1 Iv 2,18-24: Djeco, posljednji je čas! I, kako ste čuli, dolazi Antikrist. I sad su se već mnogi antikristi pojavili. Odatle znamo da je posljednji čas. Od nas iziđoše, ali ne bijahu od nas. Jer kad bi bili od nas, ostali bi s nama; ali neka se očituje da nisu od nas. A vi imate Pomazanje od Svetoga, i znanje svi imate. Ne pisah vam zato što ne biste znali istine, nego jer je znate i jer znate da nikakva laž nije od istine. Tko je lažac, ako ne onaj koji tvrdi da Isus nije Krist? Antikrist je onaj tko niječe Oca i Sina. Svaki koji niječe Sina, nema ni Oca, a tko priznaje Sina, ima i Oca. A vi - što čuste od početka, u vama nek ostane. Ako u vama ostane što čuste od početka, i vi ćete ostati u Sinu i Ocu.
Je li onako kako ti kažeš - "Ko je PRE Pedesetnice bio čuvar reči taj je i kasnije."? Ne samo da mnogi ne ostadoše "čuvari riječi", nego po Ivanovu svjedočenju znamo da se u antikriste prometnuše, "od nas iziđoše", kaže sveti Ivan. A koji su to, tko je antikrist? "Antikrist je onaj tko niječe Oca i Sina". Vidi kako Ivan vidi i razlikuje dvojicu, Oca i Sina.
2 Iv 1,7: Jer iziđoše na svijet mnogi zavodnici koji ne ispovijedaju Isusa Krista koji dolazi u tijelu. To je zavodnik i Antikrist.
Slapče ti ništa ne razumeš....
Stalno potežeš jedan isti dokz gde su antihristi oni koji Isusaduhom predstavljaju i ne priznaju da je U TELU došaoBog.
Moja vera je da je ISUS ROĐEN I U TELU JE kužiš i ti išta od svega toga????
Ti propovedaš da je Isus samo deo Boga i da je Bog samo čovek na zemlji a na nebu da je Bog.
Tebi je Isus deo od Boga a ne jedina punina Boga i ko tu šta onda uči?
Ti ne priznaješ SINA za Boga već mu postavljaš Boga nad Njim.
Jevreji nisu Isusa kao Jahvu poznali i zato piše da im je uzalud vera u Oca kao i Js ako nemaju Sina ne zato što je Sin druga osoba već zato što je On OTAC VEČNI i Bog silni pa reći znam iverujem Jahvu a odbiti službu stog u telu je odbaciti Jahvu kužiš li ti tu išta?
Gdje piše da Duh istine "NEMOŽE" doći dok telo Isus ne ode gore? Naravno, ne piše nigdje, tebi ovo samo treba za dokazivanje vlastitog krivovjerja.
Počni čitati Bibliju i čućeš sve što ja pišem:
16:7 Nego vam ja istinu govorim: bolje je za vas da ja idem; jer ako ja ne idem, utešitelj neće doći k vama; ako li idem, poslaću Ga k vama