- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
I opet ćeš da širiš istinu ljepo od tebe
Stvarno lepo. Nego kako da je lepo, samo postoji jedna mala kvakica. To što će on navodno širiti, a o njemu se radi, jer niti jedan drugi čekalac ovde na forumu to ne radi sem njega, je ono što je on tvrdio, ne mi. Mi smo samo istinom odgovarali na njegove budalaštine.
On je negirao Devičanstvo Bogorodice Blažene Djevice Marije, on je tvrdio da je Isus začet ljudskim putem, a ne mi. On je tvrdio da je Trojstvo omega otpad, a ne mi, on tvrdi da veruje u nekakvo trojstvo (a laže, ne veruje nego nas vuče za nos) a ne mi. On tvrdi da je obrazovan i time se hvali, a ne mi.... Mislim, obrazovan toliko da ne zna razliku između procesa vrenja i procesa varenja (valjda ga je zavela sličnost naziva).... lista je podugačka. Tako da, ako je i mislio da će nas ismejati, a to mu je i namera, takav mu je duh (njegov omiljen argument) ismejaće samo sebe, osim ako to ne kopira i širi dalje kod ljudi istog mentalnog sklopa. Tu onda i može imati uspeha, jer i njima fali po neki kod u CPU....
Da ne dužim. Neka mu se OTAC, SIN i DUH SVETI SMILUJE, pa da mu vrati ono što mu nedostaje.
Poslednja izmena: