Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti vidiš mnogoboštvo, a nije tako kao što vidiš jer si slep i ja sam nekada video što ti sada vidiš dok nisam kao apostol PAvle bio priveden istini.Bog je ljubav, a Ellen White uči da nije već da je satana dobar!Ne postoji suprostavljanje.
Bog je dao svojoj crkvi - tačno, ali je crkva Božja ona koja ima biblijsko učenje, ne mnogobožačke filozozfije obučene u Hrišćansko ruho, i koja krši zapovesti.
Ne postoji suprostavljanje.
Bog je dao svojoj crkvi - tačno, ali je crkva Božja ona koja ima biblijsko učenje, ne mnogobožačke filozozfije obučene u Hrišćansko ruho, i koja krši zapovesti.
Sve izokrenuto.
To je objašneno mnogo puta.
Otac se nije ovaplotio, nelogično i glupo bi bilo reći da se Otac ovaplotio, to što mi postavljaš ovo pitanje govori da nisi razumeo šta sam hteo da kažem.Otac se projavljuje kroz Sina, Sin čini ono što Otac zamisli (naredi).Sin i Otac su isti, ali imaju raylicite uloge, samo Sin se ovaplotio.
Umrla je Hristova potpuna čovečanska priroda, a ne nekakav deo, nije Sin polu Bog polu čovek već potpuni Bog i potpuni čovek.
.Otac i Sveti Duh nisu kao ličnosti učestvovali u Ovaploćenju, Sin se ovaplotio kao licnost, nije se Božanska priroda promenila ovaploćenjem niti je ona postala čovečanska niti se Božanska priroda uselila u čovečansku već je Logos(Sin) postao čovek kao i bilo svaki drugi čovek samo što On nije stvoren, ali je rođen kao svaki drugi čovek samo bez posledica prvorodnog greha.
Bog se ne sastoji iz nekih delova tj. Hristos, On nije pola pola, On je potpuni Bog i potpuni čovek, On je čovek kao i bilo koji drugi čovek, On ima sve što ima i bilo koji drugi čovek sem posledica prvorodnog greha.
Bog niej sastavljen iz delova, ne može ličnost da umre nikako, ličnost živi uvek ona je deo duše.Bog niej sazdan iz delova, pogledaj ovo ako još uvek nisi molim te i možda će ti stvari biti jasnije.
I nas petorica smo jedan.Trojstvo je jedno. Ne ispovijedamo tri boga, nego jednoga jedinog Boga u trima osobama.
Što je izokrenuto? Tko je učio da je Isus 22.10.1844. prestao posredovati za grešnike i da je tada Bog odbacio pokvareni svijet? Ellen White ili moja strina?