Hvala na odgovoru. Pokušao sam, ali neće, pa neće. TT učita, dok za NQ traži download.Koliko mi je poznato treba da imaš slijedeće https://www.sendspace.com/file/yv4pnt ako misliš koristiti obadvije
mape
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala na odgovoru. Pokušao sam, ali neće, pa neće. TT učita, dok za NQ traži download.Koliko mi je poznato treba da imaš slijedeće https://www.sendspace.com/file/yv4pnt ako misliš koristiti obadvije
mape
Druže, ovde imaš apk fajl 15.5.3 i root folder (209) Sygic za verziju 15.5.3. U Sygic folderu su i oba foldera, i za NT i za TA mape. U njima je samo mapa Srbije. Naravno, nakon instalacije, samo dodaj odgovarajuće mape koje želiš. Takođe, u Res folder, u foldere sounds i voices,ubaci svoj jezik i glas, sa neke od ranijih Sygic verzija. Ostala je aktivna NT mapa. Ako želiš da inicijalizuješ TA mape, reimenuj folder Maps u Maps_NT, a Maps_TA u Maps.Molim pomoć, ne prepoznaje karte NQ.
Ја инсталирао и код мене ради ок, телефон sony expiria e4Sygic 15.5.3
fix for navigating via roadclosed
FraCheLie SpeedCams
skin - closedroads are gray
fix car mode - same layouts
BlueTooth - HFP preview
little fixes
(Download through your browser)
EDIT : Radi pojašnjena, dodao sam sliku u vezi načina preuzimanja. Najjednostavniji je taj, direktno kroz brauzer. Samo se klikne na uokvireno polje i krene preuzimanje.
Druže, ovde imaš apk fajl 15.5.3 i root folder (209) Sygic za verziju 15.5.3. U Sygic folderu su i oba foldera, i za NT i za TA mape. U njima je samo mapa Srbije. Naravno, nakon instalacije, samo dodaj odgovarajuće mape koje želiš. Takođe, u Res folder, u foldere sounds i voices,ubaci svoj jezik i glas, sa neke od ranijih Sygic verzija. Ostala je aktivna NT mapa. Ako želiš da inicijalizuješ TA mape, reimenuj folder Maps u Maps_NT, a Maps_TA u Maps.
Instalacija je standardna. Deinstaliraj postojeću aplikaciju Sygic i izbriši svoj Sygic folder. Na internu, ili na SD memoriju, ubaci folder Sygic sa linka. Na istu memoriju, u rut, van foldera Sygic, ubaci apk fajl. Instaliraj, bez WiFi, pokreni i samo tapni na START, bez registracije, bez Continue. Provereno radi.
Ti si želeo verziju 15.4.6, ali mislim da je bolje uzeti ovu 15.5.3. Nema primećenih nedostataka a ima malih poboljšanja.
Navigas, jesi isprobao ovu novu Sygic. Ima li nade da radi kako treba?
Sygic 15.5.3 u realnoj vožnjiSygic 15.5.3 radi, ali DashCam snima samo jedan minut.
Druže, po mom mišljenju, u Srbiji su NT (HERE) mnogo bolje od TA (TomTom). Mnogo su detaljnije, imaju daleko manje grešaka. Tom Tom imaju toliko grešaka u Beogradu da smatram da ih ne bi trebalo koristiti. Međutim, ne vidim razlog da u drugim gradovima bude bolje.Koje su bolje za Srbiju, NT, ili TA?