Isus: ''Ja sam Bog!''
Isus ne rece: ja sam bog!
Isus rece: Molite: Oce [FONT=&]nas[/FONT]
Isus rece: Oce, [FONT=&]otkloni [/FONT]ovaj kaze od mene
1. Bog nigde nije rekao da je Zemlja OKRUGLA, a mi znamo da On zna kakva je (
[FONT=&]Исаија 40:22 [/FONT][FONT=&] Он седи над кругом земаљским, и њени су Му становници као скакавци; Он је разастро небеса као платно и разапео их као шатор за стан.[/FONT]).
2. Bog nigde nije rekao da se Zemlja nalazi u BEZVAZDUŠNOM PROSTORU, a mi znamo da On zna TO (
[FONT=&]Јов 26:7[/FONT][FONT=&] Он је разастро и север над празнином, и земљу обесио ни о чем.[/FONT]).
3. Bog nigde nije rekao da se ne smemo DROGIRATI. Ali mi znamo da On to zna, i stoga se mi toga i pridržavamo(
[FONT=&]1.Коринћ.[/FONT][FONT=&] 6:19,20[/FONT][FONT=&] Или не знате да су телеса ваша црква Светог Духа који живи у вама,ког имате од Бога,и нисте своји? Јер сте купљени[/FONT][FONT=&] скупо. Прославите дакле Бога у телесима својим и у душама својим, што је Божије.[/FONT]).
Znači hoćemo li proslaviti Boga drogirajući se !?
4. Bog nigde nije rekao da će Zemlja biti potpuno uništena i biti pusta 1000 godina! Ali mi ZNAMO DA ĆE TAKO BITI.(
[FONT=&]Јер. 4:[/FONT][FONT=&]23[/FONT][FONT=&],24[/FONT][FONT=&] Погледах на земљу,а гле без обличја је и пуста; и на небо,а светлости његове нема.[/FONT][FONT=&] Погледах на горе, а гле, тресу се и сви хумови дрмају се.[/FONT])
5. MNOGO TOGA BOG NIKADA NIJE REKAO, jer je u Bibliji puno toga pisano u simbolima! A i velika je nagrada na Nebu, tako da se za to valja malo pomučiti i istražiti.
Isus rece: Ja nisam dosao da ponistim SZ, a u Sz je jasno Ko Je Bog!
AMIN!
Isaija 7:14 Zato, sam će vam Gospodin dati znak: Evo, začet će djevica i roditi sina i nadjenut će mu ime Emanuel! (
u prevodu Bog s nama) >
Mat. 1:23 Evo, Djevica će začeti i roditi sina i nadjenut će mu se ime Emanuel - što znači: S nama Bog!
Isaija 9:6 Jer nam se rodi dijete, sin nam se dade, kojemu je vlast na ramenu, i ime će mu biti: divni, savjetnik,
Bog silni,
otac vječni, knez mirni.
Mihej 5:2 A ti, Betleheme Efrato, najmanji među kneževstvima Judinim, iz tebe će mi izaći onaj koji će vladati Izraelom; njegov je iskon od davnina, od
večnih vremena.
Mislim da uzimate nepouzdane svjedoke.
[FONT=&]JA TVRDIM, a neko neka me demantuje.[/FONT]
[FONT=&]I da je u Novom Zavetu napisano da je Hrist rekao ’’Ja sam Bog’’! Šta bi to izmenilo kod Muslimana, JS, i Jevreja. Sve bi bilo isto.[/FONT]
1. [FONT=&]Muslimani ne prihvataju više od 60 % Novog zaveta – tako da bi za tu rečenicu rekli da je Apokrifna![/FONT] Ili da su ti pisci nepouzdani svedoci.
2. [FONT=&]JS – bi uzeli stihove :’’Otac je veći od mene; O tom času niko ne zna do moj Otac na nebu............ ’’ i isto bi bilo. A tu rečenicu bi ljudski protumačili: ’’JESTE hrist rekao da je Bog, ali On to tako nije mislio.........’’[/FONT]
3. [FONT=&]Jevreji – Njima je Hris rekao u Jovanu JA JESAM! Znači direktno im je rekao da je Bog, i oni su hteli da ga kamenuju. Tako da bi Hrist ili isto ili još gore prošao kod Jevreja da je im je rekao da je Bog. Jer su Jevreji očekivali Mesiju kao SPASITELJA, a ne kao običnog čoveka, pa još MUČENIKA![/FONT]
[FONT=&]Tako da ta prosta rečenica u Bibliji postoji (Hrist:’’Ja sam Bog’’.)– Apsolutno danas ništa ne bi promenila odnos snaga kod Tojičara, odnosno netrojičara!
[/FONT]