Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Ja se slazem s onim gore koji se potpisuje kao krscanin.
I ja znam da je izmisljeno.
I ja znam da je izmisljeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
То је наука Мухамеда коме је неки Џибрил дао књигу. Који су сведоци? Има ли их? Ни једног јединог!
Sta te navodi da si toliko uvjeren, da su na nebu? Isus te obavijestio o tom? Bog?За Три Сведока на Небу има дванаест - апостола
Ako vjerujes da je "prepricano" iz Biblije, a ne vjerujes u to sto je prepricano, onda ne vjerujes ni u Bibliju.И онда се после 7. векова појављује неки нови "пророк" који све зна од постања света и то све препричано из Библије.
неке сумњиве књиге да оспори нашу Библију. Тако не можемо ништа да постигнемо, немамо исти извор, а нећемо имати ни исто ушће.
Istina je kamen u travi. istina je nebo. Istina je crv u jakuci. Istina je covjek koji vozi auto.....
Tripo, Bog se objavio kao Ja Sam Koji Jesam!
Adam nije razgovarao s trojicom, Mojsije takodje nije....
U trosjtvu postoje afirmacije Bog jeste i postoje negacije: Sin nije,
Valjda ti je jeasno onda da je trosjtvo izmieljeno, jer Bog nije negacija!
JA ODLICNO ZNAM STA VIDIM I CITAM DO NEDAVNO SI POTVRDJIVAO SAMO TORU!!!A NZ-et SI OSPORAVAO SAD TI I TORA SMETA JER KOSI TVOJE UVERENJE O KUR´ANU!!Ti tako tumacis,. da je bio Bog pred njim!
Ja ne!
Inace s kim s ehrvao jakov i zamalo ga pobijedio? Tamo pise: s Bogom!
Tako je mogao neki "svetac" da potvrdi ucenje svoga "ucitelja" o trojstvu.
Zasto je potrebno trojstvo?
Cemu sluzi?
Kazem ti, Biblija nije sasvim vjerodostojna knjiga.
Opet te pitam kako ti to dokazujes da biblija nije verodostojna?! Daj argumente ali tvrde.ti tako tumacis,. Da je bio bog pred njim!
Ja ne!
Inace s kim s ehrvao jakov i zamalo ga pobijedio? Tamo pise: S bogom!
Tako je mogao neki "svetac" da potvrdi ucenje svoga "ucitelja" o trojstvu.
Zasto je potrebno trojstvo?
Cemu sluzi?
Kazem ti, biblija nije sasvim vjerodostojna knjiga.