Sveto Trojstvo

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
mene interesuje kako to da nismo imali niti jednu zenu proroka ili bozijeg izaslanika? i sto nije u ime oca i sina i cerke i svetoga duha

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
mene interesuje kako to da nismo imali niti jednu zenu proroka ili bozijeg izaslanika? i sto nije u ime oca i sina i cerke i svetoga duha
Religija je imenica ženskog roda, a u stvari je najveći muški šovinista! U svim religijama, žena je objekat, izuzev žene koja je rodila Isusa, ali i ona je tu samo "kolateralna šteta":)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Religija je imenica ženskog roda, a u stvari je najveći muški šovinista! U svim religijama, žena je objekat, izuzev žene koja je rodila Isusa, ali i ona je tu samo "kolateralna šteta":)

pa i da se salis, jos su pricali da je devica, mislim 100% mislim mozda gresim ali cisto sumljam, nego su oni morali da izmisle da je devica a i ona igra neku ne bitnu ulogu, samo malo na pocetku posle je nema nigde

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573

Bog je dao gospodarstvo Adamu. zena koja prizna muza kao gospodara ima muza kao slugu. To ne shvataju ni zene ni muskarci.

Cuo sam da ce u americkim crkvama upravo iz razloga ravnopravnosti uvesti molitvu: u ime oca majke sina kcerke majke i oca i kcerke i sina itd....:roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
Postovani Mrskavicu.

Zamolio bih te da das svoje tumacenje biblijskih tekstova koje sam postavio ISUS BOG i DUH SVETI TRECE LICE BOZANSTVA, tekst po tekst, pa ce mo videti koje je u skladu sa celokupnim kontekstom iznetog.

Zahvaljujem
izvini,mozda je to odmah trebalo odgovoriti tako. mozda bi najbolje bilo postaviti jedan video . videcu. ali sigurno da cu odgovoriti.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Bog je dao gospodarstvo Adamu. zena koja prizna muza kao gospodara ima muza kao slugu. To ne shvataju ni zene ni muskarci.

Cuo sam da ce u americkim crkvama upravo iz razloga ravnopravnosti uvesti molitvu: u ime oca majke sina kcerke majke i oca i kcerke i sina itd....:roll:

to je jedna velika nepravda, da se zena tretira kao neko ko je tebi pokoren i kao osobu nizeg sloja, a to je znatno zastupljeno kod vas u muskimanskim drzavama, nabijate zenama one maramcine i trujete im mozgove o navodnom bogu kako on to kaze, zene vam izgledaju kao nindze, toliko o kuranu kao svetoj knjizi i onih sto kao sprovode tu svetu rec iz kurana

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
to je jedna velika nepravda, da se zena tretira kao neko ko je tebi pokoren i kao osobu nizeg sloja, a to je znatno zastupljeno kod vas u muskimanskim drzavama, nabijate zenama one maramcine i trujete im mozgove o navodnom bogu kako on to kaze, zene vam izgledaju kao nindze, toliko o kuranu kao svetoj knjizi i onih sto kao sprovode tu svetu rec iz kurana

Molim te Jurivaka za samo kap strpljenja, u pravu si da se otislo od teme, samo da kazem ovom 111 da je pomijesao vjeru, religiju, kulturu i tradiciju i da pojma nema o interakcijama.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Molim te Jurivaka za samo kap strpljenja, u pravu si da se otislo od teme, samo da kazem ovom 111 da je pomijesao vjeru, religiju, kulturu i tradiciju i da pojma nema o interakcijama.

dobra vam je i tradicija i religija i kultura kad tretirate zene tako, i jos im trujete mozgove kako one moraju to da rade, a vi se dogovorite sta vam je to, da li tradicija da li kuran ili je nesto trece, pa onda izadjjite sa jednim stavom, a ne jedni pricaju tradicija drugi pricaju da kuran nalaze tako, treci nesto trece
a sto se tice svetog trojstva, nisu to nikakva tri boga, zna se ko je u svetom trojstu bog i sta su sin i sveti duh, nema potreba za mudrovanjem sto se tice svetog trojstva, ali stada se radi ljudi vole da izmisljaju a pogotovu ove nove religije jbg i one moraju da se razlikuju po necemu pa su izmislili njihovu verziju svetog trojstva

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Sveto trosjstvo je izmisljeno jednako kao i izdvojeno maltretiranje zena u islamu! Samo islam zabranjuje, za razliku od svoh drugih, lose postupanje sa zenama ili ljudima uopste!
Oni sto vjeruju u trojstvo spalili su zive na lomacama hiljadama.

Natrag