Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O cemu pricas?
O troglavom bogu?
O trostrukom bogu?
O bogu koji nije osoba nego iluzija?
O bogu meni se cini da?
O bogu koji jeste i koji nije (formula trojstvba sadrui i negacije! sin nije otac, sin nije duh!) itd....
Bog je Osoba, Bog je Bice, Bog je Zivi, Koji ne umire! Sveopsti Stvoritelj i Gopodar!
Nedovoljno inteligentne osobe nasjedaju na "to je opstepoznato svima".
Sta muslimani kazu o tom?
Koliko ti licno znas takvih slucajeva? A koliko onih drugih?
Opstepoznato je da su neki manijaci poubijali ljude, zene i djecu u Norveskoj i Americi, pa ih ti zovi bolesnim.
NE!ne gresis njima i jeste cilj da uniste Oca i sina i Sv Duha.Meni se čini da na ovoj temi niko ne piše više o Svetom trojstvu od ovih koji inzistiraju na tome da ono ne postoji. Grešim li?
ja boga nsam pomenuo, nego ti to forsiras non stop, ja pominjem sveto trojstvo ne pominjme boga, nego ti bog ovo bog ono troglavi bog tri boga, ja boga nisam spomenuo, citaj malo sta pisem i citaj sta ti pises
to sto si rekao za ubijanje manijaka, mislim to je stvarno nebulozno poredjenje sa onim sto sam ja govorio
to koliko ja znam tih primera nije ni bitno, ali to ako npr u turskoj ili u bosni ima ljudi koji su slobodniji, to je zbog eu, hoce ljudi u evropu a tamo je zabranjena diskriminacija zena, pa su onda tu malo popustili zbog toga, ne forsiraju zene da nose one maramcine i da se oblace kao nindze, jade to sa maramom i djene djene ali ove nindze mislim katastrofa
Mislim da si veoma nezreo, taman i da ti je 80 godina.
Pises o stvarima koje ne poznajes dovoljno.
Bolje ti je da se ogranicis na ono sto sigurno znas, i da pazljivo citas i provjeris ono sto ne znas, da bi stekao mudrost.
Najbolji je pokazatelj kada govoris o necemu da navedes koliko si ti licno vidio muslimana koji tuku zene, iz tvog okruzenja.
Ako nisi vidio ili nemas muslimana u okruzenju, onda zapamti da si samo neciji objekat za prenosenje vijesti sumnjivog sadrzaja, nesto trac-baba.
Posto ti smeta kako s eneki ljudi odijevaju nalazim da si i tezak rasista. Zalosno.
"Posto ti smeta kako s eneki ljudi odijevaju nalazim da si i tezak rasista. Zalosno."
Rasizam je mržnja modnih kreacija!
"Najbolji je pokazatelj kada govoris o necemu da navedes koliko si ti licno vidio muslimana koji tuku zene, iz tvog okruzenja."
Musliman nikada nebi digao ruku na ženu! (nogom, to je druga stvar)
"Ako nisi vidio ili nemas muslimana u okruzenju, onda zapamti da si samo neciji objekat za prenosenje vijesti sumnjivog sadrzaja, nesto trac-baba."
Ako ti komšija nije musliman lažeš ko pas čim zineš!
"Mislim da si veoma nezreo, taman i da ti je 80 godina"
Istrulio si do koske a još jučer si bio mlad ko rosa u podne!
I bolje je da Haribonot piše o ženama jer o Svetom Trojstvu malo više ne zna.