- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Zar bi Bog odbacijo ,i napustijo ženu koju je odabrao za Majku svog Sina? Zar ju Bog nije volio više od svega? Kako ti možeš vjerovati u to da nas Krist ljubi, ako ne bi On ljubio svim srcem i svoju majku? Ako nije ljubijo svoju majku ( kako ti tvrdiš) ,dali onda ima u Njegovom srcu mjesta za ljubav prema nama ?
Ja štujem Isusovu majku upravo zato jer je Njegova majka, ako je ti neštuješ , nemoje barem ponižavat . Tu što lupetaš bezveze dase mi klanjamo kipu ne drži vodu. Mi ne govorimo daje ona božiza , tonam vi pripisujete, ona nije nikakva božica, niti nije otkupila nas od grijeha (to je Isus učinio)
Mi je štujemo kao majku , štujemo je kao Kraljicu neba, ujedno štujemo Krista koji ju je proslavio u Nebu, ona je nama uzor vjere , a čovek bez vjere je ništa.
Majka Kristova zaslužuje naše poštovanje jedino zato jer čitavim svojim bićem upućuje na Krista
Naravno da je ne bi odbacio, svaka pomisao na to je u najmanju ruku blasfemična, jer Boga predstavlja kao nekoga ko iskorištava ljude. A to ne samo da nije slučaj nego je i u totalnoj suprotnosti sa onim kako Boga opisuje Biblija.
Antonija, ne veruje on da nas Krist ljubi, on veruje da Krist ljubi zakon, i poštovaoce istog, a to nije Hrišćanska ljubav, bezuslovna, nego uslovljavanje i predstavljanje Krista kakav On nije. Teologija im je totalno pogrešna, apostatska.
Uostalom zašto se ti njemu uopšte pravdaš i pojašnjavaš bilo šta. Za njega i njegovu degenerisanu "teologiju" mi smo sinovi i kćeri kurve, a kako je Marija majka Crkve, znači da je ona za njega bludnica. No, u svojoj satanom opsednutoj duši koje i nema, on ne zna da Marija jeste Theotokos - Bogorodica, Majka Crkve i zagovornica naša.