Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
mene interesuje kako to da nismo imali niti jednu zenu proroka ili bozijeg izaslanika? i sto nije u ime oca i sina i cerke i svetoga duha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Religija je imenica ženskog roda, a u stvari je najveći muški šovinista! U svim religijama, žena je objekat, izuzev žene koja je rodila Isusa, ali i ona je tu samo "kolateralna šteta"mene interesuje kako to da nismo imali niti jednu zenu proroka ili bozijeg izaslanika? i sto nije u ime oca i sina i cerke i svetoga duha
Religija je imenica ženskog roda, a u stvari je najveći muški šovinista! U svim religijama, žena je objekat, izuzev žene koja je rodila Isusa, ali i ona je tu samo "kolateralna šteta"
mene interesuje kako to da nismo imali niti jednu zenu proroka ili bozijeg izaslanika? i sto nije u ime oca i sina i cerke i svetoga duha
izvini,mozda je to odmah trebalo odgovoriti tako. mozda bi najbolje bilo postaviti jedan video . videcu. ali sigurno da cu odgovoriti.Postovani Mrskavicu.
Zamolio bih te da das svoje tumacenje biblijskih tekstova koje sam postavio ISUS BOG i DUH SVETI TRECE LICE BOZANSTVA, tekst po tekst, pa ce mo videti koje je u skladu sa celokupnim kontekstom iznetog.
Zahvaljujem
Bog je dao gospodarstvo Adamu. zena koja prizna muza kao gospodara ima muza kao slugu. To ne shvataju ni zene ni muskarci.
Cuo sam da ce u americkim crkvama upravo iz razloga ravnopravnosti uvesti molitvu: u ime oca majke sina kcerke majke i oca i kcerke i sina itd....
to je jedna velika nepravda, da se zena tretira kao neko ko je tebi pokoren i kao osobu nizeg sloja, a to je znatno zastupljeno kod vas u muskimanskim drzavama, nabijate zenama one maramcine i trujete im mozgove o navodnom bogu kako on to kaze, zene vam izgledaju kao nindze, toliko o kuranu kao svetoj knjizi i onih sto kao sprovode tu svetu rec iz kurana
Molim te Jurivaka za samo kap strpljenja, u pravu si da se otislo od teme, samo da kazem ovom 111 da je pomijesao vjeru, religiju, kulturu i tradiciju i da pojma nema o interakcijama.