Sveto Trojstvo

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Ko koga ovde vredja kada si nas ti sve do jednog nazvao ''manijacima'' i da ''nismo nista bolji'' od nasih ''vladika i svestenika koji se tuku i siluju decu''. Jer si tako rekao?
I sad ja nekog vredjam sto sam rekao da ides i pitas muslimane da ti to bolje objasne?

Budi civilizovan pa postiraj taj moj post da svi vidimo šta tamo piše. Ja kažem da ti radiš u Sotonin štab za dezinformacije i izvrćeš, kasapiš, oduzimaš i domećeš kako tebi odgovara, ha.

Da vidimo post gde piše da ste nazvani "MANIJACIMA" imaš ga?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovo je tema o
Sveto Trojstvo

Imaš ti nešto reći po otvorenoj temi umesto što spamuješ?

Pito sam da li u Sveto Trojstvo su TRi Boga u jednog ili nisu jer su Jedan Bog u TRI Boga?
Eto to mi obijasni kao civilizovan čovek da ti se zahvalim na obijašnjenju.

Jel ti lepo pise u bibliji: ''U pocetku bese Rec i Rec bese kod Boga''.
Jel sede oni jedan u drugom?
Biblija ti sama kaze ali ti se ismejavas, tipicno za tebe.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ovo je tema o
Sveto Trojstvo

Ти ниси администратор да ме упозораваш. Ако се ја дописујем са Пеком и не учествујем у твом понављању истих постова безброј пута (годинама исто), има ко ће ме упозорити ако погрешим. Ви нападате Тројство и спомињете име Бога на свим могућим темама, па ништа.

Pito sam da li u Sveto Trojstvo su TRi Boga u jednog ili nisu jer su Jedan Bog u TRI Boga?

Ја ти кажем да си досадан. Ово нема више смисла.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Ovo je tema o
Sveto Trojstvo

Ти ниси администратор да ме упозораваш. Ако се ја дописујем са Пеком и не учествујем у твом понављању истих постова безброј пута (годинама исто), има ко ће ме упозорити ако погрешим. Ви нападате Тројство и спомињете име Бога на свим могућим темама, па ништа.

Ја ти кажем да си досадан. Ово нема више смисла.

Naravno da nema nikakve logike a ni smisla jer da ima širio bi to tvoje predubeđenje ovako svi vide da tebi nije stalo do istine i da se izjasniš u šta veruješ i kako veruješ.

Ako neš na temi o SVETOM TROJSTVU da govoriš o SVETO TROJSTVO gde ćeš, na ostalim temama možda?
Ili si svatio da te više niko ne uzima za ozbiljno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Budi civilizovan pa postiraj taj moj post da svi vidimo šta tamo piše. Ja kažem da ti radiš u Sotonin štab za dezinformacije i izvrćeš, kasapiš, oduzimaš i domećeš kako tebi odgovara, ha.

Da vidimo post gde piše da ste nazvani "MANIJACIMA" imaš ga?

Rekao si citiram:

Kolega ja samo hoću da ti dam do znanja da kakav ti je Vladika, Episkop i Pop takva je i pastva ništa više

Ne reko li ja da kakav vam Episkop, Vladika i Pop ni vi ne možete biti ništa bolji, jel sam tako reko?

A popove i vladike si nazvao: ''pederima'' i manijacima'' i ''silovateljima''.
Ma da, eto sad treba da ti volim i Vladiku homoseksualca, i Episkopa lopova i Popa silovatelja maloletne dece.

I sad ti meni pricas o civilizovanosti, koji nikog nisam uvredio nego se ophodim sa postovanjem prema svima pa i prema tebi...
A ti nas pravis losim i zlim ljudima i kazes da smo kao ovi gore!

To govori o tebi, eto ko radi u sotoninom stabu za dezinformacije...

Naravno da nema nikakve logike a ni smisla jer da ima širio bi to tvoje predubeđenje ovako svi vide da tebi nije stalo do istine i da se izjasniš u šta veruješ i kako veruješ.

Ako neš na temi o SVETOM TROJSTVU da govoriš o SVETO TROJSTVO gde ćeš, na ostalim temama možda?

Tebi je sve sarkazam.
A ti sto pises na svim temama isto?
Sta je sa tim?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
То је изопачено да не може горе. Зато и тако олако сваког назива сатанистом и сл. Тако их припреме да се понашају. То не зна за лепу реч и нормалан разговор.

Шта други виде сигурно није онако како ти видиш. Ко уопште чита моје постове, он може и да види моја изјашњавања.

Вама Тројство служи да спомињете на апсолутно свим темама. Ако сам са човеком разменио пар реченица, зашто спамујеш безвезе да не може да прочита? Као да ћемо исписати нешто ново на овој теми. Исписано је безброј пута на много тема, не само овде. Све у вези Тројства је речено. Могу само да те замолим да не затрпаваш тему безвезним постовима да Пеко може да прочита шта сам написао када се укључи.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Rekao si citiram:

A popove i vladike si nazvao: ''pederima'' i manijacima'' i ''silovateljima''.

I sad ti meni pricas o civilizovanosti, koji nikog nisam uvredio nego se ophodim sa postovanjem prema svima pa i prema tebi...
A ti nas pravis losim i zlim ljudima i kazes da smo kao ovi gore!

To govori o tebi, eto ko radi u sotoninom stabu za dezinformacije...

Tebi je sve sarkazam.
A ti sto pises na svim temama isto?
Sta je sa tim?

E i gde tu piše da vas neko proziva "MANIJACIMA" gde? možda sam sebe tako doživljavaš, a tu ja nisam kriv.

Ili sam reko:
AApocketz said:
Ne reko li ja da kakav vam Episkop, Vladika i Pop ni vi ne možete biti ništa bolji, jel sam tako reko?

Za koga sam reko da je lažov? potseti me.

Spamujete jedinu temu gde treba da pojasnite si veru i ubeženje, baš nemate obraza.

Otvori si temu: Vladika, Episkop i Pop pa ćemo tamo sve lepo jedno po jedno i na tanane.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Јесте, Мире. Немој да му спамујеш ову тему, мало су све теме форума где исто пише о Тројству. Баш си безобразан!

----------------------

Laodikeja pojasni mi da li je taj tvoj Adventistički Tribog, jedan Bog u TRI ili nije jer su TRI boga u jednog? AApocketz, Friday at 4:30 AM

Laodikeja pojasni mi da li je taj tvoj Adventistički Tribog, jedan Bog u TRI ili nije jer su TRI boga u jednog? AApocketz, Saturday at 1:14 AM

Biblija nigde ne kaže da TRI Boga čine TROJEDNOG Boga! niti sugeriše da u jednog Boga ima TRI Boga niti da TRI Boga čine jednog Boga još manje da JAHVE ima ni manje ni više nego tačno TRI lica. AApocketz, Saturday at 1:35 AM

Laodikeja pojasni mi da li je taj tvoj Adventistički Tribog, jedan Bog u TRI ili nije jer su TRI boga u jednog? AApocketz, Yesterday at 7:25 PM

Pito sam da li u Sveto Trojstvo su TRi Boga u jednog ili nisu jer su Jedan Bog u TRI Boga? AApocketz, 36 minutes ago

---------------------------------------

Ово је само исечак, мрзи ме да тражим сада колико је пута поновио једно исто, бар у задњих пар дана. И онда Мире и ја, људи без образа, спамујемо тему која припада само јеховистима. Баш на овој теми мора да се одговори једно милион и шест стотина хиљада пута на исто питање.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa da jedno isto i u krug, a odgovori su mu dati milion puta.
Pa ti stvarno nemas mira, tebi u umu samo trojstvo.
Jel ti znas o necem drugom da pises?
Ovo je spam spamova, na svim temama isto , a i otvarate jedne iste teme i ne proveravate da li vec postoje.
Zasto, sta vam to ne da mira, pa ste nemirni u srcu?
Jel to sto vam pobijamo dogmu i laznu nauku?
Jel vas to muci?
Ako ste sigurni u svoju veru sta je to sto uzrokuje vas nemir?
Pa morate da ponavljate jedno isto, na svim temama da bi laz postala istina?
Hristos je rekao: ''Hodite k meni svi umorni i natovareni i ja cu vas odmoriti''.
HODITE K MENI! On te poziva k njemu , a ti neces da dodjes, ti hoces ka nekom izmisljenom Bogu koga si zamislio u svojoj glavi.

AApocketz said:

Jeste bas tako si rekao da smo isti kao i te vladike koji rade te odvratne stvari(koje si okarakterisao kao silovatelje, lopove, homoseksualce.. itd..), lepo si nas okarakterisao.
Sad se izvlacis da nisi to rekao.
Neka ti bude kako hoces, ljudi vide sta si pisao.

A tvoj nemir, je nista drugo do razlog tvog ne pripadanja Hristu, ti njega nemas, zato te muci uznemirenost.
Nocu ne spavas , pretpostavljam, jer te nesto izjeda.
Ja sam drugo ja radim, pa ne mogu da spavam.
Ne znam kako je sa tobom?
Ti nisi ni svestan da mi ne pisemo ovde bez veze, nego nam je stalo do drugih ljudi...

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Jel ti lepo pise u bibliji: ''U pocetku bese Rec i Rec bese kod Boga''.
Jel sede oni jedan u drugom?
Biblija ti sama kaze ali ti se ismejavas, tipicno za tebe.

Polako, jedno po jedno i na tanane!

Dal piše i šta piše evo ovde:
John 1
1:1 In the beginning was the Word, and the Word was with YHWH, and the Word was YHWH.
John 1
1:1 In the beginning was the Word, and the Word was with
HisName.gif
, and the Word was
HisName.gif
.

Ivan 1,1U početku bijaše Riječ i Riječ bijaše u Boga i Riječ bijaše Bog.

Evo priložio sam tri prevoda Biblije i ono šta piše u Jovanu 1,1
E i ja ne vidim da tu piše doslovno "Da oni sede jedan u drugom" ama ne vidim gde uopšte i piše da tu ima dva Boga!
Zato zamoljavam tebe ili bilo koga drugoga koji vidi da u ovom pasusu neko sedi u nekom drugom da mi to pobliže pojasni to njegovo viđenje, izvolte ali samo civilizovano i bez vrijeđanja nedoličnim replikama, videćemo još ko šta a i zašto ismejava. Dakle rekli smo samo civilizovano, pretvorio sam se sav u uvo da čujem kako si ti doš'o do saznanja da u Jovanu 1,1 neko ko zna ko po tebi sedi u nekom drugom?

Zato pitam te jednostavno pitanje: Ko po Jovanu 1,1 sedi u koga?

AApocketz said:

Jeste bas tako si rekao da smo isti kao i te vladike koji rade te odvratne stvari(koje si okarakterisao kao silovatelje, lopove, homoseksualce.. itd..), lepo si nas okarakterisao.
Sad se izvlacis da nisi to rekao.
/QUOTE]

Ne izvlaćim se! Lepo sam napisao ko je Vladika, šta je Episkop i šta je Pop. Ti sam si umesto mene dokazao da nisam ja napiso da si ti ili bio ko "MANIJAK" i pametnom je dosta. Nego si ti izmislio po tvom nahođenju što je dokazano ko ovde sam sebe doživljava kao "MANIJAKA" a to već nije moj problem.

Ne izvlaćim se! Lepo sam napisao ko je Vladika, šta je Episkop i šta je Pop. Ti sam si umesto mene dokazao da nisam ja napiso da si ti ili bio ko "MANIJAK" i pametnom je dosta. Nego si ti izmislio po tvom nahođenju što je dokazano ko ovde sam sebe doživljava kao "MANIJAKA" a to već nije moj problem.

Poslednja izmena:
Natrag