Samo trojstvo...a gde je Marija?
Bez 4 ne priznajem.
Baš lepo čitati JS oni tuku na sve strane ukrug i po svojima i po tuđima važno da se puca.
Volim što često ,,po Pismu,, idu inače...
Malo su u zavadi sa Duhom ali nisu oni krivi čika Raša nešto brljavio a onda redom.
Volim kad citiraju SVOJE Pismo jer je unikat kojem bi i Eseni pozavideli.
Kako o Mariji ni reči....pa ni o Petru i recimo Jovanu a slava koliko želiš i slavljenika?
Nebih se mašao samo vi nastavite bratski dijalog.
Pozdrav.
E moj prijatelju, oni mariju racunaju za obicnu prostitutku bas kao i svi jevreji,muslimani,itd.
Procitaj malo talmud i sve ce ti biti jasno!!!!
A ako ne znas talmud i nisi ga nikad citao, evoti neki stihovi iz talmuda, nadam se da ce ti biti jasno zasto ne priznaju mariju.
TALMUD
UNIŠTENJE KRŠĆANSTVA
"Za Židova,jeretika,JS, postoji zakon da sve ono, što je u vezi s kršćanskom crkvom, uništi." (Šulhan aruh, Joreh deah 146).
BOGOHULJENJE
"Krist je sin prostitutke. On je kopile." (Tokdoš Ježu).
"Krist je bio luda. On je mađioničar. On se zove Ben shtada (sin prostitutke)." (Talmud, Sabat 104b).
"Krist je sin jedne menstruacije. On je: Ben pandreat, (Ben pandera) tj. sin nečiste životinje." (Tokdoš Ježu).
"Krist je na jednom đubrištu sahranjeno crknuto pseto." (Sahar).
MESIJA
Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
PS.
Pitam JS, da mi objasne ko je alfa i omega? ko je tvorac? Ko je Sv Duh,Ko je Otac,a ko je Sin.
Dodato posle 9 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Ideja ovog sveta je jedna jedina, unistiti najvece ime, koje je ikad hodalo na zemlji a to je Isus Hrist.
Jer u bibliji pise da nema drugog imena, kroz kojeg se mi mozemo spasiti, osim Isusovog ,i svki normalan koji cita bibliju ce to shvatiti.
Bas zato je Isus Gospod nas dosao na zemlju, da oseti na sebi sve nase teskoce i da nas otkupi od plodskog greha!!!
A lazni svedoci poput JS,iz boga napravise obicnog covek, bas kao i jevreji, zbog cega placaju kaznu kroz svu istoriju pa cak i danas.