere ali na komjuteru ne dozvoljava kopiranje bilo kog fajla u import i trece treba li neka intervencija u content.inf tu se nalaze neke silne kamere u zadnjem redu?

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Resio sam problem sa ovim mobilnim kamerama tako sto sam preimenovao files sa import dok ostaje misterija oko ovih 3dl i 3dc analogija sa Igo tj. da prikaze neke zgrade u 3d. Neznam mozda TT mape to nemaju dok Here ima.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Ova mapa TT sto je zx16 stavio u prvi post sa ovom modifikacijom files iz Navteqa kod mene pri simulaciji obori Sigic dok ova od braonpasa radi dobro ali nema 3dl (zgrade) a i content.info se razlikuju. U cemu je kvaka?

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
190
Znaci niko nezna gde da skinem TT mapu srbije 2014.03 sa wcl koja prikazuje 3dl nekih zgrada u Beogradu a da nije modifikovana sa Navteq poi files.

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
A, ok. Nekada su samo Navteq mape pokrivale Srbiju pa sam prešao na njih (iGO) i nisam više pratio TA. Pardon ako je tako...

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
A, ok. Nekada su samo Navteq mape pokrivale Srbiju pa sam prešao na njih (iGO) i nisam više pratio TA. Pardon ako je tako...
Па, ни то није баш тачно. Шта је са топмапама (локални провајдери), конкретно за Србију је то мапа Контраста.

Natrag