Bio bi u pravu da ja nisam ssvim drugaciji.
Ja nisam vjwernik po nasljedstvu, mozda jer sam imao srecu da budem odgojen u komunistickoj porodici (zato oslovlajavam Jurivaku sa druze i smatram da je bolj od religijskih fanatika), moj primjerak Biblije je sav iscitan, stare filozofe sam davno procitao... i nasao da je sustina istine u Kur'anu. Zato sam musliman (odan Bogu).
Nikada ne bih negirao istinu po cijenu bilo cega, zato cijenim druga Jurivaku. On daje samo istinu kao argumente, a u vjeri ih svakako svako ima samo za sebe.
Drugi imaju svakako svako za sebe svoje istinu vjkerovanja i uvjerenja, i ja to postujem.
Sad su mi jasni tvoji pogledi na trojstvo i uopste na Hriscanstvo,nije tajna da su komunisti bili i sad su najveci protivnici "HRISCANSTVA" Pa zatim Jude,Islam,KS-re itd.
Neznam kako da ti se obracam sada s (Brate ili Druze) ali nije vazno tebi ce da godi i jedno i drugo zar ne?
Preporucio bih ti da pogledas dokumentarni film: DNK protiv evolucije! a takodje Evolucija ili tvorevina,teorija evolucije, da vidis sta kaze danasnja nauka!
Na kosovu i metohiji se jasno videlo sta Hoce islam, mislim na rusenje i paljenje pravoslavnih hramova i ne samo tamo! vec i na drugim mestima po svetu! to su isto radil komunisti posle 2-og svetskog rata takodje se nedavno to desavalo i nekim arabskim zemama imam video snimke mogu ih postaviti ako hoces. Nekazem da si ti takav!!
Na kraju ubacuju JS-ke da konacno uniste "TRojstvo"Uvek je bila svecka zavera protiv Trojstva jos iz I veka o tome je Gospod jasno upozoravao "Trojstvo" polako pretvaraju u Ekumenizam(ujedinjenje svih religija sveta u kome je bog sotona.Ali danas vise nego ikad uspevaju u tome a najveci neprijatelj je trojstvo jer kako bi inace ljudi poverovali u tog jednog boga, jer kako je Isus rekao ja moram sad da se sklonim jer evo ide Bog ovog sveta???? Tako cemo morati i mi pravi Hriscani da se sklonoimo od njih,Ekumenista kad za to dodje vreme, jer antihrist je na pragu! a njemu Trojstvo smeta,Hriscanstvo.Biblija je Bozja rec i tamo sto pise to je istina (ako moram vec da verujem recima onda neka to budu bozje reci, a ne ljudske, kao na primer tvoje reci da je Biblija LAZ)Dok kuran potpires samim tevratom,torom da bi odmah zatim govorio kako je tora laz!!!
[SUP]1[/SUP] Od Pavla, sluge Isusa Hrista, pozvanog apostola izabranog za jevanđelje Božije,
[SUP]2[/SUP] Koje Bog unapred obeća preko proroka svojih u svetim pismima
[SUP]3[/SUP] O sinu svom, koji je po telu rođen od semena Davidovog,
[SUP]4[/SUP] A posvedočen silno za Sina Božijeg Duhom svetinje po vaskrsenju iz mrtvih, Isusu Hristu Gospodu našem,
[SUP]5[/SUP] Preko kog primismo blagodat i apostolstvo, da pokorimo sve neznabošce veri imena Njegovog;
[SUP]18[/SUP] Jer se otkriva gnev Božji s neba na svaku bezbožnost i nepravdu ljudi koji drže istinu u nepravdi.
[SUP]19[/SUP] Jer šta se može doznati za Boga poznato je njima: jer im je Bog javio;
[SUP]20[/SUP] Jer šta se na Njemu ne može videti, od postanja sveta moglo se poznati i videti na stvorenjima, i Njegova večna sila i božanstvo, da nemaju izgovora.
[SUP]21[/SUP] Jer kad poznaše Boga, ne proslaviše Ga kao Boga niti Mu zahvališe, nego zaludeše u svojim mislima, i potamne nerazumno srce njihovo.
[SUP]22[/SUP] Kad se građahu mudri, poludeše,
[SUP]23[/SUP] I pretvoriše slavu večnog Boga u obličje smrtnog čoveka i ptica i četvoronožnih životinja i gadova.
[SUP]24[/SUP] Zato ih predade Bog u željama njihovih srca u nečistotu, da se pogane telesa njihova među njima samima;
[SUP]25[/SUP] Koji pretvoriše istinu Božiju u laž, i većma poštovaše i poslužiše tvar nego Tvorca, koji je blagosloven va vek. Amin.
[SUP]26[/SUP] Zato ih predade Bog u sramne slasti; jer žene njihove pretvoriše putno upotrebljavanje u besputno.
[SUP]27[/SUP] Tako i ljudi ostavivši putno upotrebljavanje ženskog roda, raspališe se željom svojom jedan na drugog, i ljudi s ljudima činjahu sram, i platu koja trebaše za prevaru njihovu primahu na sebi.
[SUP]28[/SUP] I kao što ne marahu da poznadu Boga, zato ih Bog predade u pokvaren um da čine šta ne valja,
[SUP]29[/SUP] Da budu napunjeni svake nepravde, kurvarstva, zloće, lakomstva, pakosti; puni zavisti, ubistva, svađe lukavstva, zloćudnosti;
[SUP]30[/SUP] Šaptači, opadači, bogomrsci, siledžije, hvališe, ponositi, izmišljači zala, nepokorni roditeljima,
[SUP]31[/SUP] Nerazumni, nevere, neljubavni, neprimirljivi, nemilostivi.
[SUP]32[/SUP] A neki pravdu Božiju poznavši da koji to čine zaslužuju smrt, ne samo to čine, nego pristaju na to i onima koji čine.
A sad ti razmisli za koga su ovi stihovi napisani u pos rimljanima????Nemislim direktno na tebe a na na ljude koji stvaraju lazne religije da bi unistili Hriscanstvo,trojstvo.
Jos uvek cekam na tvoj odgovor na post#891
Pozdrav brate Harry.