Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Laodikeja sve je to lepa pricica, ali jednostavno stvarnost je drugacija. Dok ja kucam ovaj post neko dete ce negde umreti od gladi, neko drugo od bolesti, hoces da kazes da bog sve to dopusta jer mu se ta deca nisu obratila, i sta je sa svom onom decom i ljudima koji jesu hriscani, i opet ih zadese tragedije i katastrofe ?
Kud god da pogledas sve deluje kao da je sve to prirodni dogadjaj, bez ikakvog boga koji nadgleda.
Sataniste Darvina hahahPogledaj ovaj zivot u Istini, i shvatices ko je Bog i sta su ljudi, i nauciti od ovih "seljaka" vise no sto ces ikada od sataniste Darvina i demonizovanih ateista i svih ostalih urabano-sludjenih budalista !
Ovaj covjek ima 33 godine (kao Hristos) zenu koja vjeruje u Boga i petoro djece koju uce da vjeruju u Boga.
Svakoga radnog dana ustaje u 5 ujutru, zena mu sprema dorucak i on prije no ga pojede, zahvali se Bogu.
I onda kaze Bogu, da odlazi da radi i kada se vrati sa posla, volio bi da vidi svoju djecu zivu, ako je to Bozija volja.
I tako svaki dan i cijeli svoj zivot i sva njegova djeca i svi njegovi unuci, sve do kraja svijeta i do novog Raja.
Tako i treba, i sto vrijedi nek i vjecno zivi.
Amin !
Ne u bibliji se nigde ne pominje sveto trojstvo.
Ko je izmislio taj termin, sta on u stvarnosti predstavlja, i koja je njegova svrha ?
Evo kao je katolička Crkva naučavala u početku:Gde ovde Pavle kaze da je Hrist Bog? Nigde!!! Ni u celom pismu ni na jednom, jedinom mestu nije rekao niko! Niti je se ko Hristu obratio kao Bogomdani i rekao "Boze Isuse Hriste". Ocigledno da oni nisu znali ono sto vi znate. Iz ovakvih stihova citate izmedju redova i kazete: vidis pise, rekao je Pavle Hrist je Bog. A zanemarujete na hiljade stihova gde oni jasno govore da je Hrist Boziji sin i da je manji od svog oca, svevisnjeg Boga!
Hoce li meni vec jednom neko postaviti taj stih gde se neko obraca Hristu i kaze: "Boze Isuse Hriste".
Sto se tice ovog treceg stiha, iz 1. Timotejeve poslanice. Pogledaj malo i druge prevode.
Kome se Pavle molio!
Efescima 3,14 Toga radi preklanjam koljena svoja pred ocem Gospoda našega Isusa Hrista,
Pavle kaze da Hrist ima svog Boga! Nista cudno i Isus je tako govorio!
Efescima 1,17 Da Bog Gospoda našega Isusa Hrista, otac slave,
Kolosanima 1,3 Zahvaljujemo Bogu i ocu Gospoda svojega Isusa Hrista,
Pa ko je Isus Hrist, "otac" ili "sin"? Odlucite se vec jednom!
Posle Hristovog zemaljskog zivota apostoli su nastavili da uce da je Isus Hrist "Boziji sin"! Sam Filip je tako ucio! Vec sam o tome pisao. Dobio je zadatak od andjela da nauci jednog Arapina koji je posao u Jerusalim da se moli Bogu.
Djela apostolska 8,35 A Filip otvorivši usta svoja, i počevši od pisma ovoga, pripovjedi mu jevanđelje Isusovo.
Sta mu je Filip rekao, ko je Isus Hrist? Da li je rekao da je on "Bog" ili "otac" ili "Bog sin", kao vi sto kazete. Nije.
Djela apostolska 8,37 A Filip mu reče: ako vjeruješ od svega srca svojega, možeš. A on odgovarajući reče: vjerujem da je Isus Hristos sin Božij.
Ono sto je naj bitnije, je da se Arapin sa takvim saznanjem i krstio! Filip mu kaze da moze da se krsti "ako veruje od sveg srca svoga".....a on odgovori: "verujem da je Isus Hristos sin Božij".
Sta mislis kako je Arapin nastavio da poucava druge, recimo svoju porodicu?!
Sta Jovan kaze u 14 glavi.
U 6. stihu: niko neće doći k ocu do kroza me.
Potpuno je jasno da kroz Isus dolazimo nekom, naravno "ocu". A ne preko Hrista Hristu.
Isto tako je jasno da Isus nije "otac", niti je to tako Filip shvatio.
Hrist kaze u 7. stihu "и одселе познајете Га, и видесте Га."
Znamo da Hrist nije otac, kako onada kaze da ga videse.
Iz sledecih stihova koje je sam Hrist rekao je to potpuno jasno.
Jovan 5,19 A Isus odgovarajući reče im: zaista, zaista vam kažem: sin ne može ništa činiti sam od sebe nego što vidi da otac čini; jer što on čini ono i sin čini onako; 20. Jer otac sina ljubi, i sve mu pokazuje što sam čini; 26. Jer kako što otac ima život u sebi, tako dade i sinu da ima život u sebi; 27. I dade mu vlast da i sud čini, 30. Ja ne mogu ništa činiti sam od sebe; kako čujem onako sudim,..... jer ne tražim volje svoje nego volju oca koji me je poslao. 31. Ako ja svjedočim za sebe, svjedočanstvo moje nije istinito.
Jovan 6,38 Jer siđoh s neba ne da činim volju svoju, nego volju oca koji me posla. 46. Ne da je ko vidio oca osim onoga koji je od Boga: on vidje oca.
Jovan 7,16 Tada im odgovori Isus i reče: moja nauka nije moja, nego onoga koje me je poslao. 17. Ko hoće njegovu volju tvoriti, razumjeće je li ova nauka od Boga ili ja sam od sebe govorim. 28 Tada Isus povika u crkvi učeći i reče: i mene poznajete i znate otkuda sam; i sam od sebe ne dođoh, nego ima istiniti koji me posla, kojega vi ne znate.
Jovan 8,19 Tada mu govorahu: gdje je otac tvoj? Isus odgovori: ni mene znate ni oca mojega; kad biste znali mene, znali biste i oca mojega. 26. ....i ja ono govorim svijetu što čuh od njega. 28. ....nego kako me nauči otac moj onako govorim. 29. .....Ne ostavi otac mene sama; jer ja svagda činim što je njemu ugodno. 38. Ja govorim što vidjeh od oca svojega;... 40. A sad gledate mene da ubijete, čovjeka koji vam istinu kazah koju čuh od Boga:
Jovan 12,44 A Isus povika i reče: ko mene vjeruje ne vjeruje mene, nego onoga koji me posla; 45. I ko vidi mene vidi onoga koji me posla. 49. Jer ja od sebe ne govorih, nego otac koji me posla on mi dade zapovijest šta ću kazati i šta ću govoriti.
Jovan 13,31 Kad on iziđe, onda Isus reče: sad se proslavi sin čovječiji i Bog se proslavi u njemu.
Jovan 17,8 Jer riječi koje si dao meni dadoh im; i oni primiše, i poznadoše istinito da od tebe iziđoh, i vjerovaše da si me ti poslao.
Jovan 20,17 vraćam se k ocu svojemu i ocu vašemu, i Bogu svojemu i Bogu vašemu.
Ovo je samo jedan mali delic od onoga kako ih je Hrist ucio i cak iz samo tako malog dela se moze jasno zakljuciti, kako je neko ko je video Hrista video i oca.
Sto je apostolima bilo u potpunosti jasno.
1. Jovanova 4,12 Boga niko ne vidje nikad: ako imamo ljubav među sobom, Bog u nama stoji, i ljubav je njegova savršena u nama. 14. I mi vidjesmo i svjedočimo da otac posla sina da se spase svijet.
1. Petrova 3,22 Koji je s desne strane Bogu, otišavši na nebo,...