Član
- Učlanjen(a)
- 13.10.2009
- Poruka
- 1.294
Nemoj da te zavede simbolika da Sveti duh izgleda kao golub. I egipćani predstavljaju mog omiljenog Boga RA u obliku sokola pa svi egiptolozi znaju da soko nije RA već njegov simbol kao što Hrista predstavljaju i nazivaju jagnjetom poistovećujući ga sa jagnjetom a bogami i crtajući ga. A sami plameni jezici ti pokazuju da nije ni golub jer sila može da uzme bilo koji oblik. Kao Alah na gori sinajskoj gde drvo gori a ne izgara hoćeš li reći da je to drvo Bog Otac ili samo njegov pojavni oblik. To bi trebalo da ti pruži potrebno razjašnjenje.
Dodato posle 8 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Još da dodam da se nije hrišćanstvo podelilo zbog te terminologije već zato što nisu prihvatili činjenicu da se moraju savijati kako Alah duva već oni okreću boga kako njima odgovara. Pa da svako bude glavni jer nisu bili spremni da služe bližnjega već njima da služe ljubiš popa u ruke a Hrist je PRAO noge svojim učenicima TO nemojte NIKADA da zaboravite, zato su izgubljeni i pakao ih čeka da ih primi na moje zadovoljstvo. Jer puno su štete počinili delima svojim a odgovornost znači biti kažnjen u ognju i sumporu svih mi ponora duboke tame.
Dodato posle 8 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Još da dodam da se nije hrišćanstvo podelilo zbog te terminologije već zato što nisu prihvatili činjenicu da se moraju savijati kako Alah duva već oni okreću boga kako njima odgovara. Pa da svako bude glavni jer nisu bili spremni da služe bližnjega već njima da služe ljubiš popa u ruke a Hrist je PRAO noge svojim učenicima TO nemojte NIKADA da zaboravite, zato su izgubljeni i pakao ih čeka da ih primi na moje zadovoljstvo. Jer puno su štete počinili delima svojim a odgovornost znači biti kažnjen u ognju i sumporu svih mi ponora duboke tame.
Poslednja izmena: