Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
JA ODLICNO ZNAM STA VIDIM I CITAM DO NEDAVNO SI POTVRDJIVAO SAMO TORU!!!A NZ-et SI OSPORAVAO SAD TI I TORA SMETA JER KOSI TVOJE UVERENJE O KUR´ANU!!
CUDAN SI TI COVEK BRATE HARRY!!! AKO VARAS VARAS SEBE NE MENE NEKA TI GOSPOD OPROSTI HULU KOJU PISES OVDE PO FORUMU.OVA GLAVA 18 PISE I U KURANU SAMO S MALO IZMENJENIM SCENARIOM ALI HVALA BOGU STO IMAMO TORU SACUVANU DO PRED ISLAM TAKO DA ZNAMO ISTINU.
JAKOV SE RVAO S BOGOM I STOGA VECERA JE DOBIO IME "IZRAIL" KAO STO ZNAMO I DAN DANAS SE ZOVE "IZRAIL"TO SAMO POTVRDJUJE BIBLIJU DA JE TACNA.
POZDRAV OD GERE.
Isabeleta! ZAHVALAN SAM TI STO SI RAZUMELA 18-TU GLAVU POSTANKA I KO JE TO ZAPRAVO BIO KOD AVRAMA???
GOSPOD SE SPUSTIO kod avraama i nepominje se ni jedan andjeo a bilo ih je troje na konak kod Avraama????i Avraam vide tri coveka???
Razumijete i vjerujete kako hocete. Imate na to pravo. ali ni vasa vjera ni vase pravo u vjeri ne mora imati veze sa Logikom, sa Istinom.
Ukoliko postoji vise istina o jednom onda znaj da mozes sumnjati s jednakim pravom u svaku.
Ako prihvatis istinu da ej samo Big Svemogucm da je izgradio nebesa i zemlju, ne mozes prihvatiti da se hrvao s nekim covjekom cijelu noc i zamalo izgubio tu borbu.
Shvatljivo je samo kod stovatelja ikona i kipova, jer sto covjek izmisli i nacrta, drugi to vide i prihvate kao vjeru, kao u najstarije, pagansko doba...
Opet te pitam kako ti to dokazujes da biblija nije verodostojna?! Daj argumente ali tvrde.
Govoris o svecu koji je doneo trojstvo?
A sta ce nama svetac Muhamed a takodje Alla(h)kad imamo Jahve-Isusa!!!!Jahve-Isus je bio na mnogo pre Bog ljudi nego Alla(h)
Da ja tako tumacim da je bio Bog kod Avraama,i svako ce ti reci isto ko je barem jednom procitao (1 Mojs 18 glavu)a drugo je to sto tebi neide u prilog tvojeg propagandiranja Allaha,Muhameda.To je tora brate a ti se zapitaj zasto to nepise u kur´anu ILI PISE S DRUGIM SCENARIJOM.
Pozdrav od Gere
To tio tako mislis i vjerujes.
Sada zapamti: Allah je Svemoguci Bog, Svestvoritelj, Koji je nacinio nebesa i Zemlju, sve vidljivo i nevidljivo, i Njemu sve pripada. On cini sto hoce i niko Ga u tom sprijeciti ne moze.
Ti to ne moras vjerovati. ali ti to ne mozes nicim osporiti!
shvacas?
Ja mogu na vise nacina osporiti da je Isus Bog, mogu na jedan nacin (biblijski) osporiti da je Jehova(Jahve) Bog, zato akzem bez sumnje je samo Allah Bog!
LAILLAHEILLALLAH! Samo je Bog Bog!
Prema tome kada razgovaras s muslimanom imaj u vidu da musliman vjeruje u Svemoguceg Boga Koji je storio Isusa, i nista Ga ne bi moglo sprijeciti da ga pretovri u prah da je htio.
Da nije poslao Isusa zbog Sebe, engo zbog zalutalih ovaca Izraelovih.
Jesi li ti zalutala ovca Izraelova?
Ja shvatam tvoju zabunu; kako neko moze vjerovati u Viseg Boga nego ti? To je tvoj izbor brate gera! Za mene ne postoji.
Ko je prvenac Bozjeg stvaranja?
Odgovori polako i po redu, ako znas.
Poslednja izmena od urednika: